Професионални серии за коса 129

• 52 782
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, бърз въпрос - имате ли мнение за Дълбоко хидратиращият шампоан на Aphogee или да заложа на Чи Deep brilliance? По принцип съм доволна от първите, ползвам реконструктора, преди съм ползвала и шампоана, но косата ми е доста по-суха в момента и търся силна хидратация. Последно я измих с Джойко К-пак и стана метла, че и започна пак да се къса на сухо.
Правих тест с косъм в чаша с вода - стои малко под повърхността, реших, че може малко протеинче, но уви. Чудя се и на Балансиращ хидратиращ балсам, но мисля, че има някакъв протеин в него и нещо не мога да се убедя да го взема.

# 646
Здравейте , дами ! Имам отново нъжда от съвет , каквото и да ползвам косата ми е със сухи крайща и мазни корени ииии нещо не уцелвам нещата . Бодисвам се веднъж на 2 месеца , не ползвам преса само сешоар , тънък косъм , бодисвам се тъмно русо .... Кажете маска , балсам олио за крайща , да започна ли да ползвам преуош ... Сега съм с шампоан Лореал проф за обем , балсам алтерна бамбук , маска реконструктор макадамия , пяна милк шейк , на макадамия спрей подхранващ иии косата ми е хубава единствено първия ден след миене и сушене със сешоар на следващия вече е кофти , мия я кажи речи на два макс три дена . Дайте съвети хидратация ли протеин ли какво да пробвам как да редувам ... Ако някой кма време да ми отговори ще съм благодарна Simple Smile

# 647
Исках да закупя терапията на Алфапарф клетката майка, но не е намалена. Ще я чакам от другаде. Заринта съм с продукти и аз, но искам на mi amante крема да пробвам. Доволни бяхте сякаш, ако може да кажете пак, и ще поразгледам за някакви ампули, ако не аминексил на Лореала ще поръчвам.

# 648
Baby0801 вземи си един еладтайзър за сухотата в краищата, даже можеш да заложиш и на еласрайзър екстрийм.

# 649
Здравейте със жесток косопад съм,бързо омазняващи се корени,суха по дължините и изтощена коса.Руса от 20 години.Моля,дайте идеи какви продукти да си закупя?Чудя се на Mediceuticals,но кои точно....абе много съм неориентирана:worried:

# 650
Аз без Ми аманте крем не оставам. От него имам блясък, какъвто не съм имала от години, косата ми стои “жива” и с пригладени краища. Обичам този продукт.

# 651
  • Пловдив
Зачудих се на крема за къдрици на Milkshake...Blush Ще съм Ви много благодарна за отзиви Hug По класификацията, която съм виждала, бих определила косата си като 3а...

# 652
Аз без Ми аманте крем не оставам. От него имам блясък, какъвто не съм имала от години, косата ми стои “жива” и с пригладени краища. Обичам този продукт.
Благодаря много,  точно това търся, другите проблеми на косата що годе си ги реших, но блясъка ми липсва. Не я боядисвам от 3-4 години и съм с естествено тъмна коса, даже се чудех дали да не се боядисам, та малко блясък да придобия. Поръчвам го, благодаря още веднъж!

# 653
Надявам се и при теб да има същия ефект, моята коса е много различна - третирана, изрусявана, абе метла.

# 654
Търся си шампоан против пърхот. Някакви отзиви за Alfaparf Scalp Rebalance Purifying Low

# 655
Здравейте, дами, знаете ли дали може да се използват натрупаните точки в картата на Златна рибка по време на намаленията?

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:47 от miloto_

# 656
Някой беше питал за термото на лалга?! Не е много икономичен има консистенцията на мляко и пресушава краищата!

# 657
Здравейте, дами, знаете ли дали може да се използват натрупаните точки в картата по време на намаленията?

Мисля че да, но само на място в магазин при плащане на заявената поръчка или си купувате от продуктите в магазина. И представяте картата там, иначе не става.

# 658
А точките на каква отстъпка се равняват ? Например 100 точки в колко лева ?

# 659
Днес си поръчах от златна рибка маска на лореал профаибър , ампули лалга и серумът на маракеш за цъфтящи краища! Някай дали е пробвал маската и серума и ако да как са се отразили на косата ви и доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт