Отговори
# 225
  • София
Na_na, не се връзвай на такива неща. Нормално е когато човек е преуморен или напрегнат. Аз винаги съм казвала, че на човек му се случват нещата, в които вярва.

# 226
Нана не си само ти за лудницата и аз влизам в отбора. На баткото не му спира устата и само "мамо,мамо" та понякога и на мен ми се причува. Даже и насън понякога вика.
Аз днес започнах захранването с пюре от тиква. Явно доста й хареса понеже после буташе шишето с мляко и едвам го изпи. Вчера със свекървата правихме различни комбинации пюрета с тиква, картоф, морков, ябълка и круша.

# 227
И на мен ми се случва да ми Се причува мамоо,по толкова пъти  на ден😩. При нас също на венците където са  кучешките са нагоре като топчета избиват ли какво става не знам. Да питам майките с деца спартанци(които са всеки ден на вън) като моето мажете ли с нещо устните,бузките на бебоците за студено време и ветреца. Аз мажа с нивея за студено време за Лице.

# 228
И на мен ми се случва да ми Се причува мамоо,по толкова пъти  на ден😩. При нас също на венците където са  кучешките са нагоре като топчета избиват ли какво става не знам. Да питам майките с деца спартанци(които са всеки ден на вън) като моето мажете ли с нещо устните,бузките на бебоците за студено време и ветреца. Аз мажа с нивея за студено време за Лице.
Аз мажа бузките с мустела cold крем.

# 229
  • София
С нищо не мажа, мисля, че още е много топло. Но и баткото не съм мазала дори в зимата. Може пък да започна, ще видим.

# 230
Аз да се похваля снощи спахме от 12 до 6 юху и дори след хапването още 2 часа. 😊
И ние издаваме уникални звуци много ѝ се радваме.
Иначе и на мен ми се случва доста често бебка да спи, а на мен да ми се струва, че мрънка, особено като съм в банята все рев ми се причува.

# 231
Ооо това с Мамо, мамо и аз съм го минавала, баткото има нощни терори- плаче истерично насън и ходи насън да ни търси из апартамента. Много често съм се будила, защото уж го чувам да ме вика, а то не е така.
Аз купих вчера Колд крем на Uriage  и с него ще мажа
Мисля този Ромео да го поръчам онлайн Simple Smile заинтригувах се и 20 лв по̀ мога да ги прежаля

# 232
Чета от вчера за този Ромео и отворих в гугъл да видя какво е това, и Жулиета ми харесва повече, хихихи. Сигурно заради розовата панделка. Пише и на двете че са 5+, така че може да си го поръчаме на дядо Коледа.

# 233
Здравейте мами Simple Smile Да споделя при нас как са нещата - едната бебка много пищи. Не знам това какво е, но от сутринта се почва. Предполагам, че е заради едни играчки пискуни, ама знам ли. Надявам се, че е период и ще отмине. Същата направи алергия от нещо - памперси ли, прах за пране ли и се обрина на коремчето и гърба.
Докато гледам обрива и съм оставила другата бебка на леглото, тя някак си е успяла да се извърти и завърти и ми насочи вниманието към себе си с едно туп. Та вече имаме първото падане от леглото на земята, но за щастие всичко изглежда наред за сега.
Иначе другата седмица ни очакват ваксини номер 3 и дано този път не вдигнат висока температура или поне да минем само с един прием парацетамол. Утре правят 5 месеца и сме около 5800 грама, но не се притеснявам за теглото. Важното е, че си хапват и дори увеличихме приема на АМ, след като минахме на 5 хранения.

# 234
Момичета ще се гръмна вече. Тази нощ бебка се буди няколко пъти и след последното събуждане в 7 сутринта ММ ми вика, е какво става бебето реве от 10 минути. Обяснявам му аз, че не е гладна и че може и той да стане, а той ми казва, е ти да не си на работа 😔

# 235
Танченце, пробва ли да я взимаш при теб и да и даваш да сукне за успокоение, или да я повиеш някак? Може да и се спинка и да е неспокойна заради това.. моята така искаше гушкане, за да заспи

# 236
Проблемът е, че усещам липса на подкрепа, не, че се будя и ставам.

# 237
Офф и ние си разбърбокахме нощното спане със смяната на времето. Преди спеше до 8, а сега купонът почва в 6 и то с няколко пробуждания преди това... напъване, свиване почти през цялата нощ, ама то си е открай време. Местя я при мен и я гушкам и изкарваме до 7и30, ама с 300 зора.

# 238
Не е успокоение, но  и моят мъж ми казва, че по цял ден нищо не съм била правела, а всъщност всеки ден готвя, гладя, мия и чистя по нещо. Изводът е, че каквото и да правиш - няма да е достатъчно 😒😁

# 239
И моя мъж е същия. Аз си гледам детето, върша домакинската работа и работя от вкъщи. Не му се връзвам и честно казано предпочитам аз да си я гледам колкото и да съм уморена, отколкото той да я целува, мачка и като се разреве да казва аа виж мама те взима 🤣

Общи условия

Активация на акаунт