Фермата сезон 5 тема 5

• 36 245
  • 962
  •   1
Отговори
# 840
  • при късмета
Само на мен ли ми направи впечатление, че Велислава каза: Съжалявам, че така се стекоха обстоятелствата? Не "съжалявам, че така направих, или, че казах това и това което не трябваше", а че обстоятелствата така се били стекли. А тя все едно няма никакъв принос или, че направо еднолично е виновна за това стечение на обстоятелствата. Да, изглеждаше искрена, но не ми харесаха самите думи, които използва

# 841
Е, то ако търсиш за какво да си хванеш, все ще намериш. Сигурно и сълзите й бяха преструвка?

# 842
  • Sunshine state
Симеон от предния сезон е качил снимка от някакво общо мероприятие, на която са Паулина, Кристияна и
Скрит текст:
Скрит текст:
Силвия
.
Закрил я е със слънчице, но се предполага коя е, а и коментарите отдолу казват също.
Предполагам, че няма да я развяват на общи мероприятия от продукцията, ако не е тя отпаднала.

# 843
  • Варна
ма ко, и на мен веднага ми направиха впечатление не съвсем точно подбраните думи, с които поиска прошката, но не вярвам да е била неискрена. Не е научено просто момичето на такъв вид високопарна реч, с каквато президенти, дипломати и разни дворцови особи боравят. Концентрирано е повече във футбола момичето, не толкова в подбора на най-правилните думи според конкретната сигуация. Важното е, че Краси я разбра. За стечението на нещата май визираше последващото стечение на нещата от нейните думи, а не, че по някакво чисто стечение на обстоятелствата от устата и са се изплъзнали. Млада е още, ще ги ошлайфа ако желае и тези тънкости в общуването. На мен са ми правили забележка дори за едно простичко и наистина съвсем искрено "Извинявай" или "Извинявам се" - първото се приемало едва ли не като заповедна форма - щеш не щеш трябва да ме извиниш, второто като надменност едва ли не - къв си ти, че да ти търся извинението, аз сам си го давам. Най-учтивичко и мазничко било в такива случаи особено, когато човекът е непознат да кажеш "Моля, да ме извините" или "Моля, за Вашето извинение" и тем подобни начини на извинение, които ти иде направоооо на филийчица да ги размажеш.

# 844
Симеон от предния сезон е качил снимка от някакво общо мероприятие, на която са Паулина, Кристияна и
Скрит текст:
Скрит текст:
Силвия
.
Закрил я е със слънчице, но се предполага коя е, а и коментарите отдолу казват също.
Предполагам, че няма да я развяват на общи мероприятия от продукцията, ако не е тя отпаднала.

Скрит текст:
Много ще ме е яд, ако тя отпадне. Далеч по-интересна и приятна ми е от Марияна, която вече почти не дават... Може и да няма за какво.

# 845
Не ми харесва спойлера 😖
За Силвия съм,късно догледах епизода,хареса ми.Ясно е че е на запис,във фейса вече не е сгоден Ивайло,явно са се разделили,а и в някакво предаване го е споменал.

# 846
С какви суми боравите в България, какви бяха тия 5-8 хилки, които били достатъчно и Митко няма стимул да си съсипва живота да бачка поче от 8 часа на ден? Да не сме станали Америка междувременно и да не съм разбрала? В Дания хората живеят предоволно с по-малко на по-високи цени. Как се печелят такива суми с честен бизнес в България?

Редактирам се. Явно е възможно в сферата на имотите да се печелят такива пари. Евала ...

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 09:24 от Skrekkelig

# 847
  • Калгари, Канада
Паулина като политик отговаряше 😃 Питат я защо защити проституцията в разговора с Мариана, тя говори за жените принудени да проституират. Питат я за секса с Краси (не в прав текст, все пак детето й слушаше отстрани до камерите), тя почва да говори друго. Явно  това късно гостуване (4-5 дни по-късно от всеки друг отпаднал), стратегията да е точно на този празничен ден и да си доведе детето е обмислено от нейна страна. За приятеля си (може би вече бивш) и за Краси уклончиво говори, и пак едно питат, тя друго отговаря. Но пък каза, че била работила и видиш ли тя бутала мъжете напред. Е, нали беше секс за дивиденти. Нещо си противоречи и си измисля, опитва се да си изчисти създадения от предаването имидж.
 А детето ми се стори, че много неубедително си изрецитира, че искало тя да отиде в предаването. Изглеждаше сякаш тя му е казала дума по дума какво да каже. (оказа се, че то е гледало от тук от там по някой епизод на фермата, щото тя заяви "не сме гледали всеки ден", ще речеш, че 360 дни в годината има ферма).Това пък, че го е оставила на прабаба си да се гледат взаимно изобщо не го разбирам.
Майка й била писателка с три книги, както "знаете". Че кой знае майка й, то май по-добре да не я свързваме жената с това представяне на Паулина.

