💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 443
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Но, това не беше ли просто последното изречение от "легендата", която разказа Алекс?
Именно, последното изречение от легендата беше. Докато Елена близначката размотаваше топката от въжето, в групата до нея нещо си мърмореха за пъзела. И на Юлиян му просветна точно, когато Венци и Радостина развързваха чувала с плочките. Каза им го, а някоя от тях му каза: добре, тихо. И го наредиха веднага. Сега, дали някой е подочул междувременно нещо от славяните - не знам, това го нямаше в епизода. А и не ме интересува, както каза някой по-рано, кьорав карти не играе.

# 61
  • София
От всички мъже и "мъже" във формата само той има хормони, само на него му бушуват, само той гледаше похотливо като типичен маниак...достатъчно прилична баня имаха, ползвай я по предназначение като не можеш да се овладееш. Егати.

уф, ти мани, сега като го няма Тарзанчо да му утолява нагона съвсем ще изщрака горкия...  Joy Wink

# 62
На мен пък ми е странно как само тези кретени се хвалят че това е игра и са с хубави отношения след нея. До сега Амелия все настрани гледа да седне от Георгиус, както и по снимки се разграничава, колкото и да е с тях. Има нещи гнило. Тя много не се натиска да показва топли чувства, макар че е усмихната ( на сила).

# 63
Както си чакам края на изборния ден и се появява реклама на Игрите, Стоян беше много афектиран, звучеше искрено, явно наистина нещо нередно е станало. Юлиян се хилеше мазно.

# 64
Благодаря за прекрасната тема. Hug Нямам търпение за утре вечершният епизод. 😘

# 65
За пръв път да изгледам коментарното студио на Томас от край до край. Заради Насето. Ех, как ме е яд, че вече не е в играта.
Томас, четеш налЕ? Покани и близначките, да ти вдигнат рейтинга. Wink

# 66
  • Пловдив
Напротив, кристално ясно стана какво е щял да направи ако Амелия се беше задържала още малко във формата. Той си го каза, по неговия просташки и същевременно интелигентен Sunglasses начин. И не, не ставаше въпрос за криминални намерения, а за едни други, които демонстрираше през целия престой на Амелия, начинът, по който я гледаше, подхвърлените реплики и дуплики...отвратителна работа. От всички мъже и "мъже" във формата само той има хормони, само на него му бушуват, само той гледаше похотливо като типичен маниак...достатъчно прилична баня имаха, ползвай я по предназначение като не можеш да се овладееш. Егати.

Е да, не съм наивна, разбрах какво му се иска да му се случи, но не стана ясно какво смята да прави. То и той сигурно не се разбра сам какво искаше да каже. Той в неговата глава може даже да си е мислил, че какъвто е мъж мечта Амелия само покана е чакала. Чак благодареше на Томас, че го бил спасил, все едно Амелия го е причаквала по ъглите 😂 Но не смятам че се заканваше да използва сила, защото може би някои така го разбраха това, и даже мисля, че тамън нищо нямаше да направи и да беше се върнала. Обаче реши да блесне в мъжката компания, което си е просташко наистина.

# 67
Скоро пак видях снимка на Амелия с Веско в инстъграм,ми не е разбирам тази жена ,колкото и да е харесвам.Вижда тоя малоумник какви ги говори за нея и пак ще се снима с него и ще излиза.В национален ефир е излага,едва ли не е представя, като лека жена.Кой му дава право да говори така,за жена.Малоумника не се ли сеща ,че тази жена има и деца и това ,ще го гледат и те.Пълен кретен!Типичен Бай Ганьо !Големият сваляч мислещ,че като има мускули всяка ще е негова.Комплексар !!!
На нейно място,няма да го погледна камо ли да излизам с него!

# 68
  • Испания
Коментар на Амелия преди 7 часа:

# 69
  • София
Аха, ще се сети Амелия. Добре го е казала.
Иначе много яка снимка. Simple Smile

# 70
Благодаря за темата и за забавния колаж!

Постовете на Веско чак да са много грамотни.... не са, но определено са над възможностите му.

Някой беше споменал, че договорките и реденето на коалициите са били основно, когато е нямало камери, тъй че не можем да знаем какво реално е било участието на разгонения /цензура/ в тях. Wink

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 19:17 от Bilyana14.

# 71
Аз съм разочарована от Роберта, толкова кокетничи и насила се смее, само и само да се хареса на тия пуяци. Много олеква така.

# 72
  • Пловдив
Амелия е достатъчно умна, след като е видяла и чула всичко от последната седмица да си направи изводите. Но все пак е нормално ако имат изява заедно някъде да запазват добрия тон и да си направят обща снимка. Последната снимка с Веско изглежда е от деня на студиото, а то май е снимано преди последните два три епизода, които бяха най-гадни. Според мен тя не е човек, който ще се затвори в себе си или заживее с обидата. Показала е вече, че има силен характер и увереност, така че не очаквам да се изолира от останалите и ако се видят някъде да се прави че не се познават.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 19:31 от milandria

# 73
Стоян, Стоян и пак Стоян !

Само ми е чудно кога ще станат 1 племе и всеки да играе индивидуално? Питам , защото Прабългарите много бързо ги махнаха , а Славяните още ги държат. А дори няма хора в тях вече...

# 74
Да бе, да заживее с обидата... Харесва ми реакцията на близначките спрямо Александър и другите от групичката му - това е нормалното поведение за мен. Не е нужно да се затваряш, но това не значи да си лицемерен.

Общи условия

Активация на акаунт