Фермата сезон 5 тема 5

• 36 214
  • 962
  •   1
Отговори
# 135
Имам чувството, че Велислава е пияна

Много е неуравновесена.

Бетито май наистина е хлътнала по Митака.
Направи ми впечатление, че приятелят на Бети прилича на Митко. Един типаж хора са. Май наистина го харесва, макар и да не вярвах до сега.

# 136
Дана и Велислава са меко казано отвратително, особено щерката.
Вкара се в някой филм и айдеее
Реши нещо, внуши си го и е така, край не може да друго

# 137
  • Вестерос
Тифани, не се знае с какво е предизвикала Краси, кой знае как я е провокирала.

В мен предизвиква и "по-мили " чувства. Как я търпи Дана????
Каквото и да те провокират, ако си възпитам и нормален човек Няма никога да се изкажеш така! Провокацията НЕ трябва да избива на злоба, агресия и обида.

Явно аз съм смахната щом за мен това не е ок дори при обиди насреща ти и т.н. Защитата не трябва да е обиждане и падане на нивото на другия.

Като гледам пак ще се показват записи... аман от показване на записи, уговорки зад кадър за дуелисти и т.н.

едит: не били записи , а прочитане на коментар. Защо така точно тук се месят в тези интриги ИиА, а в предни не, хмм Grinning

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 21:45 от Tiffany А

# 138
Това "ще те убия като куче" в съвсем друга светлина си го представях като ви четох коментарите, защото не съм гледала промо-та. Съвсем нормална реакция от страна на Краси, даже доста хладнкръвно реагира. А каква тайна знаят Краситата за Велислава, ние знаем ли като зрители?

# 139
Ще ме прощават, ама според мен Красимира даже беше много мека и сдържана с Велислава. Тя си заслужава да и шибнеш шамарите ама ще те изгонят. Всички бяха възмутени
Това момиченце изпитва ужас че някой друг може да спечели паричките. Решила е че така ще стане богата. Умира от злоба.
Малко я нахрани Красимира

# 140
  • Вестерос
Много нормална, така ли се изказваш, ама сериозно? Аз спирам, че виждам, че на масата им е ок, а не ми се влиза в безсмислени диалози.

# 141
Аз на Велислава такива майни щях да и тегля, че щяха да ме анатемосат за най-голяма простачка Grinning Ta,  да, на Краси и беше нормална реакцията Simple Smile

# 142
Само аз ли мисля, че опосумите направиха интригата? Защото за мен е съвсем нормално майка и дъщеря да си говорят за всичко, а особено във фермата е естествено да коментират какво се случва с  хората около тях.
Беше като на другарски съд, за мен беше грозна сцена. Колкото и да има трески за дялане Вили направо си я хвърлиха на вълците.
Красимира ми е съвсем антипатична вече, надявам се да си иде скоро. А Красимир май няма да спечели от отсъствието на Паулина.Сега ще лъсне колко струва, почва да личи колко е елементарен.

# 143
Да,опосумите направиха интригата, доста грозно. И Велислава ми е противна, и Краси не я хресвам, но от двете съм на страната на Красимира. Просто това момиченце не спря да си вре носа навсякъде... Уж нямяла проблем да си каже, а като я наредиха какви ги е говорила, гледаше в земята и не смееше да си вдигне погледа...

# 144
Те че опосумите са умрели за интрига е факт. Че те го спрернаха също. Но Велислава го каза не само на майка си, а и на Венци. И двамата и казаха че не е нейна работа. Ама то намила. Малко и е. Храни ги с мухи, използвали Веси, правили нещо. Все интриги от нея.
И като е много принципна, що не каза в очите на Краси какво е видяла. Нали уж е много пряма и честна. Застлани и кажи пред всички - видях това и това и съм възмутен. Ама явно нищо особено не е видяла.
Няма приятели, никой не се сближи с нея вътре, има причина.
Йессс, Красимир фермер. Супер.

# 145
Уау, завидяха опосумите на позитивизма обхванал фермерите и раздухаха скандал. И, не,не е нормално жена да изрича такива думи.Някой нарече Красимира "прекрасница" , но тези думи .... много прекрасни,няма що. Бях я нарекла малка кучка, повишавам я в голяма кучка. И точно като мутра заплаши Вили с " пазя твоя тайна". Каква ли е тайната?

# 146
Браво на Елизабет, боец!След вчерашният двубой толкова сила и воля. Как да не я харесаш...

# 147
Дотук с фермера никаква изненада. Да видим ратаите дали сме познали.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 23:32 от precious*

# 148
Тайната на Велислава мисля, че на всички ни стана ясно каква е..

# 149
Много се радвам за Краси. Един от фаворитите ми е.
Айде Велка пак почва.

Общи условия

Активация на акаунт