💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 068
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 710
След 30 изгледани сезона на американския ББ и малко повече на Сървайвър, не мога да повярвам колко тъпи и неподготвени играчи си губят времето в това предаване. Толкова ли не загряват, че колкото повече играчи останат от един отбор при обединението, толкова по-лесно ще контролират играта.. толкова ли беше трудно прабългарите да дръпнат Добрин и да отстранят кифлите. Имат още двама в другия отбор (макар, че и Стоенчо е тръгнал да си мери това дето няма). При обединението спокойно могат да останат 5-ма срещу 2-3 славяни и 2-3 траки..

Нямат толкова мозък, че да мислят толкова напред в играта

# 1 711
Гледах визитката на Добата! Казва, че носи бутилка и торбичка за многократка употреба (същото правя аз и повечето хора около мен). Не кара автомобил (вървя колкото се може повече пеша), изхвърля разделно боклука...като цяло повечето неща ги правя аз и моите познати също.
Не виждам нищо странно.  Трябва малко да се замислят хората за тази планета, но виждам че по-възрастните хора им е трудно да променят мислене.. ако цял живот са живели с един стереотип.

# 1 712
  • Sunshine state
Знам. Казах го с ирония. Нещо много се жегнаха на мек говор. Във Варна не говорили така меко, в Русе, в Добрич - всички се засягат.
А аз не - ние в Ямбол с това сме си известни..и с едни 3-ма глупаци, ама кво да правиш - съдбЪ (както казват у РусИ Wink )
И в Хасково сме така, няма да се плашиш. От години не живея там обаче и вече е едва доловим, но на мен пък диалектът на някого грам не ми прави впечатление. Хич не ми дреме кой как говори, хората са расли на различни места, нормално е да имат различни диалекти. Виж акълът ми прави впечатление.. 😆

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 00:38 от Pupitka

# 1 713
  • София
СТУДИО

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този ЛИНК - с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (01.11.2019)
Епизод: 41

# 1 714
  • Пловдив
Някой разбра ли изобщо нещо от промото, защото аз се обърках тотално? Мома Роберта дойдоха да я искат за невеста, пък накрая "ожениха" Добата. 😂 Аз не знам какво ще дават, Биг Брадър, Женени от пръв поглед или Игри на волята 😛 Пламен май нещо почва да изпушва, а Юлката го чакат още ядове с женската коалиция. Играта изглеждаше доста тежка. Славяните май пак ще са в колибата.

# 1 715
Юлиян ще е вечният  номиниран. Тия кокошки си го казаха. Нищо, дано всичките да излизнат преди него от играта, за да им натрие носовете.
Гастон приключи безславното  си участие идеално.  Направи всичко възможно да разкара Наско, ама сега Юлиян добре го подреди. Не, че злорадствам, де....

# 1 716
  • София
Уф, оцеля Юлката, много съм доволен, че се бях попритеснил леко.  bowuu
Тегава игра, особено в тези жеги там, но от самото начало (излизането от клетката) до края просто бе с класа над Александър. Ако наистина по 10 минути са се въртяли само за една мрежа, както каза Алекс, това са значи 40 минути общо въртене.  Sick А после и всичко това трябваше да се размотава?! Аз бих се изповръщал сигурно. Браво и на Александър между другото. Представи се достойно. Стана ми гадно като падаше (и бях отвратен от ехидните подмятания на водещата). Удивен съм от факта, че след цялото това въртене Юлиян мина по двете тънки греди като някоя гимнастичка.
Ужасна игра, НО:
Когато гледаме мъжки дуел искам да видя плуване, стрелба, някакви сложни препятствия и повече силови елементи. Онзи капитанския дуел между Юлиян и Томас бе перфектен например. Нещо такова, но да е по-многопластово. Не ме разбирайте погрешно, това бе жестока и много изтискваща игра, но би била перфектна за жени, а не толкова за мъже. Макар че сигурно жените щяха да са тотално гроги, а можеше да има и припадания, особено за някои от тях (да не цитирам, те се знаят)...
Водещата по начина по който коментираше адски много ме дразнеше и ги тормозеше психологически и двамата. И изобщо не беше права за много от съжденията си по време на играта. Скарана е със спорта Алекс и не може да оценява правилно някои действия на играчите. Иначе нея отдавна я разкрихме, че е про славянка и про Веско. Попитах я нещо тук във форума и все още чакам отговор за гаврата с Юлиян или безпрецедентната намеса на екип на шоу в стратегията на играч от същия формат!

