Професионални серии за коса 129

• 53 833
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
 За съжаление вече ги няма. Коса БГ ги предлагаха.

Pcheli4ka стиймпод е преса за коса и като всяка друга преса гори. Да,добър уред е,но не бих я нарекла щадяща. Категорично ще нанася повече щети от сешоара. Дъщеря ми я има от години и я ползва ежедневно въпреки всичкото ми мърморене. Съответно косата и редовно е изгорена и играе ножицата.

# 121
Prinzesata, мисля, че с дъщеря ти би трябвало да сме горе-долу на една възраст-на 23съм(чела съм твои постове, в които споменаваш за нея)
Ако не ти е проблем би ли споделила какво използва ТЯ като грижа за коса. Питам, защото аз също използвам преса всеки ден или през ден. Интересно ми е дали и помагаш в грижите за коса. Какво ли не бих дала да си имам и аз като теб мама помощница.
Моята мама не третира по никакъв начин косата си и съответно грижа, не полага...

# 122
Ех, момичета, сега много ме разколебахте за тази преса... Щом уврежда повече от сешоар... Аз с него се изправям от години и не ми прави кой знае какви поразии по косата.

# 123
  • Варна
 Хаха диването всъщност е малко по-голямо от теб на 27 ,но тая краста с пресата и е още от пубертетските години  #Cussing out. Всъщност и аз имам огромна вина.... Аз самата ползвах преса ежедневно до преди 5-6г.
 Ползва хубави скъпи продукти,но това ежедневно горене и то на 230гр. е неспасяемо. Има страхотна плътна,гъста коса,която редовно от черна става руса и обратно. Въобще пълна драма е.
 Поне от идиотските вафли успях да я откажа слава богу.
  Най голямата битка е да я накарам да ползва силни термозащити,че и по 2 даже три.

# 124
Аз също не мога да се откажа от преса😞Поне спрях боядисването!И добре, че са тези силни продукти иначе..

# 125
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Редовно ви чета, но досега не съм писала в темичката. От време на време се отбелязвам в темата за блондинки... Като стана въпрос за преси и черен петък - обмислям една сериозна инвестиция и затова влизам да се допитам до вас. Става въпрос за пресата Steampod 2.0 на L'oreal. https://www.zlatnaribka.com/presa-za-kosa-s-para-loreal-steampod
Искам да попитам - това терапевтична преса ли е? Уврежда ли косата?
Привет! Имам я от 3-4 години. Хубава е и добре изправя косата с продукти от серията, но не е терапевтична. Уврежда си косата. Купих я тогава от lookfantastic - излезе ми около 340 лв. с подарък малък сешоар на l'oreal.

# 126
Я, Принцеса, дъщеря ти е колкото мен Grinning

# 127
Lara1, благодаря за мнението! Дано не съм досадна, само последно ми се иска да направим нещо като съпоставка - при евентуална покупка, аз бих я ползвала на най-ниските градуси с предпазния крем и серума за връхчета - на моята коса не й трябва много да се изправи, имам предвид, че е сравнително права поначало. Като отчетем, че със сешоар духам от доста близо и той си оказва някакво негативно въздействие от топлината... Като ги съпоставите така двете неща - пак ли смятате, че пресата ще е по-увреждаща? Задавам толкова въпроси, защото по принцип аз преси не ползвам и не съм толкова наясно и ако е по-зле от сешоара като въздействие, бих се отказала от намерението си за покупка, въпреки, че много се изкушавам, а и не е малка сума, но ако ще си разваля здравата коса... не бих се решила в такъв случай!

# 128
  • Пловдив
Привет отново! Ниските й градуси са 140 - и аз я ползвам на тях с крем на Steampod и все пак си уврежда повече от сешоар, според мен. Косата ми е чуплива към къдрава и по-скоро суха. В момента я използвам рядко, защото горните пластове съвсем пресъхват, но го отдавам и на хормонален проблем, който имам, та не знам доколко обективно мога да преценя...Дано, все пак, Ви е полезно Hug

# 129
Благодаря! Ето какво сътворявам само със сешоар. Според вас, имам ли нужда от преса? 😊 Силно се разколебах сега.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 09:40 от Pcheli4ka

# 130
  • Пловдив
Прекрасно се справяте със сешоар Heart Eyes Аз така и не се научих. Искрено мисля, че нямате необходимост да си горите косата. Единственото, което ще спестите, е време Hug

# 131
Pcheli4ka,по мое мнение нямаш никаква нужда от изправяне с преса! Косата ти е достатъчно права!
Имаш хубв цвят!

# 132
Нямаш нужда, добре става и така. Ако отрежеш последните 10см косата ще изглежда много по добре  Peace

# 133
  • Варна
 Твърдо и категорично НЕ. Явно се справяш със сешоара по-добре от повечето от нас тук  Laughing. Ако нямаш хубав такъв дай парите за един Паралукс вместо за преса. Имаш страхотна руса коса-направо мечата,но ми се вижда тъничка. Започнеш ли да я гориш с пресата-отиде.

# 134
Нямаш нужда, добре става и така. Ако отрежеш последните 10см косата ще изглежда много по добре  Peace

На същото мнение съм

Общи условия

Активация на акаунт