Фермата сезон 5 тема 5

• 36 239
  • 962
  •   1
Отговори
# 870
Коя е жената с чернобялото сако? А жената над нея Алекс ли е? Кой е и мъжът под жената в чернобяло, прилипа ми на Сашо?
Прилича ми на Гергана от миналия сезон, която излезе първа. Не съм сигурна. Над нея е Алекс, мъжа е Сашо. Александра едвам я познах 🧐

# 871
  • София
Мерси, явно двамата ги познах, а Гери не успях, но наистина е тя.

# 872
  • London
Уау за бг случай ли разказва?

Тази Гергана дори не я помня. Те седялите по 1-2 седмици не знам какво толко навътре я приемат Фермата.

# 873
  • София
Е как ги оправдават? Значи има някакви обективни и видими промени в ЕЕГ-то.И каква е гаранцията,че няма да последва второ,трето убийство? За да не е изцяло спам,но пък темата ми е много интересна -нямаше ли още един такъв случай във фермата-гравитирам между Христина и Симеон.

# 874
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Коя е жената с чернобялото сако? А жената над нея Алекс ли е? Кой е и мъжът под жената в чернобяло, прилипа ми на Сашо?
Александра и Сашо са, да. Тази в карираното сако трябва да е Гергана, но изобщо не съм сигурна.

# 875
  • Sunshine state
Имало е някакво общо мероприятие на предаването и аз лично смятам, че спойлерите са вярни, понеже едва ли ще викнат някого, който е още вътре. В край на сметка това си е пак гаф на продукцията.
 Днес клоня повече към Силвия. Simple Smile

# 876
Да, в Русе.

# 877
Мариана изобщо не е за подценяване. Явно спортува активно, сигурно няма да се даде лесно. Сега сигурно ще ми се смеете, обаче много ме е страх да не вземе да падне,  дали по дупе, дали по лице, с тези импланти все имам чувството, че ще избухнат направо.  Аз нямам голям бюст, ама това не бих си го причинила🙄

# 878
  • България
За кака Мариана съм довечера, стискам й палци. Безразлично ми е Силвия дали ще остане. Антипатична ми е 50% от времето.

# 879
Много се лигави Силвия  откакто се гушка със Самито. Малко ми е прекалено  лигаво  гласче, умалителните, проговори на английски и тя. Преди не го правеше, ама явно кокетничи.

# 880
 Ужасно е това говорене на английски. Бети малко поспря, че Силвия я хвана английската болест. Знам ли, щото Сами живее в Америка и иска да покаже, че знае езика ли... Grinning

# 881
Ем, да знае човека, че не й е проблем да общува на английски, ако нещо.....нали😆.
Той на немски проговори веднъж Самито, ама не  са се сетили още така да го впечатлят.

# 882
Ако някоя се включи с арабски, ей тогава на Самито ще му омекнат краката Grinning

# 883
  • София
Силвия ми прави впечатление с английския още от началото, но ори бедните те не всички, разбираха и откакто е при богатите се отпусна много.
Странното е, че Бети въобще не ме е дразнила с английския, докато Сиси ми е неприятна с лигавенето и вкарването на определени изрази. Въобще не бих издържала някой да ми се лигави така, а ми беше от фаворитите, но се разколебах на коя пейка да седна.
Марияна много ми хареса какво показа във Фермата.

# 884
Аз не знам за коя съм. Еднакви са ми и двете. Така че нека победи по добрата.

Общи условия

Активация на акаунт