Професионални серии за коса 129

• 52 781
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
Серума беше много популярен във форума и има много хубави отзиви за него, аз лично вчера го поднових за четвърти път. Според мен наистина намалява накъсването а и мирише невероятно❤

# 661
А точките на каква отстъпка се равняват ? Например 100 точки в колко лева ?

5% ви връщат от похарченото - т.е. на 100 лв = 100 точки имате 5лв подарък.

Маската Профайбър е много хубав мек протеин  Laughing, омекотява ми косата, но като всичко за коса трябва постоянство и редуване на продуктите.

# 662
Здравейте, дами, знаете ли дали може да се използват натрупаните точки в картата по време на намаленията?

Мисля че да, но само на място в магазин при плащане на заявената поръчка или си купувате от продуктите в магазина. И представяте картата там, иначе не става.

Благодаря за бързия отговор.

# 663
Здравейте, има ли някой с отзиви за маслото от баобаб  на mediceuticals?

# 664
Зачудих се на крема за къдрици на Milkshake...Blush Ще съм Ви много благодарна за отзиви Hug По класификацията, която съм виждала, бих определила косата си като 3а...

Това е един от любимите ми кремове за къдрици. Аз го усещам със средна фиксация, оформя добре, но ако се прекали ми утежнява.

# 665
  • Пловдив
Не съм сигурна, дали точките могат да се използват при тези намаления. Днес бях в магазина, понеже снощи направих поръчка, но реших да си взема нещата от магазина и да не чакам 2-3 седмици. Та чух, че консултантката нещо казваше на жената преди мен, че точките не може сега да ги използва. Не разбрах подробности. Може би в понеделник пак ще ходя и ще питам.

# 666
  • Варна
Няма как да ме може. Изришно пише, че важат всички останали отстъпки. Във фексбук също го пише.

# 667
2-3 седмици ли? Аз поръчах снощи в 1:30 през нощта около 100 неща и днес получих емайл, че пратката ми е изпратена и в понеделник ще е при мен. Спокойно, няма да има такова забавяне.

# 668
  • Пловдив
Благодаря за отговора, Neverland Hug

П.П. Гледам, че обсъждате вземане на поръчки от магазините, а в сайта не виждам такава опция Blush Имам магазин съвсем близо, но ми казаха, че Milkshake мога да поръчам само on-line...

# 669
Здравейте дами 🤗 Нахлувам в темата с молба да ме насочите кои продукти да ползвам, кои марки. Косата ми е суха, особено горния слой. Боядисвам само корени. Използвам сешоар и преса. Искам да я съживя, омекотя. Надявам се на вашето професионално мнение и да се възползвам от намаленията в момента 😊

# 670
  • Пловдив
Lara1, като пускаш поръчка има опция, дали ще си я вземеш от магазин и от кой точно.
Аз не бях избрала тази опция и днес в магазина ми казаха, че ако не е все още обработена поръчката, мога да си взема нещата от тях и те да ми анулират другата. Моята не беше обработена, така че взех всичко от магазина.

# 671
  • Пловдив
Благодаря, Лили! Така ще сторя Sunglasses

# 672
  • Пловдив
Момичета, имате ли представа, дали марката Mi amante се предлага в магазина в Пловдив? Изобщо не съм обърнала внимание, а искам да взема някои неща.

# 673
Не мога да не похваля Candyhair, вчера сутринта поръчах и днес е при мен поръчката. Взех си масло и изглаждащ крем с термозащита на No inhibition. Имаха и добри намаления на Мароканойл. От ЗР поръчката ще дойде около 5-ти, което ме устройва, т.к. чакам кутия с ампули на Лалга. Иначе ми дойдоха олаплекс номер 3, боята на oway, киселинен шампоан за след боядисване Иноа. Все неща, които не съм ползвала.

# 674
Момичета, имате ли представа, дали марката Mi amante се предлага в магазина в Пловдив? Изобщо не съм обърнала внимание, а искам да взема някои неща.

Никъде не открих състав на тези, а много ми напомнят на едни други български на по-ниски цени, че и намалени в рибата сега.

Общи условия

Активация на акаунт