Фермата сезон 5 тема 5

• 36 250
  • 962
  •   1
Отговори
# 825
  • I want it all and I want it now.
Ужас няма отьрваване от този. Вярно е с врьзки 🙄

# 826
  • ново
А, някой писа, че вече не са гаджета.
Иначе добре пее, преди време я слушах на живо.

# 827
  • Буркина Фасо
не пее добре. ама никак.

# 828
  • София
Казвайте,какво се случва? Аз нали гледам чак,когато Мари качи линк и ме човърка любопитство
Ето ме! Simple Smile

# 829
не пее добре. ама никак.

Айде многознайката изпей го по-добре. Аман от злобарки в тая тема. Направо съм в потрес. Сякаш предишните години много по-добре беше. По-цивилизовани бяха споровете, нямаше мнения по 1000 километра дълги и като цяло всичко беше в рамките на човешкото.

# 830
Казвайте,какво се случва? Аз нали гледам чак,когато Мари качи линк и ме човърка любопитство
Ето ме! Simple Smile

Мари, много ти благодаря. Аз лично, гледам риалититата по български телевизии, само благодарение на теб. То твоето не е само любезност, толкова усилия влагаш. Но да знаеш,че оценяваме и сме благодарни
Flowers Rose

# 831
  • Буркина Фасо

не пее добре. ама никак.

Айде многознайката изпей го по-добре. Аман от злобарки в тая тема. Направо съм в потрес. Сякаш предишните години много по-добре беше. По-цивилизовани бяха споровете, нямаше мнения по 1000 километра дълги и като цяло всичко беше в рамките на човешкото.
[/quote]
това, което се чу и видя тази вечер, не може да се нарече добро пеене. добро за някоя, която се подвизава като певица.
ако не мога да пея не бих се показала по тв-то. но пък мога да изкажа лично мнение, нали ?

# 832
  • London
И на мен не ми хареса особено, не че има някакво значение.

# 833
Силвето е терца, обаче..може ли такова лековато поведение.
Не харесвам такова фльорценско поведение към мъжете, пък било то свободни и двамата.
Като волна пИпИруда е. Сами е нейн тип, беше казала, че си пада по по-малки..

# 834
  • Вестерос
Беше ми забавен епизода. Свежи моменти имаше.
Интересни разговори между Красимира и Митко2.
Тя с този сомнамбулизъм 😁 малко психо ми идва. Как седеше права, аз щях да се ужася сигурно,ако се бях събудила и да я видя така.
Този епизод никакво Бети нямаше 🤔 Ни Дана, малко почивка.

# 835
  • Варна
Но пък Велислава поиска прошка от Краси, защо ли? Как омекна като памук, да се не надява човек, какви чудеса прави фермата.

# 836
Много ми хареса епизода😊. Ивайло също много ми хареса, можеше за е един от любимците на всички вътре,   ама....
Велислава ми затвърди мнението за себе си, добро и чувствително сърце има, защо  е сложила  такава броня,  тя си знае.
Харесах и Красимира, как я прегърна и я успокои, с две думи, простичко. Браво! Може би греша за нея, една злобна жена би се изкушила първо да я упрекне, да и набие канчето и да се фръцне. Браво на Красимира.
Не са ми двойни стандартите. Аз разсъждаввам като жена  и майка. От моята позиция, не е хубаво да се излага по този начин друга жена и майка. Едва ли е в отворена връзка, по- силно обвързване от едно дете не се сещам да има.  Та, от моята камбанария, Красимира трябва  да пази дистанция, докато излезне и се разбере  с мъжа си. Толкова. Сами е мъж, от мъж съм склонна да очаквам и по- големи простотии.

# 837
Дайте спойлер за дуела утре?
Скрит текст:
Освен, че Марияна е видяна вече навън, но не се знае дали е отпаднала точно от Силвия. Силвия вече навън ли е?

# 838
  • London
Велислава ми се видя искрена, ето вече си обясняваме приятелството им във фейс. След тази вечер е по-логично, иначе щеше да е меко казано странно. Може и повече да няма скандали в тази връзка.

Мен ме изуми Митко Айти как предложи пари на Станислав.... много унизително, той човека ни е питал, ни е искал, така малко като мижитурка да се почувства човек като му запредлагат пари. Пожелавам на Стани да спечели 100 те бона и да няма нужда вече никой да му предлага пари снизходително.

# 839
  • ново
Дайте спойлер за дуела утре?
Скрит текст:
Освен, че Марияна е видяна вече навън, но не се знае дали е отпаднала точно от Силвия. Силвия вече навън ли е?
Няколко пъти вече писахме, че всички участници са навън, снимките приключиха преди десетина дни.

Общи условия

Активация на акаунт