Фермата сезон 5 тема 5

• 36 211
  • 962
  •   1
Отговори
# 120
La Catrala, казваш, че си близка с мъжа ти, но има жени, които не са. Съмнявам се, че Краси е влязла в предаването, за да си търси нов мъж, по-скоро е търсила някакви нови емоции, но ето, че то като дойде не пита...
Скрит текст:
И като жена, прясно хлътнала, знам колко е трудно да си контролираш емоциите.
Едва ли идва от щастлива връзка, тя самата не изглежда щастлива, а какви са причините, вероятно ще разберем по някое време.

# 121
  • Калгари, Канада
Тепърва ще видим как ще се развият нещата с Краси и Митко 2. Ако това я подтикне да се развива (да учи, да работи, да расте като човек), то ще е добре за нея и за хората около й. Ако обаче е само смяна на спонсора (както предположих преди), то ще е добре до време, пак ще е зависима.

А Митко 2 май се загледа в нея още от дуела й. Тя нали ковеше пироните на шпагат. Той крещеше кат побъркан, явно трепнало му е нещо (да не казвам какво). Още съм на мнение, че той си търси слаби (психически) и объркани жени за да ги контролира с психически анализи и парични знаци.

# 122
Знаете ли дали Фермата още се играе или са приключили снимките и вече чакат финала? Знам само, че гледаме месец и половина назад.
Скрит текст:
Питам защото Красимира вече е навън и ми е интересно дали е отпаднала или е финалист.

# 123
Красимира за мен е една много тъжна жена. Не е щастлива във връзката си, което е обяснимо-рутина, не работи, няма социални контакти, може би нямат и особена финансова стабилност. Но просто си личи, че не е щастлива. Иначе за речника й-просто е по-устата. И аз съм такава, та донякъде я разбирам. Е, аз бих се съобразявала, ако ме дават по ТВ, но я разбирам. Харесвам я.

# 124
И аз съм устата, но никога не бих употребила израз "Ще те убия като куче". Първо , че обичам кучетата, а и животните и в определени случаи бих предпочела компанията на едно куче пред компанията на някой индивид. Второ- говори ми много за човек, който употребява такива думи. Не си спомням коя дама беше казала, че усеща скрита злоба у Красимира. И аз мисля, че таи злоба в себе си.

# 125
И аз да се изкажа в общия хор докато чакам да почне серита Grinning
Красимира много ми харесва като външност, но като човек нещо не ме „вдъхновява”. Аз съм писала, че в Станислав има нещо, което ме отблъсква и не знам какво е, ами с Красимира е същото. Като крещя „Шибаняк, дано да не ти стане” на Красимир и се хилеше тъпо още повече ми опротивя. Не и отива този каруцарски език, то на коя жена ли отива. Уж трябваше да е забавно, ама аз не се смях тогава, много грозно изпълнение.
Не ми харесва, че дават бащата на детето и, а тя очевидно се задява с Митко. Нека се обичат, нека са щастливи, но можеше да изчака да свърши предаването. Не знам за какво писмо говорите, не знам дали още вътре е прекратила връзката с мъжа си, но е факт, че първо залитна и не го скри, така изложо себе си, унижи и мъжа си. Той може да е пълен олигофрен, но Красимира сама себе си прецаква като постъпва така.

# 126
  • London
Естествено, че се разбирам с мъжа си щом съм с него 15 години, правя паралел, защото и Красимира ми е почти набор и тя е горе долу от толкова със нейния. И ние след 10 години само двамата чак помислихме за дете, май и при тях е станало на доста по-късен етап. Мисълта ми е, че за толкова години следва като си НЕЩАСТЕН да не навлизаш в сектора дете, щом са навлезли изглежда толкова години не е било толкова кофти, а от това следва, че поне за мен НЕ Е НОРМАЛНО да злепоставяш така човека ( това не е връзка от 5 дни все пак ), дори с писмо от Фермата още по-малко, егати подигравката, как ще ви се отрази дългогодишния ви партньор да ви зареже с писмо???? И то това писмо да стане достояние на цяла България, нелепо.

Наясно съм че след толкова години не е като в първия ден, но няма как все да си в период на начална връзка и цял живот само това да търсиш след някоя година като ти омръзне и новата връзка хайде пак на наново ли? То заради това развода е на почит и има жени с деца от по няколко мъже и накрая сами си ги гледат, точно защото не се мисли с разума, а с гъза.  Няма как подобно поведение да ме кефи и да не се поставям на мястото й.... и на това мъжа в подобна ситуация, грозно ми е. Приключвам, че вече всичко казах май, че и се повторих.

# 127
Тая па, Дана какви са тези коментари. Щото па тя е много убава

# 128
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А не ти ли минава през ума,че точно след появата на детето и това да е затворена в люлинската гарсониера 24/7,докато обгрижва бебе е причината да не е щастлива? И да се отдръпне от партьор,социални контакти и тн?
Не знаем какво точно пише в писмото,но разбирам,че ти вече си го прочела,щом твърдиш,че зарязва партньора си по този начин?А това става достояние на цяла България,защото зад Красимира има една продукция,която форсира къде деликатно,къде открито хората да се "излагат" за рейтинг.
По същата логика е и историята на Красимир с Поли.Всичко е съгласувано,защо не и решено предварително с продукцията.

Аз също не бих постъпила както Красимира,тоест в ефир да си разчиствам семейните сметки,но по никакъв начин не я виня,защото виждам колко подтисната и нещастлива е била.Сега покрай Митко2 живна.

# 129
  • London
Ама тук повечето предполагам сме майки.... коя от нас е нямала безсънни нощи, прекратяване на определен начин на живот и тн заради дете? Ако всички тръгнем като Красимира понеже ни било вече писнало къде ще му излезе края и докъде ще стигне семейната структура в това общество?

Е, Дана както беше позамлъкнала набързо пак се изложи.Sad

Имам усещане, че някой ги ръчка ( продукцията ).... как пък ще й хрумне на Велислава изведнъж да ги заговори тия неща?

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 21:22 от La Catrala

# 130
Имам чувството, че Велислава е пияна

# 131
  • София
Имам чувството, че Велислава е пияна

Много е неуравновесена.

Бетито май наистина е хлътнала по Митака.

# 132
Дана и Велислава с тези интриги... аман, то бива бива,  ама чак пък толкова.. Продукцията ще ги изложат яката и ще си останат само двете..
Аз искам Маргарита и Сами на финал

# 133
Майка и дъщеря уауууу, думи нямам. От къде тази наглост в тези двете. Да оправят собствения си живот и тогава да казват кой какъв е. Някой казал ли е на Велислава нещо за сексуалната й ориентация. Много ама много са нагли.

# 134
Аз се чудя нещо друго. Сцените между Митко и Бети бяха доста съмнителни. В смисъл, ако от предаването бяха решили, че има флирт и бяха го казали, сега щяхме да коментираме за новата любов във Фермата. Бети наистина яко е хлътнала, личи и в погледа, ама и Митко как бавно, бавно говори, имах чувството, че може и да и лепне някой целувка по някое време Grinning На продукцията явно не е изгодно сега да има флирт между двамата, след великия годеж на годината...
Митко1 малко ми падна в очите с тези приказки, че харесва Дана и Велислава. Тия двете са такива селяндурки, че чак се чудя какво им е харесал... Изказването на Дана и тирадите на щерката го потвърждават.

Общи условия

Активация на акаунт