Професионални серии за коса 129

• 52 796
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
  • In transit
Това реални магазини ли са или офиси?
Впрочем видях, че рибата загатва за намаления тази вечер.
Във Варна си е реален магазин и офис.

# 616
Gerrch, аз помислих, че си представител на Златна рибка🤦‍♀️🤦‍♀️

# 617
Някаква идея как да поръчам от cocopanda, като не живея нито в Германия, нито във БГ? Как да избера превозвач?

# 618
  • Пловдив
Леле, с 300 зора успях да пусна поръчка от Златна рибка. Доволна съм от намаленията. Почти всичко, което си бях набелязала, беше на промоция.
Сега много се надявам да не се изчерпат нещата и да не ни уведомят за това след като свършат промоциите.

# 619
  • Варна
 Трепач са намаленията в рибата. Така не са се отпускали последните години-браво. Новия еластисайзър, анаген и стамиген ампули на напура и колорплекс поръчах. Няма драма със сайта абсолютно нормално си мина поръчката.

# 620
  • Стара Загора
Тази година ми се струва, че намаленията са по - добри от миналата 🤔 аз също успях да пусна поръчка 😊 спрях се на маска Densifique (понеже си взех шампоана) и една маска за щерката на Олиосета. Искаше ми се да поръчвам още и още, но разума в мен надделя 😂

# 621
И аз си пуснах поръчката - верно много бави сайтът, явно е претоварен. Та този път скромничко - еластайзър с роза, маска Епруваж и пяна за ибем Олиосета. И трите неща не съм ползвала до сега и ще ми е интересно да ги пробвам.
Та за финал спирам с поръчките за няколко месеца Grinning

# 622
  • Варна
 Хаха вярвам ти дамммм и аз така си мислех преди да изтрещят тия намаления  Laughing.

# 623
Все пак ще пробвам - не е нормално непрекъснато да си купувам неща за коса  Grinning

# 624
И аз си поръчах набелязаните неща. Спонтанно поръчах и една четка за коса Десата. Имате ли наблюдения върху четките им ?

И все пак съм сърдита на рибата. Да не ми бяха казвали дата по-добре.

# 625
можете ли да ми препоръчате нещо добро за обем ?? мнооого се чудя кое да избера, а намаленията са супер

# 626
  • София
Рибите много стратегически действаха този път. И да ви кажа, без да съм специалист по маркетинг стратегиите веднага ви казвам, че стратегията им е супер ефективна. Обяснявам бързо:
1. Не обявиха предварително, че ще правят намаления, което остави основния им конкурент /Арлен/ и допълнителните конкуренти /коса.бг, Агора, и т.н./ пред свършен факт. Съответно те не могат да реагират толкова бързо и да обявят промоциите си толкова бързо.
2. По-голямата част от клиетите, които чакат Черен петък ще пазаруват при тях, с изключение на тези, които са твърди поддръжници на Арлен и/или ще чакат по-големи намаления при тях. Така те обират големия брой поръчки.
3. Много хитро са предвидили при поръчки над 35 лева да се получи код от 15% намаление на десетина марки - ти си избираш за коя марка искаш намалението. Но!!! Кодът се ползва януари 2020. Защо? Защото това е най-слабия месец от гледна точка на покупки, защото хората са се охарчили около Черния петък и Коледа и януари е мъртъв месец. Така си гарантират, че поне някой от тези, които са купили продукти сега, ще направят още една поръчка януари.
Честно казано мога да кажа само Евала за стратегията.
А и 4. Ако имате кодове от предишни поръчки можете да ги използвате и сега, защото се комбинират с намаленията.

Приятно пазаруване Simple Smile

Не съм от екипа на Рирата, даже съм се изказвала в миналото против тях, когато нещо не ми е харесвало, но сега мога да ги поздравя само.

И, за да не е пълен спам моя пост да кажа, че вече пуснах 2 поръчки.

можете ли да ми препоръчате нещо добро за обем ?? мнооого се чудя кое да избера, а намаленията са супер

На Керастаз, на Филип Кингсли за мен са супер, както и серията за обем на Алтерна бамбук с Мака.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 12:25 от bubanka

# 627
Пуснах поръчка без проблем в малките часове, безсъние, какво да се прави. Simple Smile))
Само ме е яд, че вече няма living proof в бг

Някаква идея как да поръчам от cocopanda, като не живея нито в Германия, нито във БГ? Как да избера превозвач?
Аз опитах да поръчам, но явно телефонът на превозвача е зает в системата им и не ме допуска. Някой ще поръчва ли скоро от там?

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 07:55 от gevestra

# 628
Харесах си серията с ленено масло на Олиосета.
Косата ми е гъста, не много къдрава, но изтънена от боядисване и е позагубила хидратация.
Дали ще е подходяща за мен?

# 629
Най-накрая си отстрелях Лалга-маска и шампоан в максимален размер и серума за скалп на Меди за стимулиране на фоликулите/това е последствието от късното пиене на кафе 😁..../Надявам се да си паснем ....

Общи условия

Активация на акаунт