💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 011
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 75
На промото едната близначка замалко да излети докато въртят макарата.

# 76
Да хахаха нкякой я повдигна цялата. Юлиян ли беше?

# 77
Забелязахте ли в един епизод, Радостина каза, че е с 10кг по-лека от близначките - дали е вярно? Не е важно, но ми прозвуча доста пресилено.

# 78
Да хахаха нкякой я повдигна цялата. Юлиян ли беше?

Не, просто от силата на въртенето, излезе от такт нещо, уъре ще се види точно.

# 79
  • Sunshine state
Забелязахте ли в един епизод, Радостина каза, че е с 10кг по-лека от близначките - дали е вярно? Не е важно, но ми прозвуча доста пресилено.
На мен ми се вижда реално, честно казано. Радостина е доста хилава. Близначките също, но тя е по-слаба.

# 80

Близначките ми се виждат по-закръглени в бедра и дупе. Не ме разбирайте погрешно харесват ми в тяло повече от Гадостина Smile

# 81
И все пак 10кг - тя също ще се изкара около 40 кила, като Йоана и (може би) Ана Мария.

# 82
Близначките са по- набити, здрави българки. Възможно е да са по- тежки наистина 10- на кг.

# 83
По-лека е в главата Гадостина... И силиконовите бомби не тежат толкова, колкото, ако бяха истински. 😁

# 84
Изгледах промото за утре току що по Нова Тв. СтоЕначо се нерви на Юлиан, защото когато Юлиан хвърля пояса, той се закача за въжето си за стълба... И СтоЕнча казва, че било нечестно. 😆😆😆 Все едно Юлиан нарочно го е закачил за въжето, а разстоянието е голямо. Затова му се хилише Юлиан.
Въпросът в случаят е: Мамин синчо прав ли е в случая?

# 85
Е, защо да е прав? Закачен ли е пояса на стълба, закачен е! Това въже е неразделна част от такъв пояс, тоест за която и да е своя част, поясът Е нанизан на стълба. Айде, Стоенчо да ходи да плаче в ъгъла. Маминия, глупостта много му личи...

# 86
  • София
Цоп и аз в новата тема. Страхотно оформена, както винаги - Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Cherry Blossom за авторката.
Кога изписахте 5 страници без да ви усетя Simple Smile
И аз искам комплексна игра за финала. Гласуване и СМС-и винаги може да се манипулират. Не че играта не може да се нагласи според качествата на определен участник - многократно ни го показаха от продукцията. Но все пак, ако елементите са много и разнообразни /за сила, издържливост и логика/ ще е по-добре. Вече споделих тук, че така е в мексиканския формат. Ама в колумбийския не е така. А и през декември - в България къде да я организират играта, няма как да плуват в морето.
Чакам с нетърпение утрешния епизод.

# 87
И даже май си удари главата.
И за мене поясът е закачен. На земята ли е? Не е. На стълба ли е? Да.

Мамин Стоенчо какво се пеняви... сигурно вика, за да не ревне.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:45 от Bilyana14.

# 88
Родителите на морския гларус май са доста добре обезпечени. Някакъв огромен подарък са подарили на Стоян отпреди, ама не схващам какво е

# 89
  • Испания
Скрит текст:
Родителите на морския гларус май са доста добре обезпечени. Някакъв огромен подарък са подарили на Стоян отпреди,
ама не схващам какво е
Скрит текст:

За жилище говори.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:55 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

Общи условия

Активация на акаунт