💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 487
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 150
То същото може да се каже и за теб и останалите хейтъри на Юлиянчо-ама не се опитвайте да ни натрапвате негативизма си, защото просто няма как да стане. Wink
На мен всеки втори пост не ми е намилане срещу него, нито хейт. Мълча си и обсъждам други идиоти, щото тоя поне играе играта като такава. А щом друг някой го спомене, ти почваш да обясняваш колко е печен всъщност и как не го виждат другите това. Може да не е буквално и със същите думи, но не знам колко пъти се обясни, че сте го преоткрили и другите също щели да го направят в един момент. Еми,... няма!
Освен това, аз лични чувства не съм вложила към нито един от тези екземпляри. Нито ги познавам, нито ще ми влезат в къщата след предаването. Просто ще се дърдори за тях още известно време и ако по почина на Нова почнат да ги завират из всяко предаване след това, ще ни втръснат до болка, но няма да са вечни дори и в този случай. Така че те са като цветната река - изтече розовата река, ще изтече и жълтата, после и зелената, накрая и златната ще изтече и ... тече, всичко тече...

А и да не забравя, нито те ограничавам да пишеш, нито имам претенции някакви, просто ти опонирам като в един нормален човешки спор на достатъчно интелигентни хора, които не са на едно мнение, нали!

# 151
  • Другата България
Всички тук можем да коментираме САМО това, което виждаме,за да сме обективни.
newsm78 Защо? Кой къде е определил или наредил да коментираме САМО това, което виждаме в предаването? Правило ли има някакво, що ли? Коментирам комплексно, мнението ми се базира основно върху това, което виждам в предаването, така е, но освен него чета и в социални мрежи, профили на участници, изказвания на отпаднали такива, интервюта с тях след предаването, в които и които участници не пропускат да споменат именно това, което твърдя-че е възможно всичко да се манипулира и нагласи според зависи. И според нечии други интереси.  
А и не гледам ТВ предаване за сефте.
Така че поне за мен и според мен правило няма. Различни хора сме, всеки може да изразява мнение или позиция въз основа на каквото прецени.
То същото може да се каже и за теб и останалите хейтъри на Юлиянчо-ама не се опитвайте да ни натрапвате негативизма си, защото просто няма как да стане. Wink
На мен всеки втори пост не ми е намилане срещу него, нито хейт. Мълча си и обсъждам други идиоти, щото тоя поне играе играта като такава. А щом друг някой го спомене, ти почваш да обясняваш колко е печен всъщност и как не го виждат другите това. Може да не е буквално и със същите думи, но не знам колко пъти се обясни, че сте го преоткрили и другите също щели да го направят в един момент. Еми,... няма!
Освен това, аз лични чувства не съм вложила към нито един от тези екземпляри. Нито ги познавам, нито ще ми влезат в къщата след предаването. Просто ще се дърдори за тях още известно време и ако по почина на Нова почнат да ги завират из всяко предаване след това, ще ни втръснат до болка, но няма да са вечни дори и в този случай. Така че те са като цветната река - изтече розовата река, ще изтече и жълтата, после и зелената, накрая и златната ще изтече и ... тече, всичко тече...

А и да не забравя, нито те ограничавам да пишеш, нито имам претенции някакви, просто ти опонирам като в един нормален човешки спор на достатъчно интелигентни хора, които не са на едно мнение, нали!
Прекрасно разбирам всичко написано и то точно по начина, по който казваш. Споко, аз също харесвам интелигентни събеседници.
Възможно е, признавам, че съм пристрастна и така е нормално да изглежда отстрани, но не това е целта ми. Просто аз наистина мисля всичко, което казвам за манипулация и продуцентска намеса, няма да се конкретизирам и изпадам в подробности, и колкото повече гледам, толкова повече започва да ми горчи, защото смятам това, което писах и вчера-че се гласи Веско за победител. Което за мен не е ОК. Затова и е възможно да съм по-емоционална относно Юлиян. Защото за мен той е по-достоен да спечели. И разбира се, Пламен също, въпреки и леките забележки, които имам относно поведението му.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 16:23 от Merri_An

# 152
Защото само видяното може да коментира човек, не и догадките си за някого. Аз, лично, ясновидка не съм, на боб не гледам. Хората са казали, че човек трябва да вярва на очите си, а не на това, което някой друг вижда и му казва за другите.
А хорското мнение много лесно се манипулира когато някой напише това, което ще им хареса на хората да чуят. Изборно време е... Примери за това бол! Но казаното, не е като изпълненото.

