Професионални серии за коса 129

• 53 831
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И аз съм на това мнение,ако я отрежеш малко ще стане още по-хубава.

# 136
Нямаш нужда, добре става и така. Ако отрежеш последните 10см косата ще изглежда много по добре  Peace
. Абсолютно имате право. Аз горе - долу на 4-5 месеца я скъсявам с 5-6 см.    минимум. С времето краищата изпръхват и стават пършиви леко. Точно другата седмица съм си запазила час за фризьор. Не съм я подстригвала от април. Принцесата, права си - косъмът ми е тъничък - все пак това са 20 години изрусяване, въпреки че правя само корени и никога не съм я горяла с блондори. 😁   Момичета, благодаря ви! Спасихте ме от една необмислена и несполучлива покупка!

Отказахте ме тотално. Smiley Може би наистина ще се насоча към някой хубав професионален сешоар с йонизация и други екстри, че моят е обикновен - тъкмо скоро наближава черен петък - моят отговор на въпрос No2, за да не е съвсем спам... Исках да ви питам чисто информативно за стиймпода - каква е точно идеята на парата и с какво толкова тая пара отличава пресата от всички останали преси?! Или просто маркетингов трик? Аз за това в първия  момент като нямам понятие много от преси, си помислих да не се води "терапевтична". Очаква се парата да компенсира загубата на влага под въздействието на топлинната обработка или да вкарва по-надълбоко в косъма термозащитата? Или и двете?

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:55 от bubanka

# 137
Включвам се да питам, защото не съм наясно с английските сайтове. Къде мога да намеря ритуала/терапия на хроноложист с перлите, за да могат приятели да ми го вземат от там и като си идват за Коледа да ми го донесат Simple Smile

# 138
Отказахте ме тотално. Smiley Може би наистина ще се насоча към някой хубав професионален сешоар с йонизация и други екстри, че моят е обикновен - тъкмо скоро наближава черен петък - моят отговор на въпрос No2, за да не е съвсем спам... Исках да ви питам чисто информативно за стиймпода - каква е точно идеята на парата и с какво толкова тая пара отличава пресата от всички останали преси?! Или просто маркетингов трик? Аз за това в първия  момент като нямам понятие много от преси, си помислих да не се води "терапевтична". Очаква се парата да компенсира загубата на влага под въздействието на топлинната обработка или да вкарва по-надълбоко в косъма термозащитата? Или и двете?

Аз имам стиймпод, но предишния модел. Бич за косата е. Парата е като при гладене с парна ютия.  По-бързо се изправя косата и изправеното издържа до следващо миене.

# 139
Здравейте!
Ако може малко помощ.. Та косата ми е доста тънка. Мия я средно 4 пъти седмично, защото корените ми бързо се омазнявят, краищата са сухи и цъфтят (направих си балеаж). Колко пъти седмично трябва да ползвам хидратиращи продукти и колко протеинови според вас и как да ги редувам?

# 140
И аз идвам с питане:
Защо след като ползвам еластисайзер с нар косата ми се начупва, бухва, лети и изглежда изпръхнала? Макар на пипане да е много мека?
Напомням - тънка коса, рядка, небоядисвана, бързо омазняваща се в корените, склонна към цъфтене, макар и по-малко от преди

Иначе от ЧП искам преса, въртяща четка, Ш Меди биокленз или фолигейн, маска Лакме deep care или anti frizz, иии.. каквото още харесам 😁

# 141
  • sofia
Здравейте, моля да ми препоръчате термозащитен спрей за преди преса. С тънка, чуплива коса съм, ако има значение. Simple Smile

# 142
Grow Gorgeous Back Into the Roots 10 Minute Stimulating Scalp Masque
 Имате ли впечатления от този продукт?

https://www.amazon.com/Grow-Gorgeous-Roots-Scalp-Treatment-8/dp/B00PEOVZBK

# 143
  • Варна
 Лучия какви продукти ползваш след Еластисайзъра? Звучи ми като прехидратирана коса това твоето. Пази баланса.ако ползваш често еластисайзъра задължително го прави с протеинови последващи продукти.

Svet7 няма правило за редуване на протеин и хидратация. Подозирам,че премиваш дължините с. Пробвай да нанасяш кокосово масло по изпръхналите дължини/далеко от скалпа/ преди всяко миене. И не пери косата....Шампоан само по скалпа и то оскъдно количество.
truetrue Дейли Демидж на кингсли.

Dancer и аз ще се радвам на отзив за тоя продукт. Мислех да взема травълчето за тест даже ми е в кошницата за ЧП в HQ

# 144
Prinzesata, аз благодарение на теб започнах да слагам кокосово масло по дължините като преуош.Купих си голям буркан от Зоя.бг.
Обаче след това ми е много трудно да отмия дължините!
 Когато измия само скалпа,количеството, което се стича по дължините (аз ползвам малко количество шампоан и мия Само скалпа) не ми измива добре останалата част на косата. След като изсъхне, остава с лепкав слой. И като иьползвам  маска, финиши и..съвсем.И сега когато реша да сложа кокосово масло, след това "пера" дължините с шампоан,иначе след изсъхване косата седи спластена...
Нещо грешно ли правя?
Или по принцип(след кокосово масло) си е нужно това "пране" на краищата?
Дали не ми идва много всеки път - преуош?
🙏 Flowers Rose

# 145
  • Варна
  Showbeauty това с маслото преди миене е точно за хора,които не могат да приемат,че косата/особено дългата/ се измива от стичащата се пяна  Laughing и перат,ама буквално перат като баба гащи  Joy и то с корави шампоани. Явно на теб не ти е нужно или поне не всеки път. Аз също разнасям всеки път пяна по дължините/но и всеки път съм омазана де/ иначе наистина не се отмива като хората. Шампоанирам обаче само веднъж ако повторя става трагедия.
 В момента съм със скалп детокса на GG по скалпа и еластисайзър с нар по дължините от снощи. Ще мия с керастаз архитект и след него маска терапист смесена с тая за блондинки. Близо месец вече ползвам интенз серума на GG. В началото опитах да го нанасям сутрин и вечер,но не става-утежнява ми,затова го нанасям само след миене. Лудница съм от нови растежи  Laughing-направо като таралеж.

# 146
Prinzesata, отново полезна! Hands Clap Heart
Ще разредя ползването.
Не съм използвала маски, една след друга-ще го пробвам!
Интенз серума на GG не съм пробвала, но ще го купя, тъй като четох и други добри отзиви!
Имаш  си  нови растежи-радвам се за теб! Дано и при мен се получи!
Хубво е да описваш така, каква последователност правиш в грижата за коса! За новобранци като мен са много полезни идеи!
Благодаря! 🙏🤗🙏

# 147
Кой е този серум за растеж на GG?

# 148
Grow Gorgeous Back Into the Roots 10 Minute Stimulating Scalp Masque
 Имате ли впечатления от този продукт?

https://www.amazon.com/Grow-Gorgeous-Roots-Scalp-Treatment-8/dp/B00PEOVZBK
Поръчах я, ще дам първи впечатления сед седмица.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт