Фермата сезон 5 тема 5

• 36 251
  • 962
  •   1
Отговори
# 810
Хубава е приятелката на Сами, но и на мен пиърсингите не ми харесват, по-хубава ще е без тях.

# 811
На мен пък не ми харесва приятелката на Сами.

# 812
  • София
Ревнуваш. Simple SmileStuck Out Tongue

# 813
  • Sunshine state
Ама верно всички са навързани като свински черва - един работи в продуцентска къща, третия брат на еди си кого.. От миналата ферма Христина е бивше гадже на един водещ Наско, който хич не ме кефеше. Това го видя случайно миналата седмица. Да се чудиш има ли случайни хора там. 🙄

# 814
  • при късмета
Ами - да, по- лесно е да се разделят двама възрастни, ако нямат дете. Що се правиш, че не разбираш разликата между това да сте гаджета и това да си  с бащата/ майката на детето си, с когото/ която делите един покрив от години. Освен това, никой не знае каква му е връзката на Сами- отворена,  сериозна, неангажираща ? Може да не им е проблем това, че Самито гушнал Сиса в сеното да се стоплят. Ама  да галиш полегнал в скута ти младеж, претендирайки, че си сериозна, обвързата жена, ми не е добре това. Както вече писах- жената трябва да има достойнство и да пази това на партньора си.
А от къде е сигурно, че Красимира не е в отворена връзка например? Или това, че имат дете категорично им го забранява?
Мисля, че аршина е двоен. Ако един играч не ти е симпатичен заради свои действия, то и другите, ако повтарят действията не трябва да са ти симпатични. Красимира и Паулина се оплюха, а и Паулина има дете, Митко ИТ беше критикуван, че даже и целувки някой се опита да прокара, а сега за Сами може.
Аз не обсъждам никога интимните връзки на участниците. Затова са лични и интимни. Това, че аз не бих направила нещо, не значи, че друг няма да има нищо против или да не му е най-важното

# 815
  • Вестерос
аз пропуснах, кои са роднини?

# 816
  • London
А кога ще са елиминационните дуели? Вътре са много народ, сигурно ще има голяма чистка наведнъж.

# 817
  • Буркина Фасо
.

# 818
Момент,Феникс.Аз се изненадах защо върху Красимира се изсипват кофи с помия как не я било срам бла бла,била "слагала рога" на партньора си бла бла,когато тя и Митко дори не са стигали до прегръдки и целувки,а какво остава да спят под един юрган,прегърнати.
Обаче Сами,който е със същия семеен статут като Красимира - обвързан,и който си позволява много повече,всичко е ок,даже тук групово пляскате с ръце.
Откога наличието на дете е оправдание за това доколко принципен и уважителен си към партьора си?С или без дете,дължиш еднакво уважение и деликатност към човека до теб.Прегръщане и спане под една завивка с друг пред цяла България е всичко друго,но не и уважение.

И откъде знаете,че Сами не живее с приятелката си и при факт,че я споменава на съфермерите,значи не е просто някаква там бройка или лятно преживяване,а сериозна връзка.

Точно двойни аршини.

# 819
  • Варна
Двойни аршини има още от началото.
Да видим тази вечер кви ще ги измъдрят.

# 820
Леле Митко ако беше видял пощурялата Красимира, щеше да е цирк

# 821
Казвайте,какво се случва? Аз нали гледам чак,когато Мари качи линк и ме човърка любопитство

# 822
Аз гледам на рекламите само, но хванах Татковото да гали една коза, докато Красимира я дои. Преди това хванах как я пита защо няма потребност да работи и да вади пари, тя пък от своя страна го беше питала (всъщност тя започна разговора в тази насока) защо говори само за пари и толкова ли са му важни.

# 823
Да напомня на патриотите: Будителите не са носили потури и калпаци...

# 824
Я, Шопски с гаджето.

Общи условия

Активация на акаунт