Професионални серии за коса 129

• 52 816
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, влизам с голяма молба! Simple Smile
Оказва се, че през последните месеци съм препълнила шкафа с тежки продукти, които в дълосрочен план изобщо не са били за мен ( пуста лакомия да купя де що има изгодно, пък дори да не е за мен Sad  ). Моля за съвети и предложения за леки ежедневни продукти, подходящи за естествена, неувредена коса ( права, дълга до средатата на гърба, склонна към омазняване). Отдолу оставям списък с това, което имам в момента и от което нищо не ми е ок, освен шампоан балсам на ГГ, от което достигнах и до извода, че ми е нужен балсам с по-малко или никакви силикони...
Скрит текст:
Шампоани: Меди фолиген, Ланза стимулиращ, Чи кератин и Маракеш ориджинал.
Маски: Епруваж, Ланза кератин, Маракеш чудо и Керастаз екстеншънист.
Балсами: Маракеш ориджинал и Керастаз архитект
Моля помагайте с предложения! Благодаря! Simple Smile

# 556
Post Color Moroocanoi доколкото схващам е плекс система на марката  newsm78. Може ли малко повече инфо  newsm78?
 Цените са последното нещо,което притеснява дамите в тая тема  Laughing когато става въпрос за продукти за коса.... да се разбира,че повечето сме с отклонения  Joy.
 100$ не са чак толкова стряскаща цена. Комплекта се дели примерно на две и толкова.

Плекс система има в Мароканойл и е fiberHance
инфо:
https://www.ashland.com/industries/personal-and-home-care/fiberhance
и я има в
https://www.moroccanoil.com/ca_en/hair-care-complete-your-color-set-ca
Също и в българските brave new hair reboot серията и ампулите с маска.
Аз съм ползвала българските, не че не съм доволна, но юзър експириънсът е зле. Няколко проблема имам с опаковки и формули:
- капачките на шампоаните се отварят трудно и само със сухи ръце;
- след време шампоаните се желират, стават по-гъсти и и това е трудно; балсамите с помпа са ОК;
- стъклените ампули са кошмар, при отчупване все ще има парченца стъкло, за които да внимавам да не се порежа, - маската за след ампулата е много и ми остана 2/3
и цената на мл е като олаплекс от голяма опаковка

# 557
  • Варна
 gevestra благодаря,но за мен и особено за чувствителният ми на смърдели нос  Laughingекспириънсът  Laughing Laughing Laughing е много важен. Искам като давам една кошница пари продуктът да ми носи удоволствие при ползване,а не да ми се гади от него.
 Ей богу колкото и да харесвам ефектът на Ланза терапията си признавам,че всеки път полагам голямо усилие да се убедя,че трябва да я направя  Laughing.
 Затова и brave new hair са ми извън листата.
 Виж Марокан е друга работа затова ми стана интересно.

Mamen

а комбинации на различните продукти пробвала ли си? Да речем фолиген с балсама Архитект... Или да рестартираш с ДПШ?...Това последното рязко променя усещането за повечето продукти.
  Иначе лекичка хатесвана от мацките с естествена коса е серията на Олиесета за блясък,но аз лично бих си спестила шампоана и бих продължила с фолиген тъй като е грижа за скалпа.

# 558
gevestra благодаря,но за мен и особено за чувствителният ми на смърдели нос  Laughingекспириънсът  Laughing Laughing Laughing е много важен. Искам като давам една кошница пари продуктът да ми носи удоволствие при ползване,а не да ми се гади от него.
 Ей богу колкото и да харесвам ефектът на Ланза терапията си признавам,че всеки път полагам голямо усилие да се убедя,че трябва да я направя  Laughing.

Ама ароматът е супер там, сакън нищо не казвам. Simple Smile Поне за мен, де.

