Фермата сезон 5 тема 5

• 36 244
  • 962
  •   1
Отговори
# 855
  • London
Наистина на какво се дължи сомнабулизма? Доста интересно явление, така дали може да почива изобщо човек нощем като постоянно се движи, става, мозъка май не му почива? Изглежда изтощително.....

# 856
Май никой не знае, затова няма и никаква терапия. Става във фазата на дълбокия сън и ако човек не се буди не мисля, че му се отразява особено. Но е опасен за себе си и родителите се притесняват

# 857
от сторито на Симеон не е скрито 🙂
Скрит текст:
Скрит текст:

И другите

# 858
  • при късмета
Братовчед ми беше сомнамбул. Не като дете, тинейджър беше, като продължаваше. Отдавна беше де, не знам сега какви съвети дават за проблема, но тогава беше точно това, че не трябва да ги будиш. Случвало се е леля ми да го връща от стълбите, при заключен апартамент. Някак отшумя с времето, но доста време отне

# 859
Наистина на какво се дължи сомнабулизма? Доста интересно явление, така дали може да почива изобщо човек нощем като постоянно се движи, става, мозъка май не му почива? Изглежда изтощително.....
Не знам на какво точно се дължи.Предполагам на емоциите през деня,както и влиянието на Луната(на мен поне ми влияе) .Но,да успяваш да се наспиш и на сутринта не помниш нищо.Само някакъв ужасно смътен спомен,че нещо си правил. Не мисля,че сомнамбулите сме опасни за себе си и околните. До този момент слава богу нищо не се е случило ,освен среднощните ми обиколки и говоренето ми на сън.Всъщност имах случай в който на сън съм писала в скайп и то ужасно смислено.Не знам аз как изглеждам от страни но признавам че Краси изглежда малко страшничко

# 860
На мен ми беше много симпатичен Симеон. Явно е поостанал в България след Фермата.

# 861
На мен ми беше много симпатичен Симеон. Явно е поостанал в България след Фермата.
Да. Съсед ми е и го виждам всеки ден 😁

# 862
Радвам се че е останал в България.Много странна група са,но поне си личи че се забавляват.
Промото.Няма кадри от петата битка.
https://fermata.btv.bg/video/videos/dve-silni-zheni-koito-sa-got … ta-nov-svjat.html

# 863
  • София
Какво ще й се извиняват на Красимира,че пък и забележки тук как точно се изразила.Абсолютно точно.Тя сподели с най-близкия си човек,не е ходила да я развява сред други участници.Клюкарките-опосуми се изядоха от яд,че не са снимали и те направиха интригата.Така че-по този начин се стекоха обстоятелствата -ако има кой да се извинява-това са водещите.После на другарския съд се държаха като ремсистки -ни вопъл,ни стон.Красимира по-добре да си беше пазила реномето на съпруга и майка като не иска да влиза на хората в устата.
Като цяло много ми се иска да се пробие тази група на " готините".Кофти ми е,че точно от Силвия трябва да се започне.Умрях от смях като си я представих как тренира игрите в мазето.Simple SmileМарияна ми харесва,макар и доста статична да е,трудно ще направя избор довечера.
Най-добре би било да пратят после на дуел Веселка,че като ни я стягат за победител ,поне да я видим на Арената.

# 864
Моят син си взема юргана и тръгва надолу по едни много стръмни и хлъзгави стълби, а долу са плочки. Ако се спъне в юргана и падне долу е мокро петно. Зависи къде си - може да е опасно.

# 865
  • София
Коя е жената с чернобялото сако? А жената над нея Алекс ли е? Кой е и мъжът под жената в чернобяло, прилипа ми на Сашо?

# 866
  • London
Не знам на какво точно се дължи.Предполагам на емоциите през деня,както и влиянието на Луната(на мен поне ми влияе) .Но,да успяваш да се наспиш и на сутринта не помниш нищо.Само някакъв ужасно смътен спомен,че нещо си правил. Не мисля,че сомнамбулите сме опасни за себе си и околните. До този момент слава богу нищо не се е случило ,освен среднощните ми обиколки и говоренето ми на сън.Всъщност имах случай в който на сън съм писала в скайп и то ужасно смислено.Не знам аз как изглеждам от страни но признавам че Краси изглежда малко страшничко
На мен като юрист винаги ми е било интересно това състояние с оглед на защитата в съда когато си извършил убийство в това състояние, защото има такива случаи и в Сащ ги оправдават дори. Един беше очистил тъща си уж докато спял.....случаите са не един или два. Интерсно е определено!

# 867
На мен снощи ми стана гадно докато Красимира говореше за приятеля си и баща на детето и. Описа го като прекрасен човек, добър, работлив. Каза че той все още е безумно влюбен в нея, че си държи на семейството.
До тук добре. Човек няма какво повече да иска. И какво се въртоиш тогава около Митко.
Разбирам да бе казала-не се разбираме, не вървят нещата между нас, липсва ми нещо, усещам че не ме обича и т. н. Ама тя...
На сърцето, не се заповядва!
От думите й се подразбра също, че в тяхната връзка, той е по-обичащият и отдаден на нея!
Така, че ако сега тя се влюби истински в Митко-няма лошо!

# 868
Да. Съсед ми е и го виждам всеки ден 😁
Много блага душа изглежда, незлоблив и усмихнат.

# 869
La Catrala, прочети книгата на Люлин Матев. Има такъв случай с мъж, който през нощта става взима ножа за хляб, излиза и убива случайни минувачи. Прибира се и измива ножа и си ляга. Така няколко пъти, докато разберат кой е. Всички познати са много учудени, защото бил много кротък и хрисим човек.

Общи условия

Активация на акаунт