Отговори
# 195
Моят взе да ме побърква нощем. През половин час ме буди, чак ми е мъчно за времето, когато ставаше само два пъти да суче Sad искам някак си да му подобря съня. В този ред на мисли да ви питам има ли някое бебе: 1. Жирафчето Софи или 2. Бебешко одеалце за гушкане (comforter)? Този жираф ми го похвалиха, че много го харесвали бебетата, ама като го видях колко струва трябва наистина да ми свърши работа със зъбите или заспиването

# 196
  • София
Имам жирафа...подариха ми го. Безумна цифра за гумена играчка. Факт е обаче, че както и да го хване, все има къде да захапе и го харесва определено. Обаче и без него щяхме да минем, не е нещо особено.

# 197
  • WonderLand
И аз за жирафа се замислих, точно защото ми се струва, че както и да го хване ще може да го захапе. Той има няколко гризалки, но нещо още не може да се координира как да гинхваща и хапе и накрая и хвърля и напада ръцете си.

# 198
На мен няколко мами ми казаха, че последното което са хващали бебоци е жирафа и въобще не са го харесвали, за това реших и да не взимам. На нея и без това бързо и омръзват всякакви гризалки и играчки, а тоя жираф си е цифра спрямо другите, определено.

# 199
Момичета,  вашите бебоци пръцка ли , ако да често ли или не

# 200
да, сравнително често, поне по веднъж на хранене и по няколко пъти през нощта. Ака сутрин рано (по веднъж на ден).

# 201
да, сравнително често, поне по веднъж на хранене и по няколко пъти през нощта. Ака сутрин рано (по веднъж на ден).
Моята пръцка,  но не толкова многоооо колкото преди . А за акането рядко се случва, на 4 5 6 дена веднъж

# 202
  • София
Задължително пръцка сутрин като я обърна по корем. Понякога и денем 2-3 пъти.

# 203
  • WonderLand
Пръцка сутрин и вечер, през деня рядко се случва. Определено не е както преди.

Аз да питам вие ползвате ли нагреватели за повивалник? Чудя се дали да взема, че да не топля постоянно стаята където сменям пелени.

# 204
  • София
Даже не знаех, че има такова нещо. Ама аз вече и не ползвам повивалник. Взимам от еднократните пелени 60х60 и върху тях сменям. Та , ако е много студено в спалнята - преобувам в хола. Въпреки, че сега в спалнята е 17 градуса, пак се случва да го преобувма там набързо. От снощи и печка пускам и май спи по-спокойно.

# 205
Какви са тези нагреватели? Заинтригувах се

# 206
  • WonderLand
https://www.minimod.bg/109599/reer-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B … B5-easy-heat-flex

Milk-choc, eй за това нещо се чудя. Били много популярни в Германия. Майка ми е там и тя ме наведе на мисълта да си взема. Слага се до повивалника или там където го преобуваш детето, насочваш го към детето и то топли.

# 207
И моя бебок пръцка често.
Сменям го на спалнята, ние и там си седим повечето време де, та е топла стаята.
Нещо понеже отложихме ваксините и не е мерен доста време, но вчера го премерих на нашия кантар и не е качил нищо. 😲 Странно. А фонтанелата му е хлътнала от петък и не се оправя, но си хапва доста, даже увеличи едно хранене събира му се около 1л. На ден течност с мляко та изключвам обезводняване, ама нещо ми е притеснено с всичките капки които пое дали е възможно да е от това?

# 208
Аз на домашния кантар не му вярвам, все като я меря ми показва едно, а на консултация друго. Измери го няколко пъти в денонощието, както и на различни места вкъщи, за да си сигурна, в това, което показва. Ние сме уж с умен кантар, даже ти казва дали си дебел, много дебел или затлъстял, има функция мазнини, вода и т. Н.

# 209
https://www.minimod.bg/109599/reer-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B … B5-easy-heat-flex

Milk-choc, eй за това нещо се чудя. Били много популярни в Германия. Майка ми е там и тя ме наведе на мисълта да си взема. Слага се до повивалника или там където го преобуваш детето, насочваш го към детето и то топли.
Това изглежда много готино, особено сега за зимата. Малко е скъпичко, дали ги няма в алиекспрес, може да взема да проверя

Общи условия

Активация на акаунт