Професионални серии за коса 129

• 52 787
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Аз с шампоана на Лалга не се разбрах, обаче сега се интересувам от термото им. Някой ползвал ли го е?😋

# 631
Леле много се изкушавам.До 29.11 ли бяха намаленията.

# 632
  • Варна
 Хубва серия е блскавата/за нея предполагам иде реч/ даже много хубава в тоя ценови клас. Единственият и минус е ароматът на соц. одеколон  Laughing. Това е най-леката серия и се харесва на момичетата с тънички не третирани коси.

Мкакдамия ще ще  Laughing Hug. Кой поръча Целаген или Нуминокс? Аз тоя път взех нуминокс.. не съм го пробвала до сега. Взех и тоника на Кингсли  Laughing имам мазила за скалп за два живота сигурно.

krystal93

термото не съм го вземала,но имам хидратиращия термоспрей-много добър. Лекичък и убийствено мирише на лалга по 3 дни. Всъщност е с кремообразна консистенция нищо,че е спрей.

# 633
  • Пловдив
Момичета, колебая се между следните Ш
- Денсифик
- Хроноложист
- възстановяващ show beauty
- Lalga

Някой да прилича на Ш с Кератин на Ланза?

Има ли прилика между серията с Кератин на Ланза с Лалга ампули и Ш?

# 634
  • Перник
Аз отгърмях един комплект на Меди (цената им е супер 😁) и една маска Епруваж, която много отдавна искам да пробвам.

# 635
  • Варна
 *dreamer*

Силно се съмнявам,че Денсифик ще ти хареса  newsm78.
 Лалга е с подобно действие на Ланза кератин поне при мен. Хроноложист ми е любимец от много години,но той е универсален. Като не ми се мисли или бързам мия с хроноложист-там грешка няма. Каквото и да ползвам след него все е ОК.

show beauty ми е много любопитна марка и все се чудя защо за толкова години нищо тяхно не съм пробвала...та има голяма вероятност да пусна още една поръчка тия дни или да се завлека до мола  Laughing.
 Ампулите на Лалга са по-силни от Ланза кератин маската както и от Лалга маската. В общи линии Ланза кератин и Лалга са ми на кантар и със сходно действие.

# 636
  • Варна
Просто остави полето за телефон празно. Не е задължително.
Лунна нямат опция за международна доставка пандите или поне аз не видях такава. Освен да им драснеш да питаш....

# 637
Аз снощи много се изкушавах да взема една малка маска Лалга. Но тъй като нямам добър опит с шампоана и ампулата (от лятото още имам една малка опаковка ш, която още мъча) , разумът в мен надделя Grinning  А има и един друг момент - ароматът на Лалга никак не ми харесва, противно на повечето мнения. Явно моя нос е със странни капризи и го намирам за тежък и задушаващ - та предполагам, че това е една от основните причини да не мога да харесам серията Grinning
Но както казват - Вкус другар няма Grinning

# 638
Принцесо, щом хидратиращия спрей Лалга не е спрей, от Термо серума какво да очаквам да е? 😂😂

# 639
В арлен има вече oway, чакам да я намалят сега. А, и каталогът е много по-ясен там.

# 640
Здравейте, ползвали ли сте този серум и какво е мнението ви?

Ползвала съм го, на мен много ми харесва.Лека консистенция е, слагах по 2 помпички и никога не ми е утежнявало.
Докато го изпозвах засякох, че косата ми не беше цъфнала изобщо, а тя има склонност към цъфтене, разплиташе се много лесно и беше пригладена и с много блясък.Аромата му е много приятен, но не се запазва след изсушаване.Косата ми е с тънък косъм, не е боядисвана, но пък редовно си използвам сешоар, преса и маша.
Значи ще е супер, моята е изрусена, силно увредена, накъсва се и има склонност към цъфтеж

# 641
  • пловдив
Снощи и аз направих поръчка с доста неща от серията с ленено масло на Олиосета. Досега бях ползвала шампоана и съм доволна,сега ще видя в кобинация с другите продукти как ще е. Реших да заложа на това от което съм доволна, защото напоследък все не попадах на   подходящ продукт.

# 642
В арлен има вече oway, чакам да я намалят сега. А, и каталогът е много по-ясен там.
Няма ги в наличност....Сигурно след намаленията ще има. Grinning

# 643
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже ампулите на Лалга как се ползват? Вместо маска/балсам или след това? Косата ми е дълга и редовно изрусявана.
Поръчах днес от намалението в Рибката шампоана и балсама на Лалга, които много харесвам, но сега се зачудихдали дали да не взема и ампулите. Поръчах и термозащитния спрей на Шоу, отдавна се каня да го опитам. Ползвам от доста време крема им без измиване и миризмата му е просто уникална.
С кератиновия шампоан на Ланза не се разбрахме нещо ...

# 644
Аз се докопах до Рибката днес и взех
-Кератиновия 2мин. реконструктор;
-Lakme frizz control протектора;
-Lakme deep care drops серума;
-CHI deep brilliance шампоана, исках и серума, но уви, нямаха го Sob
Надявам се, че Lakme няма да ме разочароват. Не съм ги ползвала досега.
❤️

Общи условия

Активация на акаунт