Отговори
# 240
Ох и аз да се оплача, че вече ще се гръмна. Спрях баткото от детска да не се разболява ама в събота бяхме на парти с мноооого деца и ей на пак е със сополи. Какво му става не знам беше толкова здрав като пи-малък, а сега от 1 ден и е със сополи нали като пораствали вече не боледували толкова. Уж правим имунотерапия от 1 месец и нищо Disappointed
Аз проблем с мм нямам гледа да помага колкото може, но на мен взе да ми идва в повече и се дразня, че какъвто е добър и гледа да помогнена всеки мен ме зарязва да се оправям сама. Затова почнах повече да му оставям децата да види какво ми е на мен 24/7. А и аз вече съм пред разпад записах час за невролог в петък, че проблема с таза и кръста вече много става зле. Вечер почнах да се парализирам и да не си усещам краката.

# 241
Проблемът е, че усещам липса на подкрепа, не, че се будя и ставам.

Не си сама,и моя се изнесе в другата стая под предлог,че ходи на работа ии като ревне това бебе през ноща и Мм дотичва и се почва сега що реве,носи го,люлей го как да им обесниш,че по някога просто им се реве,казвам ако може да де пробва той 😁

# 242
Мда... И мм е така 😁 Разбирам, че е уморен, защото почти не почива, ама и аз не почивам Wink А бебка една бърборана станала, като почне да бърбори и цели монолози изнася 😁😁

# 243
  • София
Ей, много смотани тия мъже! Много се дразня така! Все едно като ходи на работа и чудо голямо! И аз ходех на работа, ама сега ми е още по-трудно! Ще ми се да избягам и да го оставя сам с двете деца да види какво е - гаранция, че и 2 часа няма да издържи! Ама иначе тяхната е най-трудна и нищо не се оценява! Извинете, че се набрах, ама леко ме е изнервил тези дни!

# 244
  • София

Не си сама,и моя се изнесе в другата стая под предлог,че ходи на работа ии като ревне това бебе през ноща и Мм дотичва и се почва сега що реве,носи го,люлей го как да им обесниш,че по някога просто им се реве,казвам ако може да де пробва той 😁
Моя, ако се изнесе в другата стая, ще му се наложи да се изнесе от вкъщи. Ма неговия приятел не бил сменил нито един памперс на нито едно от двете му деца. Еми да се ожени за неговата жена тогава. При мен тия не минават. Двамата сме ги искали и двамата ще си ги гледаме. Опита се веднъж да ми каже как сега искал да си почине. Еми чудесно, ма и аз понякога искам, защото като се върне от работа, за него работния ден свършва, а за мен е 24/7. Готвя, гледам деца и бачкам от вкъщи (не чистя, признавам си). Един ден си дойде и аз му казах, че излизам, оставих двете деца и излезнах за два часа. Попита ме какво да прави, казах му да импровизира. В интерес на истината нито веднъж не ми се обади по телефона. Като се прибрах ми обясни, че съм майка героиня и от тогава никога не ми е отказал помощ, даже сам се впуска.

# 245
При нас пък първите 3 месеца майка ми беше с нас. Ами друго си е с 4 женски ръце, поемаше нощните хранения, можех да излизам чат пат за кафе, отменяше ме с гладене, готвене. И с първото ми дете беше така и да ви кажа цял живот не мога да и се отблагодаря за помоща. Е наистина не сме се сблъсквали с неспящо и ревливо бебе, но си иска своето. Сега таткото се опитва да прави несполучливи опити да я замести😂 и прави планове пак да купува самолетни билети за майка

# 246
  • София
Здравейте, някой бореше упорит обрив в областта на памперса. От може би 3 дни има обрив и зачервяване по слабините, но от вчера има и по дупето и коремчето при ластика на памперса. От самото раждане сме на белия Памперс, не сме сменяли. Започнах да я оставям голичка след като измия дупето, да подиша кожата, мажа с бепантен. На вас кой метод ви беше най-ефикасен?
ММ не отказва помощ, но госпожицата е с претенции, понякога не дава той да я приспива. Този уикенд успях да изляза сама за 2ч, разходих се, пих кафе, беше чудесно. Бяха се приспали с малко рев, но ето снощи исках да поседна малко, че съм и с вирус, взе я да се гушкат за приспиване, йок...аз като я гушнах притихна. Имам подозрения, че зъби я мъчат, да видим.