# 559
Showbeuty аз бих ти препоръчала да съчетаеш олиото Ланза със серума Ланза Нийм плент. Аз го правя от известно време и за мен са супер комбинация. Blush

# 560

Mamen

а комбинации на различните продукти пробвала ли си? Да речем фолиген с балсама Архитект... Или да рестартираш с ДПШ?...Това последното рязко променя усещането за повечето продукти.
  Иначе лекичка хатесвана от мацките с естествена коса е серията на Олиесета за блясък,но аз лично бих си спестила шампоана и бих продължила с фолиген тъй като е грижа за скалпа.

След такова протеиново усещане с Ланза кератин и Епруваж, още не смея да пробвам архитекта... Срам, не срам чисто нов си стои. :d А за голямо мое изумление маската екстеншънист не ми подейства хидратиращо, а я взех точно с тази цел и очаквания... Възможно ли е, да е защото я съчетах с Лалга шампоан?( пробвах го благодарение на мила съфорумка и изобщо не е като за мен). Като направя теста с косъма, излиза, че ми трябва хидратация, повечето се късат, другите са балансирани. Но ето, че нямам нито една маска или балсам с превес на хидратация.... Магнолия беше споменала преди, че Йогурт маската на Орайт била такава неутежняваща грижа и ми се струва, че трябва да е хидратация.... Олиосета шампоан го имах и бях доволна( освен от миризмата, но аз си падам малко сноб явно, защото и от екстеншъниста се задушавам...)
П.с Благодаря, принцеса, че четеш тия чаршафи и се мъчиш да им вникнеш в смисъла. Понякога малко неразбираемо се изказвам :d

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 11:59 от bubanka

# 561
Момичета към тази боя https://malena-shop.bg/krem-boja-za-kosa-2-0-cherno.html има страхотно балсамче, прави ми косата супер разплетена още под душа, а за блясъка и аромата след това да не говоря, имате ли идея дали го продават отделно някъде?

# 562
Viktoriai, благодаря за мнението!
Ще изчакам ЧП за да го закупя! 🙏🙏

# 563
Prinzesata, благодаря ти за съвета, а как се поръчва от Б-я, Изобщо не ми е ясно как поръчвате от чуждестранните сайтове.

# 564
Здравейте чета ви от доста врем,но все не намирам смелост да ви пиша,та днес намерих. 😀 Моля за помощ, и съдействие. Косата ми е чуплива,тънка, с тънък косъм. След обезцветяване, косата ми в момента е суха, накъсваща се няма блясък. От къдриците ми и помен няма. Много моля да ме напътите за правиалната козметика, която ще ми върне живинката в косата. Използвам професионална козметика за коса, но явно не зная как да я съчетавам и комбинирам правиално. Извинете ме за дългия пост.

# 565
Момичета, не мога да се ориентирам кои продукти на Ланца са подходящи за тънка и изрусена коса. Олиото отежнява ли? А маска и балсам?

# 566
Ще съм ви много благодарна ако ми споделите опита си.
Наближава черен петък и искам да си взема продукт за растеж на нова коса.  Може ли да ми препоръчате някакъв серум, лосион, гел, ампули или спрей, от който наистина расте нова коса.
 Четох , че е много коментиран гела на Давинес, в един блок коментират ампулите Стаминен на Напура. Напура имат и спрей за израстване, да си взема на Наноген серум , на ФК или стимулатора на Алтерна. Постоянно чета за всички продукти и накрая не знам за кой да се реша.

# 567
  • Варна
Медисютикълс целаген от мен както и серумите на GG и двата. Серумът на Ланза също е с добри отзиви, епруваж..... Напура бин препоръчала шампоана стамиген като преуош с някой от изброените серуми след това.

# 568
Showbeuty аз бих ти препоръчала да съчетаеш олиото Ланза със серума Ланза Нийм плент. Аз го правя от известно време и за мен са супер комбинация. Blush
Извинявай, а серумът преди или след олиото се слага?

# 569
Медисютикълс целаген от мен както и серумите на GG и двата. Серумът на Ланза също е с добри отзиви, епруваж..... Напура бин препоръчала шампоана стамиген като преуош с някой от изброените серуми след това.

Благодаря ти, а какво имаш предвид под Медисютикълс целаген и серумите на GG.

Общи условия

Активация на акаунт