Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 27 окт. 2019, 17:20 ч.

Астрология - 16 тема

 • 16 551
 • 415
 •   3
Отговори
# 330
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 203
На мен също ми беше нова и много интересна информацията за МС. При мен MC е в близнаци, много близо до Хирон, но все пак Хирон е в телец. Не прави никакви аспекти, освен опозиция с Уран, който е в почти точен съвпад с IC. Определено не съм и стъпила дори на правилния път към призванието ми.

Какво значи правилно/неправилно. За мен няма такова нещо. Човек е стъпил на пътя си, и се движи по него. Има избори, взима решения, и понася последствията от тях, както и ... следват новите избори, които му се поднасят.

# 331
 • Мнения: 1 715
Хирон няма как да бъде сигнификатор на професията/призванието.
Доста фактори се оценяват, определят се сигнификатори и се търсят най-ефективните.

# 332
 • Мнения: 25
Здравейте, мнение за Фимитър Хаджийски да имате?

# 333
 • Мнения: 25
Здравейте, мнение за Димитър Хаджийски да имате?

# 334
 • Мнения: 154
Здравейте,

Има ли някой, който би искал да помогне и да разчете възможностите за професионално развитие през 2020г. на съпруга ми?
Ако има -какви данни да напиша?

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 15:01 от melange

# 335
 • Мнения: 38
Здравейте,

През 2016г. поръчах хороскоп на съпруга ми с тема за професионално развитие, тъй като от 2014г. беше без постоянна работа.
Астроложката каза, че периодът е такъв, че нищо постоянно няма да има.
Прогнозира, че през ноември 2019г. ще получи силен тласък отнякъде и ще се стабилизира след 2020г.
Долу горе така стана, включително и това, че през ноември 2019 беше одобрен за работа в хубава компания.
По различни причини назначението се забави до началото на 2020г.
Сега е на работа от малко повече от месец, но нищо не върви - трудно, непривично, не се адаптира, изнервен е и т.н.
Чудя се дали този тласък и тази работа са началото на стабилизирането въпреки трудностите или тук няма да върви и трябва да се откаже и да се насочи към друго, което ще го стабилизира след 2020.
Има ли някой, който би искал да помогне и да разчете възможностите?
Ако има -какви данни да напиша?

Аз не мога да Ви дам насоки, но само ще кажа, че моята астроложка преди години беше казала за мъжа ми, че ще има подем в професионално отношение, нова работа и т.н. Така и стана, сами дето в началото му се разказа играта, чак стигна
до хапчета. Е, след време всичко беше наред и си дойде на мястото. Simple Smile

# 336
 • Мнения: 154
Solly и моят мъж в момента е така.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 15:00 от melange

# 337
 • София
 • Мнения: 379
Здравейте! Влюбена съм в човек към който не изпитвам сексуално привличане. Не спирам да мисля за него. Възможно ли е това да бъде някаква кармична любов?
Имам Юнона в 11Д Водолей за която съм чела, че е предпоставка за мъж, който е много странен, може да е гений или въобще да се отличава по нещо от всички други.
Имам и Марс в 3Д Близнаци за който съм чела, че гледам преди всичко разговорите ни с мъжа да са приятни, той да е много интелигентен.
В 7Д имам един ретро. Плутон, който означава доминация на един от партньорите.
Венера е в 1Д в съвпад с Юпитер.

Той е Стрелец с предполагаем от мен асц. Водолей или Скорпион и отговаря на всички критерии. 😂 То и аз само по лудички си падам. Само не знам, кой кого би доминирал.😂

# 338
 • Мнения: 9
Искам да споделя някои неща за астрологията. Според закона на Нютон за гравитацията "Всяка материална точка привлича всяка друга материална точка със сила, насочена по правата, пресичаща двете точки."

За това всички написали нещо за някакъв обект, съзвездие или каквото и да било са прави, било то Слънцето ни, някоя планета, астероид или малка прашинка в орбитата на Плутон... всички са прави за въздействието - има го някъде там. Основната характеристика, която най-често ни обягва е количеството на влиянието. За качествата на съзвездията, планетите и домовете сякаш имаме много повече познания. Ако някой има натални аспекти и позиции, които взаимно се изключват, то какъв ще е резултата, вероятно никакъв. Важно е да открием начин за изчисляване интензитета на влиянията и сумирането им, защото ако не ги сумираме сме като модерните лекари, които лекуват отделен орган без да разгледат целия организъм.

Както в обществото имаме държави, градове, квартали, блокове, входове и т.н., свързани са но можем да направим определено разграничение. Така и в астрологията за изчислението на интензитета е важно разделението по категории. Не знам точно от къде трябва да се тръгне, но имам предположения.