Физиономиите на славяните след като разбраха, че Александър няма да се върне бяха един път.  Grinning Sunglasses
Томас и Март да спрат с коментарите, че стават все по-смешни. Рядко тъпи парчета.

Тракийките не ми се коментират. Само да отбележа, че близначките ми стават все по-противни и по-противни. Никога не е късно да се изложи човек. Такива ми бяха в самото начало на играта, после ми станаха симпатични, но много бързо си разкриха истинската същност, която е - глупави кокони.

Много лицемерно посрещнаха Юлиян във вилата, едни такива усмивки насила, едни такива подмятания, стана ми много неприятно. И всички се изредиха да приказват глупости на четири очи с оператора. Как само се открояваха от истинската и искрена усмивка на Добрин, който единствен не взе отношение, но лицето му казваше всичко.
Лицемер до лицемер се е наредил там, но живи и здрави да са всичките, то рано или късно всичко се връща.

Студиото не беше кой знае какво. Очаквах да чуя нещо по-смислено от Пранджева. Един от най-силните участници в историята на българския Сървайвър, но участник, който си плю на целия ореол с участието си в последния сезон.
Относно коментарите, пак тези на Ваня бяха най-точните и обективни. Нещо Милков не бе в кондиция и почти не му се чу думата през цялото предаване.

La_Valletta,
Не, Александър никога не е унижавал и не се е гаврил с Добрин. Той не е такъв човек. Всякакъв друг може да е и то в лошия смисъл на думата, но не би ритнал паднал човек, нито би подигравал някого. То си лични по начина по който разсъждава и се държи.
Тези в студиото (всичките без Александър) начело с онзи 100 кила ли е какъв ли е също се подиграха с Добрин, барабар с водещата. Грозна картинка.

# 1 717
Добрин все повече започва да ми харесва.

Днес Марешка е била Лайф в Инстаграм. Не го изгледах цялото, но относно въпросите свързани с предаването:
1. Каза, че не са в добри отношения с племето вече.
2. На въпроса защо като не се разбират са се събирали след предаването отговори, че по време или след последния купон (не разбрах точно) научила някои неща, от които не ѝ станало приятно.
3. Питаха я за мнение за Веско - каза, че не я кефи.  
4. Мнението ѝ за Бояна - Не я харесвала отговори.
Поне според мен най-интересното:
Питаха я за Стоян и тя разказа доста:
На кастингите ги били събрали и той пред всички, които в онзи момент са му били непознати все още, започнал да се оплаква от Валерия. Твърдял, че ще е готино ако влезе в предаването и намери любовта, бил усещал, че приятелката му е с него, за да се оженят и да вземе българско гражданство, а на него не ми било до сватби. Марешка обясни и че после като влезли блеснал с нова идея - от предаването да предложи брак на Валерия, но от продукцията не му позволили. Joy
Не знам колко са верни нещата, преразказвам само думите на Марешка.

# 1 718
Според мен Юлиян не се чувства предаден от Пламен, защото последния от самото начало е заявил, че няма да влиза в коалиции, че е самостоятелен играч  и при номинации ще гласува единствено и само както той реши, без да се влияе от останалите. Най вероятно му го е казвал това лично, една стая делят и сигурно са обсъждали тази тема, затова и Юлиян няма никакви очаквания от Пламен. А и самият Пламен, не намира, че го е предал, защото не му е обещавал лоялност, не го е излъгал за нищо. И наистина Пламен с нищо не е длъжен на Юлиян, той поне до сега се представя добре, силен играч е и се чувства уверен и като самостоятелна единица.
Но при Венцислава, нещата не стоят така. Съвсем ми се струва очаквана реакцията на Юлиян към нейното гласуване и определянето му, като предателство към него. Тя от един момент нататък си беше комбина с Юлиян или поне това демонстрираше. Да не говорим, че ако Юлиян не беше спечелил капитанската битка срещу Томас, Венцислава отдавна да е аут. Щеше да отиде при славяните, щеше да е първата номинирана /да не забравяме, че нея никой не я искаше и беше явно контузена/, щеше да застане срещу Амелия или Марешка в елиминационна битка, като и в двата случая щеше да си ходи... защото е слаб играч! Та дори и заради това, думите и, че с нищо не е длъжна на Юлиян увисват. В моите очи, от видяното до тук, да, тя му е длъжна, благодарение на него още е в шоуто.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 06:41 от VDNA