# 247
  • Плевен/Пловдив
А иначе били Силния пол 😂
Помага ми спор няма. То ако го оставя с трите ще го дават по телевизията 🤣. Но и при мен хормоните бушуват и като чуя за командировка, дежурство или служебен банкет, направо😓. Стягаме си багажа и си отивам при мама. Слушам го говори на двете каки да помагаме на мама тя е много уморена, защото ако ни остави и отиде с бебка при баба, как ще се оправим😉. Три дена е супер и пак се почва...
Ние сме все на гърда и ръце, иска да я държа изправена, с крачета да усеща повърхност. Без ръце съм вечер имам чувството че ще ми окапят😫. Тези пусти зъби направо я побъркват. На всичкото отгоре иска само в мен да стои... Няма стол, няма шизлонг, неще и седнала.
Само да е здрава, че кака 2 беше болничка плаче за мен, иска да я гушкам и аз от едната стая в другата вървях като духовете от приказките😂.

# 248
Здравейте, някой бореше упорит обрив в областта на памперса. От може би 3 дни има обрив и зачервяване по слабините, но от вчера има и по дупето и коремчето при ластика на памперса. От самото раждане сме на белия Памперс, не сме сменяли. Започнах да я оставям голичка след като измия дупето, да подиша кожата, мажа с бепантен. На вас кой метод ви беше най-ефикасен?
А прах за пране сменяли ли сте? Ние в областта на дупето сме добре, но от 2-3 месеца имаше по 2-3 пъпчици на корема, където е ластика на памперса. От седмица обрива се разрастна,  че чак на гърба е с петна. Педиатърката предписа Фенистил гел, но аз няма да го мажа,  тъй като е с антихистамин и не трябва да се нанася на обширни зони. Вместо това ползвам млякото и гела ба Биодерма, с които борих моята алергия докато бях бременна. Засега щом я намажа с млякото и петната изчезват, но ми се иска да премахна алергена, а не да я мажа постоянно. Стига да разбера от какво и е алергията..

# 249
Аз да кажа, че реших да взема въпросната Жулиета, оято обсъждахте. Мишето има имен ден в петък и викам айде от мама да дъвче нова джаджа. Ще видя как ще и понесе 😂

В Лили Дрогерии има намаление на пюрета на хипп и съм взела няколко да има за всеки случай. Обаче видях, че имат рапично масло в състава?! Не знам дали е ок да и ги давам. Вие давали ли сте на хипп? Аз имам още 3 седмици до започването на захранването и мисля сама да и пасирам зеленчуците, но понеже ги видях на промоция 😂 и нямаше как да не взема хахахаха

# 250
Аз да кажа, че реших да взема въпросната Жулиета, оято обсъждахте. Мишето има имен ден в петък и викам айде от мама да дъвче нова джаджа. Ще видя как ще и понесе 😂

В Лили Дрогерии има намаление на пюрета на хипп и съм взела няколко да има за всеки случай. Обаче видях, че имат рапично масло в състава?! Не знам дали е ок да и ги давам. Вие давали ли сте на хипп? Аз имам още 3 седмици до започването на захранването и мисля сама да и пасирам зеленчуците, но понеже ги видях на промоция 😂 и нямаше как да не взема хахахаха
И моята бебка е именничка тогава, адашки Simple Smile. Ще й правим торта с каката, пусни линк за тази жулиета. Нещо нейните гризалки са й големи за ръчичките и не може хубаво да ги гризе.  
Иначе рапичното олио се препоръчва като първа мазнина. Аз ще слагам по мъничко масло в домашните пюренца, така правех и с каката. И аз мисля да я захранвам края на този месец.

# 251
Жулиета:  https://www.pakostnik.com/bg/dyvkalka-surna-giulietta-nuvita

Аз иначе на място я взех от магазин в града. Simple Smile

# 252

Я го стягай малко в кръста... Децата и къщата и всичко останало не са само твоя отговорност! Той нали е партньор, не гост.. може в хотел да отседне, ако не му изнася.. извинявам се, че малко грубичко звуча, но съм минала през това... Тежко е, и боли много да се чувстваш сама, а уж не си

# 253

Я го стягай малко в кръста... Децата и къщата и всичко останало не са само твоя отговорност! Той нали е партньор, не гост.. може в хотел да отседне, ако не му изнася.. извинявам се, че малко грубичко звуча, но съм минала през това... Тежко е, и боли много да се чувстваш сама, а уж не си

Аз моя съм го предупредила да помага, защото полудея ли оставям бебчо в ръцете му, паля колата и да видим как ще се оправя, а и разговора за това, че това дете е на двама ни вече сме го водили.Една по-възрастна жена на времето ми казваше--не го оставяй бащата без задължения и не го учи всичко да вършиш ти, защото после отучване няма. Затова момичета да не ги щадим😄, че на нашия гръб се пише

# 254
  • WonderLand
Жулиета:  https://www.pakostnik.com/bg/dyvkalka-surna-giulietta-nuvita

Аз иначе на място я взех от магазин в града. Simple Smile

А от кой магазин я взе, че нашия Ромео нали не дойде и ми се искаше на място да видя.

Аз да се похваля, че си купих малки бурканчета от 106мл и почвам пюретата тея дни.

Общи условия

Активация на акаунт