Професионални серии за коса 129

• 52 817
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Медисютикълс целаген от мен както и серумите на GG и двата. Серумът на Ланза също е с добри отзиви, епруваж..... Напура бин препоръчала шампоана стамиген като преуош с някой от изброените серуми след това.

Епруваж съдържа Реденсил, но и серумът на The Ordinary също, както и Капиксил и още няколко актвни, които са с доказано действие.

# 571
Showbeuty аз бих ти препоръчала да съчетаеш олиото Ланза със серума Ланза Нийм плент. Аз го правя от известно време и за мен са супер комбинация. Blush
Извинявай, а серумът преди или след олиото се слага?
Аз слагам първо серума и след него всичко останало според правилото първо протеин, след това хидратация.

# 572
Наскоро гледам марката Davines. Два три продукта ми грабнаха вниманието и им се чудя https://www.arlen.bg/product/12023/podhranvashto-anti-friz-maslo … utter-250-ml.html и това https://www.arlen.bg/product/11996/restrukturirashta-terapia-za- … ng-pak-250ml.html
Тук покрай работата ми има 10 салона около мен и редовно засичам дистрибутори и ги дебна да купувам от, а единия от тях е на Davines. Някой отзиви ?

# 573
  • Някъде там
Търся отзиви за този продукт

# 574
И аз заглеждам продуктите на Davines и ще се радвам да чуя итзиви за тях.
Искрица това чудо на Марокан съм го взимала в малък формат обаче Парфимо. Абсолютно никакъв ефект не видях от него. Накрая даже го подарих.

# 575
Здравейте, ползвали ли сте този серум и какво е мнението ви?

Ползвала съм го, на мен много ми харесва.Лека консистенция е, слагах по 2 помпички и никога не ми е утежнявало.
Докато го изпозвах засякох, че косата ми не беше цъфнала изобщо, а тя има склонност към цъфтене, разплиташе се много лесно и беше пригладена и с много блясък.Аромата му е много приятен, но не се запазва след изсушаване.Косата ми е с тънък косъм, не е боядисвана, но пък редовно си използвам сешоар, преса и маша.

# 576
Момичета, направихте ли си списък за Черния петък? Аз още се колебая какво да поръчвам, наскоро накупих доста работи, че шкафа ми се поизпразни... В последната поръчка пак гаф се получи, липсва една маска на Лореал и сега не знам дали ще ми я пратят или ще пия една студена вода...Grinning
Иначе последно пробвах двата финиша на Маракеш, серума за връхчета и другия им финиш, на който пише само leave-in. Мога да кажа, че втория повече ми харесва, серума за връхчета ми е един никакъв, може би прекарено протеинов ми идва...Grinning
Та засега съм спряла с ескпериментите на финиши, този на Маракеш и крема на Мароканойл са ми фаворити...

# 577
  • Някъде там
Да,за черния петък само това е в списъка
плюс серума на ФК,еластайзер с кокос.
Днес си поръчах Марокан с кафява капачка,взех  си две маски за дълга коса (предната седмица)на керастаз и шампоан за мазни корени на Керастаз.
Във Candy Hair маската на Керастаз е с 30 процента надолу и е 49 лева.
Моята я поръчах  от коса бг  за 50 и нещо с ампулка за косопад на лореал.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 20:40 от Искрица

# 578
Аз не съм решила напълно, но непременно трябва да си взема еластайзър. Много ми се ще да пробвам новия с розата, но екстрийма ми действа по-добре от обикновения, та се чудян Thinking .
Маскта на Епруваж искам и се колебая за Марокан с кафявата капачка, също обмислям и маската Ланза хийлинг. Grinning
Искам да си взема нещо ново за къдрици - приемам всякакви предложения Hug . За сега се заглеждам по един черен крем Ланза за къдрици, обаче в описанието пише, че се нанася на суха коса, което ме смущава Thinking
Та така, може и още нещо да си харесам до тогава Grinning
Като цяло съм се зарекла, че купувам, каквото купувам сега и се спирам за няколко месеца, защото шкафовете ми вече са доста пълни и усещам как това се превръща в мания Grinning

