Професионални серии за коса 129

• 53 830
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
prinzesata, благодаря! Hug

# 151
Здравейте, отдавна ви чета, но досега не съм писала. Търся си термозащита и се колебая между крема за термозащита на Chi или спрея им 44 Iron guard. С изсветлена коса съм, сухи краища и омазняващи се корени. Обикновено ползвам сешоар или въртяща се четка, преса- рядко.
Също да споделя, че в kosa.bg има 20% намаление на Label m, Chi, Eprouvage и някои други марки. Освен това допълнително има промо код GIFT20G, който дава още 20% на всичко в кошницата. Имате предвид, обаче, че сайтът им работи много бавно, постоянно дава грешка и забива, поне при мен. Та се изисква голямо търпение.

# 152
  • sofia
А каква е разликата между двете термозащити: спреят на Кингсли и на Chi iron guard? Simple Smile

# 153
Принцесо, това ми беше за трети път опит с еластисайзер. Няма и един път месечно да съм слагала. И то, понеже все така имам експлозии и последните 2-3 см от косъма се късат сами. Иначе след него измих с Lakme Deep Care шампоан, сложих и същата маска. Доколко знам, те са лек протеин,  макар че при мен се държат хидратиращо - заглаждат, дават блясък. Ползвам само тази маска вече около 2 месеца. Хидратиращата на Olioseta съм я спряла за момента, май точно защото ми идваше в повече. Тоест, колкото повече я ползвах, толкова повече бухваше косата. И в един момент като сложих deep care и косата се изглади като изправяна с преса почти Open Mouth

# 154
  • Бургас
Мхм,трябва да го видя Lakme Deep Care значи,аз също търся изглаждане,преси не ползвам.

# 155
Благодаря Принцеса  за споделеното. Ще си взема и аз Интенз серума на GG. Скалп детокса много ми харесва. И аз го комбинирам с еластайзера - даже  тъкмо мисля да се омацам с тях. Резултатът после е прекрасен.
Опитвам се напоследък да откажа пресата или поне да я ползвам по-рядко и косата ми седи все по-добре в естествения си вид Blush

# 156
  • София
Tota, много благодаря за информацията, а кода ми дойде точно на време. Аз избързах и си поръчах от коса Densifique серията, когато имаха намаления до 31.10, защото косата ми капе и има нужда от сгъстяване, но след това отидох на диагностика, та се оказа че имам нужда от серията за косопад. Та сега мисля да се възползвам от кода, да поръчам серията с Аминексил и да върна Densifique.
Търся си също нещо за обем, което да не утежнява, защото съм с тънък косъм и мазен скалп, и да не седи на втория ден като сплескано. Погледнах спрея за обем на Керастас Volumitique - някой отзиви за него?
Кокосово масло използвам за краищата ми, защото са много сухи, след като го измия косата ми стои мека, не съм забелязала да се пресушава или да мазнее.
Еластайзера го имам, този с кокос, но нещо не забелязвам кой знае какво да се случва след него. Ще му дам шанс пак днес като се измия. Ще видим Simple Smile

# 157
  • Пловдив
Момичета, реших да пробвам домашния еластисайзър, но установих, че съм объркана по въпроса дали след него трябва хидратация, протеин или дълбоко почистване Blush
Ще съм благодарна за помощ Hug

# 158
Lara1, от форума съм чела, че не е добре да се използва ДПШ след домашен еластисайзър.
Мисля,че трябва да действаш според моментната нужда на косата!
Нека и другите момичета отговорят

# 159
  • Пловдив
Благодаря! Hug Значи хидратация или протеин ще предпочета Simple Smile

# 160
Здравейте, отдавна ви чета, но досега не съм писала. Търся си термозащита и се колебая между крема за термозащита на Chi или спрея им 44 Iron guard. С изсветлена коса съм, сухи краища и омазняващи се корени. Обикновено ползвам сешоар или въртяща се четка, преса- рядко.
Също да споделя, че в kosa.bg има 20% намаление на Label m, Chi, Eprouvage и някои други марки. Освен това допълнително има промо код GIFT20G, който дава още 20% на всичко в кошницата. Имате предвид, обаче, че сайтът им работи много бавно, постоянно дава грешка и забива, поне при мен. Та се изисква голямо търпение.
Явно са изтекли условията ок промоцията. За жалост, изпуснах.

# 161
И аз като една неука в занаята да помоля за помощ))).
Еластисайзър, подхранва косата, имам този на Philip Kingsly с кокос и не откривам някакъв уау ефект за себе си. Предполагам, че след три трайни изправяния с кератин ще трябва повече търпение.
От Napura S1 също не виждам нещо съществено, явно грешката е в моя телевизор.
Кои продукти са хидратиращи и кои протеинови и как би следвало да изглежда косата след тях?
Благодаря за търпението и на отзовалите се!

# 162
  • Варна
 Най-напред би следвало да си изясните какво искате от продуктите или с други думи какви са проблемите на косата и след това да търсите такива,които ги решават. Освен това няма вълшебни продукти. Има голяма вероятност еластисайзърът с кокос да ви е слаб,а S1 е ДПШ и то не особено харесван от девойките в темата. Аз лично не съм го ползвала тъй,че нямам мнение.
 Относно това какво е протеин и какво хидратация еднозначен отговор няма. Повечето продукти са балансирани с превес на протеин или хидратаия. А това какво ще направят с дадена коса е съвсем друга тема. Редовно възникват люти спорове за коментирани продукти. На едни действат като протеин на други като тотална хидратаия. Типичен пример са маските на Лалга и Епруваж. И двете са балансирани със сериозен протеин,но много мацки се кълнат,че са хидратация.

# 163
  • Перник
Явно са изтекли условията ок промоцията. За жалост, изпуснах.
Кодът важи за поръчки над 50 лв. Сайтът при мен не работи...

# 164
Благодаря на Prinzesata за отговора. Искам гладка, не бухнала коса, което е ясно, че без изпичане с преса или сешоар не става, но ако има продукт, който да заглажда една идея преди термична обработка ще се радвам да споделите. Прочетох за шампоан на Lakme няколко поста по-горе, ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт