💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 013
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 830
Къде е това видео с Юлиян?Не го намирам.Може ли линк?
Няма го вече. Бяха на живо.

# 1 831
Марешка казва във видеото цитирам '' шибаната Бояна курвентията'' Grinning

# 1 832
  • Испания
Като ви казвам, че ще има билети за фен срещата им... 😂 Юлиян срещу заплащане ще каже името на залата, в която тренират, да не ги налази плебса. А срещу такса инфото ще могат да си го позволят само такива със синя кръв. Звезди са това, ей! Докосването до тях е скъпо!

Като има шарани, които им вдигат самочувствието! Ако никой не им обръща внимание, няма да си вирят носа. То пък да има за какво.

# 1 833
  • Sofia
Е тя Марешка не си "поплюва", но не е казала лъжа.🤭

# 1 834
Каза, че Бояна мислела само за е...не..брутална простачка. Чак Юлиян се смути

# 1 835
Като я гледам и тя не мисли каква туршия да спретне за зимата или каква плетка да са чорапите, дето ги плете.

# 1 836
Каза, че Бояна мислела само за е...не..брутална простачка. Чак Юлиян се смути
Гледам, но не виждам къде е Юлиян... кога ще се включи? С писане ли? Или...

# 1 837
Говориха и за това, как Бояна поне се е жертвала да бъде елиминирана в битка, заради ръката...и май как трябвало и Георгиус да го направи, за да не отпадне Амелия.
Споменаха и как си имали обща група с всички участници от предаването, само Юлиян не са вкарали, защото другите не го искали вътре.

# 1 838
  • София
И те казаха, че още нямало финал и победител.

# 1 839
  • Другата България
Гери 1, аз коментирам видяното.  Това какво е щяло да стане евентуално ако може би едва ли не няма как да знам. А това, че каквото и да направи Юлиян е "друго" са си твои интерпретации.
Аз казвам какво мисля вследствие на това какво съм видяла.

# 1 840

Споменаха и как си имали обща група с всички участници от предаването, само Юлиян не са вкарали, защото другите не го искали вътре.
Не думай! Whistling

# 1 841
Като ви казвам, че ще има билети за фен срещата им... 😂
Като има шарани, които им вдигат самочувствието! Ако никой не им обръща внимание, няма да си вирят носа. То пък да има за какво.
Глупости. На такива "Фен срещи" не плащат, понеже се правят навън или в някой мол, като не се плаща от нищо феновете. Племенницата ми е ходила по такива фен срещи на влогъри и знам от там.
Не хванах началото на лайфа им, но ако са казали, че ще има билети се извинявам!

# 1 842
Марешка казва във видеото цитирам '' шибаната Бояна курвентията'' Grinning

Ето това е Марешка, която опознахме, а не онази, която беше написала странно лицемерни неща в изявлението си (вдъхновено от удар по главата) JoyJoy
Какво друго казаха - направете резюме? Simple Smile

# 1 843
Юлиян беше с конферентна връзка, но се виждаше от на Амелия профила и аз там се преместих.
Беше доста интересно, каза че е учил Добрин да плува, за да е една идея по-полездн при водни игри, бил наясно, че няма как за ден да го научи да плува, но се очуди, че никой от траките не се е сетил да му покаже малко основни техники
Тогава Амелия и Марешка казаха, че Март е помогнал на Амелия с насоки за гмуркането , но на Марешка въобще, а тя самата не можела да плува и се надявала да се сетят някои от двамата силни плувци, но уви..

# 1 844
Той пък щото Юлиян много иска да си общува с тях в чата, ако пък спечели 200 хил още повече ще му трябват. И те още повече ще го искат също де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт