Отговори
# 210
Момичета, има ли сред вас живеещи в чужбина и по-точно в държави, в които жива полио орална ваксина е включена в имунизационния календар? Ние сме на 4+++ месеца и на 6 месеца има прием на такава ваксина и съм в шок от сега. Има ли и други, които ще я правят?

# 211
Тази лампа аз бих я причислила към безумните покупки Smile Не бях чувала.
Моят бебо пръцка постоянно..по цял ден, понякога и през нощта докато спи го чувам. Иначе не изглежда да му пречи, дори май не разбира.
Да се оплача и да ви предупредя. Вчера ми откраднаха телефона, не си ги дръжте в страничните джобове на чантата или където и да е по количката.. Expressionless Sweat

# 212
Мег, ужас! Какви хора има бе... Нямат капка съвест! 😡😡🤬

И бебка пръцка често. От вчера обаче започна да прави някакви много странни звуци на моменти, все едно не може хубаво да си поеме въздух. Но това го прави като се развълнува и много почне да говори и се чудя дали просто не е нов звук, който се е научила да възпроизвежда. Когато спи нищо подобно не прави, даже с носле не хърка. Има лека хрема, отдавам го и на това. При вас нещо подобно случвало ли се е?

# 213
  • София
Мег, ужас! Какви хора има бе... Нямат капка съвест! 😡😡🤬

И бебка пръцка често. От вчера обаче започна да прави някакви много странни звуци на моменти, все едно не може хубаво да си поеме въздух. Но това го прави като се развълнува и много почне да говори и се чудя дали просто не е нов звук, който се е научила да възпроизвежда. Когато спи нищо подобно не прави, даже с носле не хърка. Има лека хрема, отдавам го и на това. При вас нещо подобно случвало ли се е?
При нас го има това. Когато много се зарадва се получава.

# 214
  • WonderLand
Абе и на мен ми се виждаше безумна, но си мисля, че може би ще ми е полезна тая лампа като се прибираме на село, че там с отоплението е сложно.

Преди няколко поста коментирахме жирафчето Софи и в тая връзка да споделя, че ММ е поръчал гумено жирафче, много подобно, но на Нувита и за 20лв. Чакаме го да пристигне и ще кажа как е. Иначе се казвало Ромео, имало и Жулиета Grinning

# 215
  • София
Тоя Ромео е сърничка, даже имало ванилов аромат хаха:)

# 216
И ние издаваме такива звуци на възхита.. първо се уплаших, но сега мн и се радвам.. научи се да пръцка с уста, и само хвърля лиги... 😁😁😁

# 217
  • София
И моят бебок пръцка доста, особено към 5-6 сутринта се почва едно пъшкане, мятане, пръцкане, та се налага да го повия.
Вкъщи е супер топло навсякъде, така че нямам проблем да го преобувам, където и да е.
Леле, Мег, много неприятно! Аз както си зарязвам телефона навсякъде, ама той е толкова стар и с изпотрошен дисплей, че едва ли някой ще го вземе.
SilverDream, дай отзиви после за жирафа Ромео, че 20 лв бих ги прежалила Wink

# 218
  • WonderLand
Тоя Ромео е сърничка, даже имало ванилов аромат хаха:)

Вярно, че бил сърничка Grinning Дано младежа да го хареса.

# 219
Как е Ромео? Simple Smile чакам и аз отзиви Simple Smile Моят бебок преди месец мина фазата с пръцкането с уста и плюенето, сега ръмжи като мечка ако нещо не му хареса Simple Smile иначе за другото пръцкане- пръцка си, и той така много около 5 сутрин и аз още повивам тогава. Ама то вече с това негово будене през половин час се чудя какво да го правя. Ами аз снощи дори не успях да заспя добре- толкова често се будеше, че най- много да се унеса за малко. Започвам силно да подозирам зъби, много прилича на поведението на батко му преди да му пробие зъб. Но засега не виждам побелели венци, само са подути на мястото на страничните резци и кучешките, а уж първо предните трябва да излязат

# 220
Milk-choc, и при нас е същото положението със зъбите. Вместо долните централни резци, кучешките и страничните отгоре май я мъчат, но и аз нищо не виждам все още...
Тъкмо отшумяха коликите и започнах да захранвам преди 2 дни и май се върнаха в няква по-ниска степен, но в комбинация със зъби си е направо егати преживяването. Хубавият сън е мираж.
Обмисляла съм повиване, ама госпожицата спи в чувал, понеже по цяла нощ пътува из кошарата, та остава само да й повия и ръцете и ще е като червейче Joy ще плъзне наоколо... па може да се поспре, кой знае...

# 221
Milk-choc, и при нас е същото положението със зъбите. Вместо долните централни резци, кучешките и страничните отгоре май я мъчат, но и аз нищо не виждам все още...
Тъкмо отшумяха коликите и започнах да захранвам преди 2 дни и май се върнаха в няква по-ниска степен, но в комбинация със зъби си е направо егати преживяването. Хубавият сън е мираж.
Обмисляла съм повиване, ама госпожицата спи в чувал, понеже по цяла нощ пътува из кошарата, та остава само да й повия и ръцете и ще е като червейче Joy ще плъзне наоколо... па може да се поспре, кой знае...
Ох момичета и при нас е същото и със зъбите, и с пътуването в кошарата и тази сутрин в 4 беше готова наспана, хапна и в 7 пак отначало, но се притесних днес, че носът и хърка повече от обикновено, все едно е запушен и има хрема. Вие как разпознавате хррмата, не й тече носът, а и педиатъра няма свободни часове до сряда. Мрън. Извинявам се за дългия пост

# 222
Здравейте, момичета,
Бих искала да попитам тези от вас, които са захранвали скоро с каши - ползвахте ли готови и ако да - какви? Някой правил ли е каша от елда вкъщи?
Тази седмица в Кауфланд има много пюрета и каши Слънчо (но са млечни) на промоция и се чудя дали да си взема някакви отсега.
Александър е на 4 месеца и 20 дни. Започнах захранването преди 4 дни с картоф. Предимно на кърма е, има 1-2 хранения с АМ Аптамил.

# 223
Добър ден,аз малко странична тема от бебешката,но да споделя че вече мисля,че полудявам.Ии от сега се извинявам за дългия пост 😁.
Та спи си вчера бебо,аз готвя баткото (6г) мрънка за нещо и си отива в стаята вратата на хола леко отворена и чувам ,,мамо,, и пак тихичко ,,мамо,, викам му да ми каже...тишина ,след малко пак ,,мамо'' викам ей сега те набих и тръгвам към вратата ,а там никой отивам в стаята и го питам защо ме вика,а детето учудено.Забравих и ето,че в 4 през ноща пак чувам,аз съм будна и играя на тела..,,мамо,, два пъти  тихо  пред вратата скачам и отивам при баткото ,а той спи .Опитах да го събудя не успях и си го взех при нас.Днес цял ден съм на тръни с бебо сме сами,уж не вярвам в такива неща....ама майка ми ми напълни главата с глупости.Та така де оплаках се,ако изчезна скоро да знаете в лудницата съм 😂

# 224
  • WonderLand
Да не е съседче някое или някое дете от улицата, или някоя смотана играчка? Ужас, ужасих се и аз Joy

Моят Ромео бил изчерпан, Жулиета също нямало, сега чакаме да видим кога ще има зареждане.

Момичета, аз писха и във Фейсбук, ама и тука да кажа, че имам една кутия 400гр Аптамил Пронутра + 1 годна до 20.11.2019, която подарявам, че няма да ми влезе в употреба, та ако някоя мама я иска да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт