Попринцип за всичко гледам да съм информирана и чета доста за всяко нещо, ама тука нещо не ми идва..
Смятам изцяло да се водя от бебо и да не му мисля много, много. Ако му се хапва ще заместя цяло хранене.
). Спеше най-спокойно повит, но в един момент започна много лесно да се измъква и вече не беше удачно, но завит с одеало се будеше по 7-8 пъти. Забелязах, че спа много добре навън в космонавта и реших да го навра в чувала, останал батко му с ръкави, размер 2-3 години
спа чудесно, с едно-две будения за биберон и само едно кърмене (дотогава бяха две). Така всяка нощ, реших да експериментирам дали не е само съвпадение, завих го една вечер с олекотената завивка, буди се сто пъти и едва го приспивах, в 2:30 през нощта върнах чувала и заспа пак. Сега му взех мъничък чувал с ръкави като за него размер, тази нощ е първа, ще видим как ще е. Само ме притеснява, че много ще го запари и ще го обличам леко. Дано инвестицията ми да си е заслужавала, че не намерих къде да ми го ушият изгодно и купих готов на Rach
И аз планирам някаква комбинация от традиционното захранване и ЗВБ. Ще изчакам още две седмици да стане на 5++ поне и тогава ще започна със зеленчуково пюре, най-вероятно картоф.
). Спеше най-спокойно повит, но в един момент започна много лесно да се измъква и вече не беше удачно, но завит с одеало се будеше по 7-8 пъти. Забелязах, че спа много добре навън в космонавта и реших да го навра в чувала, останал батко му с ръкави, размер 2-3 години
спа чудесно, с едно-две будения за биберон и само едно кърмене (дотогава бяха две). Така всяка нощ, реших да експериментирам дали не е само съвпадение, завих го една вечер с олекотената завивка, буди се сто пъти и едва го приспивах, в 2:30 през нощта върнах чувала и заспа пак. Сега му взех мъничък чувал с ръкави като за него размер, тази нощ е първа, ще видим как ще е. Само ме притеснява, че много ще го запари и ще го обличам леко. Дано инвестицията ми да си е заслужавала, че не намерих къде да ми го ушият изгодно и купих готов на Rach
) Аз добавях АМ, което постепенно се изключи при достигането на пълна порция. Относно количеството, навсякъде пише различно: 1-2 с.л., 1-2 ч.л., иди разбери колко... прецени си според детенцето. Аз дадох 2 пълни чаени, на следващия ден 4 и после започнах да увеличавам по повече, защото го понесе добре и имаше апетит. За ок. 10 дни достигнах цяла порция от 125г., въпреки че можеше и за седмица да стане работата.
Препоръчани теми