Земя - Имаме Асцендент, Десцендент, Меридиан и Имум Цели, които са 4-те посоки спрямо еклиптиката гледани от позицията на наблюдаващия. Спрямо тази позиция се изчисляват и домовите системи.

След което, Слънце и Луна, да, на земята сме, но това са двете светила, които са на пиадестал. Освен това имаме нодове които попадат върху Земята, лунните нодове и слънчевият нод.

Излизаме в орбита и там имаме планети, близки и далечни, общото между тях е, че са рожби на слънчевата ни система. Имаме обобщение. + разни обекти хвърчащи покрай орбитите им.

Извън слънчевата система сме заобиколени от близки звезди, съзвездия и галактики. Това е зодиакалното колело, което е изучено и г/д знаем характеристиките му.

Остава въпроса как да ги сумираме като слоеве на глава лук, като много листа оризова хартия наложени едно върху друго, след като построим аспектите да изравним балансите и да кажем "това е", знаейки, че не е перфектно, но поне сме откроили градовете, кварталите, блоковете и входовете според техния интензитет, метафорично казано.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 13:09 от asdasdas123

# 339
 • Мнения: 187
За мен съвпадът между Сатурн и Плутон е доста интересен. Мисля че бях писала преди време за него. Според мен ще има трансформация на структурите като системите на управление на държавите, банковата система,  изобличаване на корупцията, смяна на правителства и т.н.
В личен план се усещам силно заземена и друго освен реалността не ме вълнува. Дори леко безчувствена. Случиха се и неприятни неща, но не е нещо непоправимо.

# 340
 • Мнения: 457
Чела съм случаи на хора, които след като са прочитали начисаното, са изпадали в дълбока депресия и дори са стигали до самоубийство. За мен такива програми и автомати са много опасни. .
По принцип консултацията с астролог може да доведе също до плачевни последици.
Била съм свидетел на такава ситуация ...

# 341
 • Мнения: 458
Защо в написаното за астрологията е само негативно, трудности, спирачки и подобни.
Аз съм един от тези хора, интересно ми е, но просто много се депресирам. Започвам да го мисля и едва ли не си го привличам.
И ако прочетеш поредните писаници, за тежък финансов период,без любов и много трудности как да се мобилизираш ? Възможно ли е ако си в такъв период това да не ти се случи ?

# 342
 • София
 • Мнения: 379
За мен съвпадът между Сатурн и Плутон е доста интересен. Мисля че бях писала преди време за него. Според мен ще има трансформация на структурите като системите на управление на държавите, банковата система,  изобличаване на корупцията, смяна на правителства и т.н.
В личен план се усещам силно заземена и друго освен реалността не ме вълнува. Дори леко безчувствена. Случиха се и неприятни неща, но не е нещо непоправимо.
Наистина е интересен. Аз се чувствам по напълно противоположен начин. Летяща и изпълнена с оптимизъм, въпреки, че ми се случиха лоши неща, които за кратък момент (от около 1 ден) ме сринаха.

# 343
 • Мнения: 187
Mira аз не се чувствам песимистична или зле, напротив. Чувствам се силна и осъзната, също и някак балансирана/уравновесена. Но най-силно впечатление ми прави връзката с реалността. Дори филми не ми се гледат, защото са ми прекалено измислени 😁 Всяко решение се взима на база разум без никакви емоции. Дори неприятните неща, които се случиха посрещнах хладнокръвно, чак ми е супер странно. Аз съм предоволна, ние жените прекалено много се люшкаме от едно настроение в друго, лесно изпадаме в депресии и така само си губим времето. Сега никакви такива състояния не могат да ме разсеят, концентрирала съм се върху целите, които имам. Смятам че лично на мен качествата и силите, които ми дават Сатурн/Плутон и Юпитер са точно тези, от които имам нужда в този период. То Сатурн/Плутон ако не те направят силен кое друго ще те направи. И добре че е така, защото периодът не е никак лесен.

черна орхидеяНещата не са добри или лоши, а просто са. Ние хората ги категоризираме и от там се почва "защо на мен" и т.н. Ми не е само на теб, на всеки се случва, в живота има върхове и спадове, животът е едно колело, един път си горе, друг път долу и трябва да знаеш като си долу, че има и горе и как да стигнеш до там. Всяко нещо се случва с причина. Като ти предстои тежък финансов период ето ти урок да се научиш да бюджетираш, да харчиш разумно и т.н. Търсиш начини и подкрепа, за да преодолееш периода. Като няма любов сега, след този период ще има. Просто мисли, че нещата не са вечни и не са крайни.

# 344
 • Мнения: 25
Възможно ли е астролог да изчисли часът на раждане според информация за важни събития в живота ни и доколко ще е достоверно?

Общи условия

Активация на акаунт