# 579
Аз на Марокан не бих взела нищо повече,особено пък маската с кафява капачка,изобщо не ми хареса.Ефекта след нея е като след моите маски с глицерин Grinning Като казах глицерин,днес пак го тествах,но малко по-иначе.За преуош в корените втрих масла,а по дължините първо Олаплекс 3, а след това няколко капки глицерин,ей така,да видя какво ще се получи.Седях час може би,след това, първо измих с Керастаз Екстенсионист,а след това с Денсифик,като с него постоях 3 минути.След това смесих маските от същите две серии,нанесох по дължините,минах с "терапевтичната" преса,постоях 5 минути и измих.Наред беше балсамът,докато седях с маските се разрових в нета и установих(едва сега,след няколко месеца ползване),че балсамът ми Еликсир ултим,ставал за преуош,бласам с отмиване,балсам без отмиване и т.н.Та викам си,и без това бъркоча е пълен,сега ще го тествам.Нанесох по дължините,една минута мачкотих горката косица и изплакнах.Подсуших и вместо редовното кърли на Керастаз,по дължините нанесох пак от Еликсир ултим,последва Нектар термика и изсуших.След като косата ми почти изсъхна,разтрих между ръжете си 2 капки пак от балсама и намачках косата.
След цялата манджа на главата ми очаквах,че косата ще натежи и увисне,ще лъщи и т.н. Нищо подобно,такива невероятно подредени къдрици се получиха и такъв разкошен обем...аз бях изумена.И още съм,след толкова часове,косата ми е толкова мека и жива и къдриците си стоят подредени.Никакъв фриз или изпръхнали,сухи връхчета,а влага беше в промишлени количества около мен днес.
Много съм доволна от комбинациите и балсамчето,той специално ми става любимец.

# 580
  • На черешатааа
Марокан с кафявата капачка мисля да си взема, да сте я мяркали някъде на добра цена мацки?

# 581
Марокан с кафявата капачка мисля да си взема, да сте я мяркали някъде на добра цена мацки?

500 мл за 73 лв

https://elinor.bg/product/moroccanoil-hydrating-mask][url]https: … il-hydrating-mask[/url]

# 582
  • Варна
Медисютикълс целаген от мен както и серумите на GG и двата. Серумът на Ланза също е с добри отзиви, епруваж..... Напура бин препоръчала шампоана стамиген като преуош с някой от изброените серуми след това.

Благодаря ти, а какво имаш предвид под Медисютикълс целаген и серумите на GG.

https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … stimulator-250-ml

https://www.growgorgeous.com/blog/the-hair-lab/which-grow-gorgeo … -serum-is-for-me/

VanessaDE според мен просто си ползвала Марокан в неподходящ момент. И на мен ми идва тежка от доста време,но с хард протеинов шампоан като Архитект се търпи. Ако допусна обаче пресушаване  това е продуктът,който ми връща баланса като с магическа пръчка. Винаги я имам.

Денсифик и  Екстенсионист са супер комбинация  Laughing ама не вдянах защо слагаш глицерин върху Олаплекса  Laughing.

Новият еластисайзър и мен не чопли и ще отмъкна един със сигурност. То за черен петък не остана какво да искам вече  Laughing. Продължавам да дебна сета на хроноложист всичко друго накупих включително и ДПШ на Шу голям шишак  Laughing.

# 583
Цитат на: prinzesata
Продължавам да дебна сета на хроноложист всичко друго накупих включително и ДПШ на Шу голям шишак  Laughing.

Сета с перлите ли? И откъде взе ДПШ Шу голям размер?

# 584
Принцесата и аз не знам,така ми дойде Joy

Хора попаднах на една боя,сигурно всички сте я чували,обаче аз за първи път я засякох сега.Става въпрос за INEBRYA BIONIC COLOR,безамонячна, с кератин и масло от памук.Ползвали ли сте я,много интересен профил и цветове.Аз си нямам понятие от бои,а тези които кометирате много трудно се намират тук.

Общи условия

Активация на акаунт