# 153
  • Берлин
Merri_An, четеш явно без разбиране или аз не съм ясна. Пояснявам: под САМО имах предвид,че не познаваме участниците лично, т.е. преценката ни за тях е от това,което виждаме.
А по въпроса за Юлиян- повтаряш едно и също, очевидно безуспешно.

# 154
  • Другата България
Merri_An, четеш явно без разбиране или аз не съм ясна. Пояснявам: под САМО имах предвид,че не познаваме участниците лично, т.е. преценката ни за тях е от това,което виждаме.
А по въпроса за Юлиян- повтаряш едно и също, очевидно безуспешно.
Ами да, ти не беше ясна.
Сега вече те разбрах.
Въпреки, че в темата пишат хора, които познават лично участници. Но това е друга тема.
Не знам кое за теб е "успешно" и кое не, и продължавам да не разбирам защо когато си казваш мнението за нещо и Х не го споделя, трябва да се чувстваш виновен, че едва ли не се стремиш да го приобщиш към твоята кауза и след като това се увенчае с неуспех, да си разплетеш чорапите от яд. Ами не, не гоня успех, нямам и обещан процент от наградата, за да агитирам за някого. Написах защо и какво мисля, силно се надявам времето да ме опровергае.

Защото само видяното може да коментира човек, не и догадките си за някого. Аз, лично, ясновидка не съм, на боб не гледам. Хората са казали, че човек трябва да вярва на очите си, а не на това, което някой друг вижда и му казва за другите.
Именно, именно.
Точно защото вярвам на очите си пиша всичко, което казвам. Peace

# 155
Е, значи виждаш избирателно или въображаемо! Защото всички видяхме какъв з@дник е Юлиян как се подиграва и как се държи с хората! Забрави този интелигентен и начетен хубавец, дето и секси бил за някои тук, как говореше че Роберта само се тъпче и пърди. Ах, колко възвишени разговори и красиви думи за това лирично описание, щото тях няма как да оспориш, всички ги чуха. Това са думи на една нежна, фина душа... Явно аз не виждам красивата му страна!

# 156
  • ВАРНА
Аз коментирам това,което виждам.

Да,има качества в игрите Юлиян. От показаното дотук - като човек не струва

Именно затова са много полярни мненията за него.  

Като  състезател -  абсолютен професионалист.
Като човек и отношение към хората - абсолютен боклук.

# 157
  • Другата България
Е, значи виждаш избирателно или въображаемо! Защото всички видяхме какъв з@дник е Юлиян как се подиграва и как се държи с хората! Забрави този интелигентен и начетен хубавец, дето и секси бил за някои тук, как говореше че Роберта само се тъпче и пърди. Ах, колко възвишени разговори и красиви думи за това лирично описание, щото тях няма как да оспориш, всички ги чуха. Това са думи на една нежна, фина душа... Явно аз не виждам красивата му страна!
Blush Е ти пък значи четеш избирателно!
Не ми се рови назад из темите, когато бяхме свидетели на това, което описваш, за да намеря и цитирам това, което съм писала за него тогава. Естествено, че не одобрявам, естествено, че е грозно, естествено, че показва една доста неприятна страна от характера му. Защо реши, че ще оспорвам, та аз и тогава го писах същото. Не казвам, че е идеален, перфектен, мъж-мечта и т.н. Когато нещо е чуто и видяно, то е така, това не може да се манипулира. Може да НЕ СЕ  покаже нещо случило се именно с цел манипулация, това казвам и това твърдя от началото на предаването. Старая се да коментирам всеки един от гледна точка на комплексно представяне, стратегия, физически качества, мисъл и тактика като състезател, а не като черти на характер и поведение с останалите, аз не съм психоаналитик. Затова с интерес ще следя всичко, което ще каже именно Роберта за Юлиян, за да видим наистина ли е била подложена на такъв тормоз от негова страна и така ли подтисната се е чувствала в негово присъствие. Защото сега, откакто същата Роберта е при славяните тук чета какви ли не неща, определения, характеристики и обиди и за нея. А ето, в по-нормално и приятно мъжко обкръжение е.

# 158
И аз не съм го видял да се държи така с никой друг участник, което още по-лошо впечатление прави, защото Роберта е сравнително мила и добра и не му се опълчваше. Срещу друг не си е позволил да е толкова груб.

# 159
# 160
Аз пак казвам, че от видяното дотук, и от казано от участници, оставам с впечатление, че камери има по час, два на ден при играчите. И си представям, че режисьора им казва- сядайте да вечеряте, правете разбор на битката, сега се скарайте. Сега кое е режисирано, и кое не не знам.

# 161
  • Другата България
В анкетата гласувах за Роберта.

# 162
Нещо съм пропуснала. Ако финалът на играта още предстои, няма ли да е леко хладно той да е на морето?

Интересен въпрос!  И на мен ми е интересно!

