Астрология - 16 тема

• 37 682
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,  в сайта астро ми дава, че от 20 март 2020 до 20 април ще имам сатурн в квадратура с юпитер. Прочетох за този аспект и съм много разтревожена. От тогава много го мисля и тотално се депресирам.
Може ли да ми кажете нещо повече за този аспект ....

# 256
Здравейте,  в сайта астро ми дава, че от 20 март 2020 до 20 април ще имам сатурн в квадратура с юпитер. Прочетох за този аспект и съм много разтревожена. От тогава много го мисля и тотално се депресирам.
Не се притеснявай... ако дадеш година, час, ден, локация ще check-на.

# 257
Здравейте момичета,
Имам една книга по астрология (лимитирано издание) и искам да я продам , може ли да ме посъветвате в кой сайт бих могла да я пусна за продажба, може и чужд, тъй като самата книга е на немски.
Благодаря Ви предварително.

# 258
бях попаднала на една група във Фейсбук : https://www.facebook.com/groups/astropleromabooks/
Иначе амазон / ибей ... не знам как стоят там нещата обаче, може глупости да говоря Simple Smile

# 259
Здравейте, ще съм много благодарна ако някой хвърли едно око на моята карта. Много ме притеснява това, че управителя на асцендента ми  Плутон е в 12 дом, имам чувството, че всички душевни терзания идват от там. А и като включим Слънце квадрат Сатурн и Рибешката луна...Close

Имаш няколко основни характеристики:

- Влияеш се много от другите хора, Нептун и Луна ти дават характеристика през живота си да работиш с деца, нещо като учител в детска градина или детски лекар.

- Успешна си в изкуството и научната дейност, притежаваш физическа красота (да, и това може да се види), душа-човек.

- Средата те променя, променяш си живота за да се учиш и да учиш другите, живота ти е едно училище.

- Мисленето ти е комбинация от позитивни и отчайващо-негативни мисли, притесняваш се за бъдещето, чувстваш, че няма надежда. Добра си с цифрите, хмм видях къде е проблема - изморена си от гнусни и отвратителни работи и мислиш за оттегляне... като цяло имаш свойството да виждаш скритите и негативните страни на света, което те натоварва.

- Ако минутата ти е точна - дарител, дарения, каузи... имаш дуално разбиране за нещата, тоест, че всичко е 50:50, както има лошо, така има и добро... това е нещо като максима в живота ти, всички го знаем, но при теб е част от същността ти.

- Средата, близкото ти обкръжение освен, че ти влияе на характера,  те и ограничава, ограничава твоята Венера, която е много силна... и иска да се прояви. Това за съжаление не се получава при близките ти хора, и щом мислите са ти точно там, значи това е проблема.

Решението е да търсиш проявлението на Венера на друго място, самата тя е свободна, свързана най-вече с грижата за всичко, което си родила, буквално и преносно. Децата, всичко, което си нарисувала, създала, сътворила, изработила, всичко, което е твой плод е под влияние на твоята Венера и те зарежда.

Като дойде негативна мисъл да знаеш, че това е от Сатурн, не му се връзвай, той има влияние само докато му се връзваш...
Безкрайно благодаря за тълкуването!❤
P.s Наистина, това изключително притеснение за бъдещето ми разказва играта още от съвсем крехка въраст...

# 260

Не е толкова страшен този квадрат. А и сам по себе си нищо не означава. При мен се отразява в това, че Юпитер ме кара да искам повече свобода, да пътувам, да харча пари, докато Сатурн ме сваля на земята и ме кара да мисля разумно, ограничава ме. И още много други неща. В моя хороскоп и двете планети са ключови. Аз имам квадрат на тр. Плутон и Сатурн в 8-ми дом със стелиум от 5 планети, сред които Слънцето и не съм се депресирала. Случват се неприятни неща, но такъв е животът. Не си втълпявайте глупости излишно.
Аз за себе си едно съм установила, човек е по-спокоен в настоящето като спре да се рови в бъдещето и да се опитва да го тълкува.

# 261
  • София
Здравейте,
Моля за мнения и прогнози за тази натална карта.

Ще може ли някой да прогнозира нещо по тази натална карта?

Благодаря предварително!