# 1 719
  • София
Гледах визитката на Добата! Казва, че носи бутилка и торбичка за многократка употреба (същото правя аз и повечето хора около мен). Не кара автомобил (вървя колкото се може повече пеша), изхвърля разделно боклука...като цяло повечето неща ги правя аз и моите познати също.
Не виждам нищо странно.  Трябва малко да се замислят хората за тази планета, но виждам че по-възрастните хора им е трудно да променят мислене.. ако цял живот са живели с един стереотип.

Тъй като съм живяла и при соца ( към 18г) и сега ,искам да ти кажа,че тогава нямаше торбички за еднократна употреба, и пластмасови бутилки също.
Всичките тези екстри се появиха в демокрацията, така че на младите трябва да се промени мисленето.
Близначките все повече ми заприличват на тризначките, ужасТ!

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 07:40 от Миленски

# 1 720
Иска ми се в по нататъшните игри Юлиан да премахне СтоЕнча, Томас и Март. Много ще се кефя. Честно.

# 1 721
Откакто се контузиха триманакуп игрите станаха доста по-безопасни. Явно ще гледат да запазят няколко здрави участника до края Simple Smile

Мисля, че траките ще спечелят тази игра. Гледат ми се вече индивидуални битки - всеки за себе си и най-лошо представилите се на номинации.

Близначките ги познавам от преди много години отстрани - комуникират само двете и са доста груби понякога към околните. Още тогава си мислех, че така няма да имат сериозна връзка и сега 10+ години по- късно нищо не се е променило. Както някой каза за тях - те са си самодостатъчни. Затова са един играч - една без друга не могат да живеят, да мислят, да функционират. Ако едната само излезе другата ще се срине психически.

# 1 722
  • Испания
но в този случай предаването е външна продукция

Знам.

Близначките ги познавам от преди много години отстрани - комуникират само двете и са доста груби понякога към околните. Още тогава си мислех, че така няма да имат сериозна връзка и сега 10+ години по- късно нищо не се е променило. Както някой каза за тях - те са си самодостатъчни. Затова са един играч - една без друга не могат да живеят, да мислят, да функционират. Ако едната само излезе другата ще се срине психически.

При тях е болестно състояние, според мен. Познавам двойки близнаци и няма подобна патология.

В Испания ги разделят в детската градина /в различни групи/, а понякога и в училище /в различни класове/.

# 1 723
Това е хубаво , че не всички близнаци са такива.
И правилно правят в другите държави да ги разделят по групи и класове. Хубаво е да разчитат винаги едн на друг , ама не и до такава степен, че да не се отделиш и за 2 секунди от него.

Може би вина имат и родителите за това ,  ако не им прави впечатление и проблем , вместо да ги възпитат и поговорят с тях ... И да направят нещо по въпроса .

# 1 724
Но при Венцислава, нещата не стоят така. Съвсем ми се струва очаквана реакцията на Юлиян към нейното гласуване и определянето му, като предателство към него. Тя от един момент нататък си беше комбина с Юлиян или поне това демонстрираше.
Изобщо няма право Юлиян да реагира така, при положение, че постъпи абсолютно по същият начин.В племето на прабългарите, Юлиян говореше против жените и навиваше другите да гласуват против тях, а накрая гласува срещу този, който го смяташе за най-близък там.И тогава видяхме че наистина имаше такива уговорки.А сега не са ни давали Венцислава да обещава нещо на Юлиян.Може и да е имало разбира се, но не ни беше показано.И какво излиза?Когато Юлиян забива нож в гърба, е страхотен ход, когато на него му го забиват е предателство.

Общи условия

Активация на акаунт