# 163
Скрит текст:
Blush Е ти пък значи четеш избирателно!
Не ми се рови назад из темите, когато бяхме свидетели на това, което описваш, за да намеря и цитирам това, което съм писала за него тогава. Естествено, че не одобрявам, естествено, че е грозно, естествено, че показва една доста неприятна страна от характера му. Защо реши, че ще оспорвам, та аз и тогава го писах същото. Не казвам, че е идеален, перфектен, мъж-мечта и т.н. Когато нещо е чуто и видяно, то е така, това не може да се манипулира. Може да НЕ СЕ  покаже нещо случило се именно с цел манипулация, това казвам и това твърдя от началото на предаването.
Старая се да коментирам всеки един от гледна точка на комплексно представяне, стратегия, физически качества, мисъл и тактика като състезател, а не като черти на характер и поведение с останалите, аз не съм психоаналитик. Затова с интерес ще следя всичко, което ще каже именно Роберта за Юлиян, за да видим наистина ли е била подложена на такъв тормоз от негова страна и така ли подтисната се е чувствала в негово присъствие. Защото сега, откакто същата Роберта е при славяните тук чета какви ли не неща, определения, характеристики и обиди и за нея. А ето, в по-нормално и приятно мъжко обкръжение е.
Ами и аз комплексно коментирах Юлиян - добър играч и кофти човек, друго определение за него нямам, но за мен добрите му качества на играч, не омаловажават лошите му качества като човек. Също така, заради първите, няма да си затворя очите за вторите и да кажа, че заслужава победа.
Роберта разочарова с поведението си в новото обкръжение, което нито е по-нормално, нито е по- приятно и мъжко, просто е различно към нея от това, което беше показано от Юлиян и тя, съответно, показа страна от характера си, която повечето хора тук не харесаха. Има хора, които не са злопаметни или са от типа "ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". Аз не ги разбирам! Нито Роберта, нито Амелия. Ще се държи някой с мен така и аз после ще се усмихвам, ще се снимам до него, ще забравя всичко, което ми е казал с цялото си пренебрежение и дори с отвращение!? Ми няма как да стане, пък пишете ме злопаметна.

# 164
  • Другата България
Аз също смятам, че Юлиян заслужава да спечели, но заради качествата си на състезател в играта, а не заради личностни такива.
Винаги съм твърдяла, че Юлиян трябва да спечели само и единствено заради показаните качества на състезател /не само физически/ в играта. Всичко останало не ме интересува, нито ще го свалям, нито ще се женя за него, не знам какъв е в действителност като личност-може да е такъв, а може и да не е. Факт е, че това, което показва като играч досега няма конкуренция.
Ами и аз комплексно коментирах Юлиян - добър играч и кофти човек, друго определение за него нямам, но за мен добрите му качества на играч, не омаловажават лошите му качества като човек. Също така, заради първите, няма да си затворя очите за вторите и да кажа, че заслужава победа.
Роберта разочарова с поведението си в новото обкръжение, което нито е по-нормално, нито е по- приятно и мъжко, просто е различно към нея от това, което беше показано от Юлиян и тя, съответно, показа страна от характера си, която повечето хора тук не харесаха. Има хора, които не са злопаметни или са от типа "ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". Аз не ги разбирам! Нито Роберта, нито Амелия. Ще се държи някой с мен така и аз после ще се усмихвам, ще се снимам до него, ще забравя всичко, което ми е казал с цялото си пренебрежение и дори с отвращение!? Ми няма как да стане, пък пишете ме злопаметна.
Ето в болднатото се различаваме. За мен и според мен това какви качества има Х като личност не означава, че заради или въпреки тях трябва да говорим генерално за представяне в играта като състезател. Поне аз така разбирам тази игра, която е без правила и регламент. За мен заслужава победа заради показаното в играта като състезател, дали е обидил някого или го е нарекъл "кюфте" поне според мен няма връзка с генералната победа. Затова и цитирах горното мнение, защото напълно съм съгласна с него. Затова и по-напред из темите се правеше сравнение с Ники Мартинов, защото тогава беше същото-въртеше си съотборниците както си искаше, лъжеше, мажеше, никой не го харесваше, но беше безапелационен в битките и ги отвя на финала. И той не беше харесван като характер. И какво от това? Естествено, че няма как да си затваряме очите за негативното, но ако беше на друго място и в друг тип предаване. Тук това какво каза/рекъл за мен е на второ място, що се отнася до цялостно представяне. Затова и искам да чуя Роберта, няма как да не я питат за него. Тогава може да стане ясно и защо се е държала по начина "ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали".

Общи условия

Активация на акаунт