Отговори
# 180
Как сте с "графика" на мъниците. От както смениха времето при нас е доста объркано. Тя почна да се буди 6-7, което нали беше доскоро 7-8 и на мен ми беше ок. Сега обаче нещо не можем да свикнем, то и аз сега заспивам към 10 и нещо и въобще не можем да се видим с таткото 😞

# 181
Тя се буди по няколко пъти на вечер, но стане ли към 5-6 стринта не заспива. Чак към 10 предремва за половин час и така. После на разходката спи около половин час и там и чак вечерта към 8 заспива. Към 12 вечерта се буди, после към 2-3 и пак стане ли 5-6 е супер наспала се. Понякога от 2 до 5 сутринта не иска да спи и е пълен купон. С таткото почти не се виждаме, че той докато се прибере и изкъпе и оправи аз вече съм труп. 😂😂😂 Пък и реве напоследък доста и е станала много хитра хаха

# 182
  • София
И моята кака е кошмарна с храненето! Яде само хляб със салам, краставици и кисело мляко, никакви манджи не близва! В градината ме питат какво правим с това неядене! Тя е и много дребна и доста изостава от връстниците си та вече започвам да се притеснявам....Дано поне малкия е ящен!

# 183
  • WonderLand
При нас нещата вървят както беше преди смяната на времето. Ляга си по същото време - към 21:30, но спи до към 7:30, а преди спеше до 8:30.

# 184
При нас нещата вървят както беше преди смяната на времето. Ляга си по същото време - към 21:30, но спи до към 7:30, а преди спеше до 8:30.
как правите толкова дълга пауза ?

# 185
  • WonderLand
Ами сам си я прави, само на кърма е. Постепенно отказа нощните кърмения, но се размърдва за бързо цокване в към 6 понякога и пак заспива. Даже не го броя за будене това, защото той полузаспал си цока. Аз го усещам, че почва да се мята на сън и го слагам на гърда както е сънен, той хапва и си продължава да спи.

# 186
  • София
И при нас няма промяна. Заспива в 8.30 и става в 5.30 за храна, после спи до 7.

# 187
С каката нямах проблем при смяната на часовника,но малчо четири дни беше ужасен.😁 Едвам издържаше до осем и ставаше в шест. От два дни си влезе в графика ляга в 8-9,и става към 8.
А за злоядството каката си хапваше много добре като малка. Пюретата си хапваше добре,глвно тиква и моркови.Обичаше си манджички и аз се чудех как не иска като другите деца пържени картофи,кюфтета....,но като стана към 5 години и отказа много от нещата,които обичаше. Сега яде 5,6 неща. Поне хапва доста полодове и салати. Скоро ще разберем и за малчо☺

# 188
Аз за смяната на времето започнах две вечери предварително да го слагам с един час по-късно, защото ми трябва да става в 7-7:30 както по старото време заради баткото. Точно за два дни се намести и си влезе в обичайното време, но нещо много взе да се буди нощем- освен за обичайните две цокания се буди поне още 4-5 пъти, повечето с рев. Баткото беше така със зъбите и се чудя дали не го започнаха. А снощи подозирам, че му беше студено, беше 19 градуса в стаята и той беше добре завит, но ръцете му бяха ледени до лактите под ръкавите, защото спи с вдигнати до главата ръце и няма как за са завити, лицето също беше лед. Пуснах климатика и се кротна- ех тези летни бебета, бавна ще е адаптацията към ниските Т, баткото винаги е спал на 18-19 градуса, но той е зимно бебе и от новороден е свикнал. Но затова пък днес спа навън в студа 4 ч в количката, такъв рекорд за него!!!

# 189
  • София
Моят взе все по-късно да заспива - преди до 21:30 най-късно беше заспал, а сега около 22:00ч най-рано. Става си по същото време към 07:00-07:30, като се кърмим поне три пъти през нощта. Два дни не сме излизали от вкъщи - едно, че е след ваксините и второ - тук при нас много студено, а трябва да го нося в студа, защото не стои в количката. Направо ми призлява, като трябва да излизам с него.....
Вие надолу как ги обувате за навън? Аз досега с панталонче и дебели чорапки, ама сега в студеното се чудя какво да му обувам.

# 190
И аз да се оплача. От няколко дни беб е страшен киселяк. През деня все мрънка и реве, през нощта се събужда с писъци и цока през 2 часа. Днес беше ад, добре че поспа час и половина-два навън, ама нямаше много файфа, щото откакто се събуди не е спрял да реве. Сълзи, сополи.. За капак днес не иска да суче. Дърпа се от цицата като от огън, а от шишето си изяжда слядко по 180 мл.. С първия зъб нямаше чак такива драми.. До ден-два мисля да го водя на баячка ако не му мине периода.. Днес му дадох панадол преди лягане, да видим

# 191
  • WonderLand
Ние тая вечер си прецакахме режима, взе си дрямка привечер и още не е заспал. Преди нямаше проблем сшед дрямката да заспи по нормалното си време, ама нещата явно се променят.

# 192
Ние пък изобщо не бяхме разбрали, че са сменили часа Joy то нали на тела и на пц-то си се сверява автоматично. А вкъщи нямаме часовник със стрелки, ръчни също, новини не гледаме. Чак вчера като седнах в колата по едно време забелязах, че часовника ми е напред Stuck Out Tongue Winking Eye Таааа нашия режим си е същия. Малко трудно заспива, но поне спи 7-8 часа с едно събуждане.
Тук също е много студено и два дни вали и мъгли има и не сме излизали. Утре се надявам вече да е по-добре, че бебчо се кефи на разходките Kissing Heart

# 193
Ние пък хапване в 4 следобед, играем малко и като заспи към 6:30 чак до 11:30ч и после в 4 през нощта и продължаваме така през 4 часа. Иска ми се тази пауза от 7 часа да я прави през нощта ама незнам как мога да го изместя

# 194
Пооправихме ние графика 😊 иначе и мойта бебка се будеше по-често и като я завихме по-добре определено спи по-спокойно. И ние така през 4 часа се будим. Снощи обаче я сложих по-рано да спи, към 7. В 11-12 яде, после в 4, заспало хапване и в 8 без нещо кукуряци 🤗

Общи условия

Активация на акаунт