Иначе момчето й е сладурче.

Плавно минавам към Шопски. Не разбрах защо влезе, самата певица можеше да си обяви песните от кой край са. Явно пак провокация на И&А.

Красимира си каза в прав текст за паричната ситуация покрай нея. Тя си витае в собствен свят, парите нямат значение понеже й ги дават на готово, все някой ще се погрижи за нея. Смята дори, че може й сама (без подкрепа) да се издържа, ако се наложи, изобщо лети някъде в облаците. Митко 2 няма какво да го обсъждам, той също си е в негов свят и се рее с егото си колко е успешен нейде във висините. Но поне знаем вече, че кърлеж му е изпил ума.😉

Това разхождане на Красимира нощем не може ли да се лекува? Много е странно.

За всички дето мислят, че Митко ИТ е тръшнал Сами. Стана точно обратното, Сами "заключи" Митака в някаква поза(има си име, но не го запомних) и той го удари няколко пъти по рамото, в смисъл "предавам се" , тогава Сами го отпусна и той стана. Дано се оправи Митко, че още ми е фаворит и чакам още дуели с него.

За целувките и гушенето под завивките на Сами и Силвето ще кажа, че не се разбра кой къде е пипал и колко. Но не е Ок за Сами това. Той заяви, че си има приятелка и колкото й да е секси нищо не го оправдава. Да махнем с ръка и да кажем, че връзката му не е сериозна и т.н. само защото е готин, айде стига...

Красимир явно си ходи от предаване в предаване, обигран е в много неща, много познания има и различни способности, знае как да се държи с жените, как да печели симпатии. Но сега знаем, че е имал проблем с лявата ръка плюс високото кръвно, тъй че явно физически може й да отстъпи пред Станислав.  Надявам се да се държи, че от него очаквам добър дуел.

На дуела ми се иска Мариана да победи, но с нейния кръст не знам, а и не ми се струва много бърза.

# 848
Сомнабулизъм не се лекува. Малкият ми син е така. Казаха да чакам и да се надявам да го израсте. Но вече е на 12 и няма признаци да се случи. Излиза нощем, прави кво ли не. Започнахме да го заключваме вечер от страх да се не пребие по стъпалата. Па може и да напусне къщата. Става нощем, мести се да спи на стола, маха си чаршафите от леглото, говори, крещи... Няма оправия....

# 849
На мен снощи ми стана гадно докато Красимира говореше за приятеля си и баща на детето и. Описа го като прекрасен човек, добър, работлив. Каза че той все още е безумно влюбен в нея, че си държи на семейството.
До тук добре. Човек няма какво повече да иска. И какво се въртоиш тогава около Митко.
Разбирам да бе казала-не се разбираме, не вървят нещата между нас, липсва ми нещо, усещам че не ме обича и т. н. Ама тя...

# 850
Да бе, Джоли. И то с тоя лигльо Калайджиев. До сега мислех,че може би у дома има проблеми,че не е щастлива. То тя пак може да не е щастлива де, но в този случай вината не е у половинката й.
А Велислава мисля,че беше искрена и после се радваше,че е получила прошка.
Ох, много бързо и много люто ги кръщаваме тук, а не биваааа

# 851
И аз съм сомнанбул , случва ми се вече доста рядко, но се случва, особено ако съм била изложена на стресова ситуация през деня, или нещо много емоционално.

# 852
  • Варна
Мен много ме плаши Краси като щъка така, едни странни движения, погледа, ужас. 🙄
Митко ако беше отворил очи щеше да се шашне сигурно.

# 853
И аз се издразних, че Шопски влезе - дори да е замалко - толкова ли нямаше друг да представи песните, та пак той.
Какви са тези простотии от Иван и Андрей. Писна ми от този лъжепатриот, който използва родолюбието да трупа дивиденти и да си чеше егото. Аз прехвърлих на друга програма, че не мога да го изтрая.

# 854
  • Вестерос
Няколко пъти, може би 100 се каза, че снимките са свършили, така че тази снимка със закритото лице не важи

Общи условия

Активация на акаунт