Астрология - 16 тема

• 37 670
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, имам нужда някой да погледне картата ми, понеже съм много притеснена. Имам подозрения, че съм забременяла, а родих преди едва 2 месеца, за тест е рано...Родена съм на 21.08.1986г, в 12.45ч., София.Благодаря Ви от сърце.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 16:20 от Solly

# 271
Къде сте родена?

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 15:31 от Титания

# 272
За ранна бременност се правят кръвни тестове, а не се допитват до планетарни аспекти.
Направо съм шокирана от спешния въпрос в тази тема.
Моля, да не бъда разбрана погрешно.

# 273
За ранна бременност се правят кръвни тестове, а не се допитват до планетарни аспекти.
Направо съм шокирана от спешния въпрос в тази тема.
Моля, да не бъда разбрана погрешно.
Здравейте, не разчитам Вие да ми кажете дали съм брененна или не, а ако може да се провери в картата дали е вероятно забременяване в този период. Зная, че има кръвни тестове за бременност, рано е за тях. Родих второто си дете преди 2 месеца..  Все пак благодаря за включването и се извинявам за шока, който преживяхте.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 15:49 от Solly

# 274
Здравейте, имам нужда СПЕШНО някой да погледне картата ми, понеже съм много притеснена. Имам подозрения, че съм забременяла, а родих преди едва 2 месеца, за тест е рано...Родена съм на 21.08.1986г, в 12.45ч., София.Благодаря Ви от сърце.
Изчакайте няколко дена и си направете тест. По-сигурно от теста няма.

# 275
Може да се вижда в картата вероятност за забременяване и пак да не сте бременна. А може в картата да няма вероятност в този период да сте бременна и пак да сте бременна.

# 276
Може да се вижда в картата вероятност за забременяване и пак да не сте бременна. А може в картата да няма вероятност в този период да сте бременна и пак да сте бременна.
Благодаря за отделеното време!

# 277
Ако го разгледаме като хорарен въпрос. Вероятно не сте бременна.

Ти нищо не каза.
Забрави да добавиш за триплицитета на доминсилите и дирекционните аспекти към К7. Така ще стане по-ясно и по-прегледно.

Че що ? Длъжна ли съм да казвам каквото и да е ? Сигурно много неща съм "забравила". Не съм имала и намерение с един кратък коментар да обясня "как се изчислява" от А до Я. Стъпка по стъпка. За да стане ясно. Обясни го ти, ако искаш и както сметнеш за добре.  Или влагаш ирония с коментара си ? Триплицитет на домицилите !?! Вече се е стигнало да брак и се търси конкретна дата т.е. прави се елекция и какво да гледаме освен дирекционни аспекти към К7 ?!  Все пак обаче се предполага, че в този раздел на форума, хората би трябвало да имат някакво ниво на астрологична култура. Да са запознати поне малко с астрологичната терминология. За да разберат обясненията. Изчисляването не става с хвърляне на боб, с калкулатор. Натиснеш бутончето и хоп - някой ти предлага готов отговор в пет реда, как става изчисляването.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 17:33 от starinthenightsky

# 278
Ако го разгледаме като хорарен въпрос. Вероятно не сте бременна.
Благодаря Ви много за отделеното време, дано!❤

# 279
Здравейте, не знам дали тук е правилната тема, но ще питам все пак.
Къде мога да намеря информация за МС в Стрелец и затова какви професии са подходящи?
Малко ми е трудно да се ориентирам към каква кариера да се насоча,за да не се разочаровам в бъдеще.. Ако има някой по-вещ с разчитането на това какво е призванието и кариерата на човек според наталната му карта ще се радвам да ми помогне ❤️

П.С. За да не пиша втори пост имам още един въпрос.. Трябва ли да се притеснявам, че имам доста неблагоприятни аспекти в картата ми като квадрат и опозиция...?

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 21:35 от Анонимен

# 280
В интернет има много писано за МС в Стрелец, но знака не е достатъчен за определянето на професията. Знакът е указател по който се ориентираме за планетите управляващи знака-те са важни. За определянето на професията има определен алгоритъм, който се използва...Няма формула, просто се разглеждат конфигурации от връзки между планети.
Колкото до аспектите квадрат и опозиция..зависи от планетите които са в такива аспекти. Понякога един тригон може да се окаже по-труден от квадрат.

# 281
Конфигурациите по този начин ли се правят :
Знак+Управител+Дом+ Верига

На пример :Асцендент Овен ( с управител Марс в Скорпион в 9 дом, с управител Плутон в Стрелец.... и.тн)
И така освен за Асцендента и за Десцендента и Имум Цели ( 2 и 6 дом) и Медиум Цели.
Поне аз така съм го разбрала.

Иначе, ако има друг начин може ли някой да ми го обясни Heart

# 282
Явно четете астропсихология. В астрологията на старите майстори се използват планетите до Сатурн плюс Жребии.. Всеки знак има освен управител, планета, която екзалтира в този знак и планета която е управинел по тригонократие. Или Овен се управлява от Марс екзалтация Слънце и ако картата е дневна пак Слънце е управител по тригонократие, ако е нощна управител е Юпитер. И така всеки знак. Картата е дневна ако Слънцето е разположено над остта АСЦ-ДСЦ, ако е под тази ос е нащна...
Няма как да опиша всичко защото формата тук не е за обучение.

# 283
Това, което описвате го има във всяка книжка за начинаещи. Ако разглеждаме астрологията като вид чужд език, който искаме да научим, то това е първо ниво, за начинаещи.
Знакът на върха на десети дом описва това, към което човек се стреми. Иска да постигне. В какви условия може да постигне  резултат, който му носи вътрешно удовлетворение. Призванието си.
За управител на десети се счита планетата, която е най-способна да изпълни делата на този дом и има най-много достойнства в знака, градуса. Тя също така се нарича алмутен. Не е задължително управителят на знака, да е алмутен на дома.

# 284
На мен много повече яснота ми даде Дашамшата, т.е D 10, също У на 10 дом в Раши и неговото положение по накшатра ( лунна стоянка) и аспекти, отколкото МС в кое зодиакално съзвездие се намира. По западната астрология Хирон ми е един от  големите ориентири, защото ми се намира на МС.

eleida, аз пък все се надявам, че форматът тук е по- скоро за обучение и обмяна на опит.

Общи условия

Активация на акаунт