Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 527
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Функцията за самопочистване ме впечатли. Използвам сушилнята по 2 пъти на ден и ми е много досадно ръчното чистене.

# 286
Функцията за самопочстване е много интригуваща. Качеството на Бош е винаги повод за избор на продукт.

# 287
Iron Assist,ПЕРФЕКТНО! Ако сушилнята сама подрежда дрехите в гардероба щеше да е чудесно :о))))

# 288
  • Пловдив
Намалянето и улесняването на гладенето 😀

# 289
Това е супер Iron Assist улеснява гладенето.Не обичам дълго време да гладя!

# 290
Самопочистването!! Звучи направо невероятно!

# 291
Признавам си - не обичам да гладя.
Затова и функцията, която ме впечатли най-силно определено е Iron Assist.

# 292
Всяка нова функция е добре дошла, всяка иновация и подобрение също.
Нямам сушилня засега, но за в бъдеще се замислям.

# 293
  • Велико Търново
Поздравления за тази иновация AutoClean. Преди няколко дни научих от нея от сайта ви. Това наистина ме впечатли.
А преди 3 г. се сдобих с ваша сушилня с TFT дисплей и самопочистващ се кондензатор, което също е изключително удобство и неангажираност от периодично почистване.

# 294
Впечатлих се от функцията за самопочистване.

# 295
Нямам сушилня все още, но посочените функции определено улесняват ежедневните задължения на всяка домакиня - самопочистване, гладене.
Но най- много ме впечатли комуникацията между пералната машина и сушилнята чрез безжична мрежа Simple Smile

# 296
Това ме впечатли: С термопомпени сушилни Bosch със Smart Dry на Home Connect програмата за сушене се избира автоматично въз основа на информацията от последния цикъл на пране. Тази технология позволява комуникация между пералната машина и сушилнята чрез безжична мрежа. Това е най-умният начин на пране.

# 297
  • Хасково
Най-много ми хареса програмата Smart Dry на Home Connect .

# 298
Най-много ме впечатли самопочистването. Винаги ми е било неприятно да почиствам филтъра. Уникални сте! Качество, стил и без конкуренция!

# 299
Самопочистването е страхотно. Никога не съм почиствала пералнята с охота, доста време и усилия спестява.

Общи условия

Активация на акаунт