Астрология - 16 тема

• 37 675
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
  • София
При мен Сатурн в 8Д, Скорпион бе труден период. При мен, той е управител на 10Д и МЦ. И аз нямам нищо в 8-ми дом. Имаше период на безработица, започнах курс с надеждата да открия своето място под Слънцето, започнах да работя на новото поприще. По трудния начин разбрах, че дадената работа не е за мен, а това напрягаше обстановката.

# 361
  • София
Може ли да попитам някой преминал ли е през период на транзитен Сатурн в 8 дом и какво да очаквам от него? Нямам планети в 8 дом, но Сатурн сега прави аспекти в натални планети в 5ти? Моля за малко разяснения Persevere 8 дом водолей, натален уран в 6 дом (стрелец).

И при мен са така и сега март месец го чакам да влезе в 8-ми дом във водолей? В момента прави аспекти с планетите ми в 5 дом. В наталната ми карта Сатърн и Уран са в 6 дом в стрелец. Simple Smile Ако някой може да каже какво може да се очаква ще съм благодарна и аз! Simple Smile

# 362
Здравейте момичета. Кажете ми кое е по-добре за избор на дата за раждане, тъй като ще рабдам секцио по мед причини-астролог или номеролог? Кои може да ми даде по правилна преценка за датата на раждане и събития свързани с нея занапред с детето?

# 363
Здравейте момичета. Кажете ми кое е по-добре за избор на дата за раждане, тъй като ще рабдам секцио по мед причини-астролог или номеролог? Кои може да ми даде по правилна преценка за датата на раждане и събития свързани с нея занапред с детето?
Моето лично мнение, плод на опит и четене е, че за раждането на детето ти не ти трябва нито едно от двете.

# 364
Астролог, защото не съм номеролог и не познавам в детайли спецификата на тази наука. Използвайки законите на астрологията може да се избере оптималния вариант за благоприятни обстоятелства и за майката и за детето.

# 365
Не е за препоръчване да делегираш съдбата на един човек в ръцете на друг човек. Пък бил то астролог или нумеролог. Няма перфектни карти. Все в нещо ще има проблеми.

# 366

Децата се раждат, тогава, когато е най-подходящото време за раждане, без значение коя дата сте израли.
Ако е специалист астролога, той може да определи датата съгласно хороскопа на майката и циклите на Луната.
Ако с лекаря сте определили дата, но тя не съвпада с времето което е необходимо за износване на бебето, то най-вероятно ще се случат някакви събития и лекаря да е зает и да не може да извърши секциото, или бебето да се роди по-рано от определената дата.
Да се търси дата, която е подходяща за изява на определени таланти е мит, илюзия...
Всеки се ражда съгласно Божия промисъл...

# 367
Не проверявайте раждането на детето си на обикновен човек. Ще се роди, когато то пожелае и когато е най-оптимално за него.
Не бих поверила това в ръцете на астролог, никога.

Би било полезно да ти дадат съвети, когато се роди как да подходиш с него, да се отключат нещата по картата, но и затова мисля е по-добре да слушаш разума си.
Дори мисля, че никога не бих искала да гледам картата на децата си.

Сещам се за астролози, които започват да говорят за предишния ти живот(с голяма увереност, понеже няма как да се докаже грешат или не), и то при все че не могат да "оправят" сегашния ти, да определят събития, дати, даже твоя характер. .. а какво остава да определят кога да се роди бебето ти.

# 368
За датата на раждане изберете -  нумеролог.
Датата на раждане може да предопределя различни неща, примерно - неподходящи връзки.
Казвам го защото правих астро-нумерологичен хороскоп.
 Но най-вече се довери на майчиния си инстинкт.

# 369
Астролог, защото не съм номеролог и не познавам в детайли спецификата на тази наука. Използвайки законите на астрологията може да се избере оптималния вариант за благоприятни обстоятелства и за майката и за детето.
Тъй като става въпрос за секцио по МЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ ,бъдещата майка пита съвсем ЯСНО - какъв специалист да избере : АСТРОЛОГ или НОМЕРОЛОГ. В случая не става въпрос за естествено раждане или за лично желание за секцио и щом като пита за подходяща дата едва ли става въпрос за ИНСТИНКТ.  За мен е съвсем ясно,че става въпрос за спасяване и на двата живота !!!

# 370
Ами аз също родих по лекарско "предписание", предизвикано. Отидох в болницата, когато лекарката ми каза, доверих се на нея.  Като специалист по конкретния казус. И на собстеният си инстинкт и вяра в Божият промисъл.
Не смятам, че ако се бях консултирала с какъвто и да е специалист от сферата на нумерологията/астрологията щеше да ми бъде от полза, дори, съдейки от по- късен опит смятам, че напротив.
Но всеки сам си решава.

# 371
Лекарят го прави, а не астрологът. Да се намесваш в такъв свещен божествен акт, процес какъвто е раждането, граничи със светотатство. Изземване на божествени функции. Намесата обаче е илюзия. В основата си всичко е в някакъв порядък. Хората съпровождащи процеса на раждането, обстоятелствата около него, дори астролога са инструмент, негово олицетворение. Планираното секцио по медицински причини или това по желание, се случва в синхрон с този порядък.
Практически това лесно може да се провери от опита на жена, която е имала планирано секцио, независимо от причината. Дали е станало по план или не според зададеното време от астролога.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 17:37 от starinthenightsky

# 372
За планирано секцио не бих се доверила на астролог без медицински познания, а още повече на номеролог.
Наясно съм, че сред колеги астролози доста се спекулира с тази услуга и в основата са комерсиални мотиви. Само си представете какъв клиентопоток може да тръгне за избор на дати за секцио или инвитро процедура. Това е много отговорно и не е за какъв да е астролог, трябва да е вещ в медицинската астрология.

# 373
Аз раждах планирано секцио по медицински показания, което стана по спешност.
И правих консултация с астролог и астролог-нумеролог, до колко да насочвам нещата, но те си се случваха по свой ред.

# 374
  • SF
Въпросът е доста обобщаващ - да посетя нумеролог или астролог? Не само за раджане може да се чудим какво да изберем. Късметът също трябва да проработи, за да попаднем на изключителен астролог или нумеролог. Защото винаги може да стане така, че да отидем при самозванец и всеки друг избор за консултация би бил по-подходящ.

Ако питането е коя е по-благонадеждната практика - да се работи с числата или с планетите, защо да не се опита и при двете?

И да добавя още нещо - ако се посетят 2-3-5 специалиста, могат да се получат 2-3-5 предложения за подходяща дата. Все пак дата и час на секциото могат да се избират в рамките на няколко дни. И часове   от сутринта след започване на работа на лекарите до около обяд... А часът на раждане определя нещо толкова важно и значимо като Асцендент и подредбата на всички домове. При термин 1 март, няма как астрологът да посъветва, че 15 март, 20:00 часа е перфектната дата и час. И ако може във Варна.

Ако в този момент трябва да изберем ден за секцио, детето ще бъде с ацс. Риби, Овен, Телец, максимум Близнаци. Ако искаме детето да е високо, стройно, красиво и изящно като Везни, или находчиво, предприемчиво и пламенно като Стрелец, сори, но ще трябва да искаме да ни израждат късно вечерта. Така би казал астрологът. Но какво ли ще каже лекарят, като му съобщим, че искаме раждането да започне след 10 вечрта...

Общи условия

Активация на акаунт