# 262

Не е толкова страшен този квадрат. А и сам по себе си нищо не означава. При мен се отразява в това, че Юпитер ме кара да искам повече свобода, да пътувам, да харча пари, докато Сатурн ме сваля на земята и ме кара да мисля разумно, ограничава ме. И още много други неща. В моя хороскоп и двете планети са ключови. Аз имам квадрат на тр. Плутон и Сатурн в 8-ми дом със стелиум от 5 планети, сред които Слънцето и не съм се депресирала. Случват се неприятни неща, но такъв е животът. Не си втълпявайте глупости излишно.
Аз за себе си едно съм установила, човек е по-спокоен в настоящето като спре да се рови в бъдещето и да се опитва да го тълкува.

Напълно съм съгласна с това ...в момента транзитен Сатурн в 7ми дом, образува квадрат с натална венера в 5ти ..не спирам да мисля за това, чета, ровя, почвам да се вглеждам във всичко и да "търся под вола теле" в отношенията със половинката си ...даже се депресирам ..казвам си "край, скарахме се, ще се разделим" ...отчайвам се, да не говорим, че след Сатурн и Плутон ще направи същия квадрат ...
Онзи ден вървях и гледах Луната и до нея светещата Венера, бяха много красиви, зачудих се до каква степен наистина влияят на нашия живот, не само те, а планетите като цяло?
Извинявам се за отклонението, но ми е малко тъпо наистина ...

# 263
Здравейте,  в сайта астро ми дава, че от 20 март 2020 до 20 април ще имам сатурн в квадратура с юпитер. Прочетох за този аспект и съм много разтревожена. От тогава много го мисля и тотално се депресирам.

Не разбрах дали го имаш този квадрат в наталната си карта или в момента ти се образува от транзитиращия Сатурн в 8 ти дом.
По принцип, всяка конфигурация в наталната карта означава нещо. Гледа се обаче холистично, цялата карта, а не конкретен аспект. Познавам човек с точна квадратура на Сатурн и Юпитер в наталната си карта. Много активен, успешен, енергичен живот, с добро семейство и големи служебни постижения.
Познавам и друг човек, пак със същия аспект. При него пак има голяма активност, но житейските постижения не са толкова големи- нито в социално- обществен статус, нито в семеен план.

# 264
катерица не е в наталната ми карта, а в следващата 1 година ми прави тази квадратура. И тъй като тази година твърдо искам да започна работа, това ме уби, не спирам да го мисля. Чак се ядосвам, че го прочетах и го знам. Няма да мога да издържа още 1 година без работа 😖

# 265
черна орхидея ако ти се работи, нищо не може да ти попречи да си намериш работа. Сега ако гониш кариерно развитие, може да има спънки в началото.
Но наистина, ако да "четеш" звездите, те  депресира, по-добре не го прави.

# 266
Онзи ден вървях и гледах Луната и до нея светещата Венера, бяха много красиви, зачудих се до каква степен наистина влияят на нашия живот, не само те, а планетите като цяло?

С и без астрология и планети, индивидуалният житейски коловоз следва някакъв порядък и има някаква специфика. Единствената разлика е, че астрологията предлага знанието, че свободата, която човек има е условна. Моментът на раждането не е бял лист, на който единствено от него зависи какво ще напише и че животът следва някаква матрица. Без астрологичното знание може да си мисли, че разполага с неограничени възможности т.е. свободен е да направи животът си такъв какъвто го иска и когато го поиска.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 03:32 от starinthenightsky

# 267
Здравейте дами!
Бих искала да попитам някой може ли да ми обясни как се изчислява подходяща дата за брак според рождените дати и зодиите на двамата партньори ?
Благодаря ви!
Предварително се извинявам, ако постът ми не е за тук.

# 268
На прима виста, избира се момент, който има есенциално и акцидентално добре поставен, хармонично аспектиран, с участието на бенефактори, управител на изгряващия знак за избрания ден, час.

# 269
  • SF
На прима виста, избира се момент, който има есенциално и акцидентално добре поставен, хармонично аспектиран, с участието на бенефактори, управител на изгряващия знак за избрания ден, час.

Ти нищо не каза.
Забрави да добавиш за триплицитета на доминсилите и дирекционните аспекти към К7. Така ще стане по-ясно и по-прегледно.

Общи условия

Активация на акаунт