Фермата сезон 5 тема 5

• 36 220
  • 962
  •   1
Отговори
# 150
Еххх тази Велислава .. пак не е разбрала, че не бива да се бърка навсякъде..
Вече много ме дразни !!

# 151
  • Варна
Не харесвам Красимир и предпочитах Бети за фермер. А не го харесвам И заради Паулина.
Ще изгледам епизода, че хванах от другарския съд нататък ама нещо не ми хареса. Няма как да съм за Красимира, не ми харесва тази жена и това си е.

По същия начих И и А направиха скандала и Изкараха тъпата Франчска жертва а Елена злодей. Харесвах Елена. И ме беше яд, че я смачкаха толкова та последната седмица даде победата на онази дрисла.

# 152
  • София
Каква й е тайната?

# 153
  • Варна
Е каква да и е. Алкохол, дрога, хомо. Важното е, че се е измъкнала от първите две. С последното се раждаш.

# 154
Обаче за Венци е права.След заричанията, че Краси е бяло петно за него да застане от неговата страна е вид подкрепа.Не казвам, че враждата трябва да продължи, а за достойнството да кажеш - не бях прав. А Венци предаде Вили, ако е видял нещо се извъртя и думите му не разсеяха мъглата,че е имало нещо.

# 155
Ох, този Калайджиев.

# 156
Да, кофти човек е Венци. И той като Ивайло- говори, говори, говори за Красимир и накрая едно голямо Нищо.Ами стой си зад думите , ако си мъж.

# 157
Само на мен ли ми направи впечатление, че Красимир се смята за неотразим - тоя път Дана била влюбена в него, или някоя друга май каза. Но която и жена да е споменал, все е върховно тъпо. И не отигра по мъжки скандала с думите на Дана към Паула, че заслужавала повече. Загуби много от излизането на По - ще видим какво дъно е и той, с фермерството съвсем.
И Митака 1 вече пропука великолепния си образ. очаквам и там още.
Но затова пък Маргарита все повече ми харесва  Simple Smile с държанието си.

# 158
  • София

епизод 44
2019/10/28/ Фермата

# 159
  • България
Епизодът беше ББ стил, не ми се гледаше. Дана не е права, Паулина по-добър избор от Краси няма да намери. Даже той се е принизил с избора си към нея.
Бети се бори докрай въпреки вчерашната тежка битка, излезе скрит боец! Браво, супер е. И аз забелязах, че си е паднала по Митко, но в тази обстановка я разбирам.
Велислава как го изстреля това, че Красимира е красива. Красавицата на предаването си тръгна във втора седмица....
Интересни наблюдения за държанието на Красимира към Веселка. Това пак затвърждава мнението, че Красимира не струва, а Веселка не уважава себе си.
Митко Калайджиев да беше кандидатствал за психология или натфиз.

# 160
Маргарита дава хубави съвети на всички,успокоява обстановката, но като си спомня как крещя по Веселка в първите седмици ... има напрежение в тази жена. Не са давали отношенията и с Веселка дали са подобрени или просто се разминават , или като вижда, че малката мърла е под защита на големите каки не я закача.

# 161
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Красимир се шегуваше с това,че Дана била влюбена в него.Обърна го на майтап иначе щеше да изрече много силни думи(не,че двете интригантки не го заслужаваха).
И да,аз казах,че Красимира е прекрасница и думите си назад не връщам.Не разбирам какво толкова каза,освен,че на един евентуален дуел ще смаже Велислава като куче.(това си е израз и да,груб е,но съм го чувала много пъти).

От тазвечершният епизод само един човек се оака и това е Велислава.Страхотно противно същество,другите явно имат железни нерви,за да я търпят.

# 162
Само на мен ли ми направи впечатление, че Красимир се смята за неотразим - тоя път Дана била влюбена в него, или някоя друга май каза. Но която и жена да е споменал, все е върховно тъпо. И не отигра по мъжки скандала с думите на Дана към Паула, че заслужавала повече. Загуби много от излизането на По - ще видим какво дъно е и той, с фермерството съвсем.
Аз, мисля че Краси се шегуваше за това с Дана.

# 163
  • София
Аз, мисля че Краси се шегуваше за това с Дана.

Да, на майтам го каза, защото явно бе много ядосан и му трябваше да изпусне парата. Краси може да не блести с особен ум, но все пак е работяга, честен ми изглежда, с достойнство и според мен и друг път е преживявал подобен род отношение и за това подпали много.

Касимира има жестоки нерви, запази такова хладнокръвие...  Велислава, хем има моменти, в които ми харесваше, хем се държи ужасно Много намила, счита се за последна инстанция. Майка й се опитва да я укроти, но някак си го прави плахо, леко. Въпреки всичко Дана не ми е противна.

На мен Веселка не ми допада особено. Тя е от типа хора, които са дребни, правят се на невинни, слаби, но същевременно могат да хапят здраво.

# 164
Да, забравих за викането по Веселка от страна на Маргото в началото - беше гадничко.
А Бети наистина показа страхотна воля и много я харесах в дуела, дори ми е забавна с тия истерии и подскоци наоколо.
Сами и Силвия не показват много напоследък, Мариана също. А Станислав и мен неясно защо ме издразва, струва ми се е ограничен, не знам точно.
Дали наистина се е шегуал Красимир за Дана - може и така да е, аз гледам телевизия обикновено успоредно с някакво друго занимание, ще върна пак да видя. И все пак - не ми хареса реакцията му. Мъж, който си знае цената не се бие по гърдите така.

Общи условия

Активация на акаунт