Астрология - 16 тема

• 37 633
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Имам позната, която без да разбира от друго, просто искаше детето да е с определен асцедент и при секцио по желание докторите са се съобразили да започнат операцията след определен час, естествено през деня, т.е. имало е 2-3 възможни. За датата не знам как е процедирала, предполагам по лично усмотрение.
Аз лично бих изчакала поне 40 седмици от последния цикъл, докторите много ги е страх да не започне естествено раждане по-рано, но дори и така, раждането не става за един миг и пак има достатъчно време да се пристъпи към операция без паника. А и какво по-хубаво от това детето само да покаже, че вече е готово. Ако се избира между няколко близки дати, примерно събота и неделя едва ли са възможни, бих сметнала общото число на съдбата, което се получава. Избягвайте четворки и осмици, защото са числа на кармична разплата и не е добре да се налагат изкуствено на детето. Има и някои кофти дати като 18 и 29, които също душата сама си избира. Много е сложно и тежко отговорността да лежи върху теб, било то и чрез избор на човек, който да ти каже и изчисли. Колкото повече съдбата се намеси с някакви събития, толкова по-добре.

# 376
Имам позната, която без да разбира от друго, просто искаше детето да е с определен асцедент и при секцио по желание докторите са се съобразили да започнат операцията след определен час, естествено през деня, т.е. имало е 2-3 възможни. За датата не знам как е процедирала, предполагам по лично усмотрение.
Аз лично бих изчакала поне 40 седмици от последния цикъл, докторите много ги е страх да не започне естествено раждане по-рано, но дори и така, раждането не става за един миг и пак има достатъчно време да се пристъпи към операция без паника. А и какво по-хубаво от това детето само да покаже, че вече е готово. Ако се избира между няколко близки дати, примерно събота и неделя едва ли са възможни, бих сметнала общото число на съдбата, което се получава. Избягвайте четворки и осмици, защото са числа на кармична разплата и не е добре да се налагат изкуствено на детето. Има и някои кофти дати като 18 и 29, които също душата сама си избира. Много е сложно и тежко отговорността да лежи върху теб, било то и чрез избор на човек, който да ти каже и изчисли. Колкото повече съдбата се намеси с някакви събития, толкова по-добре.
Здравейте.
Само неразбрах как да се избягва 4 ка и 8-ця. Смисъл самата рожденнс дата (например 13,22,31 и други който образуват 4 ил Sunglasses, или като цяло дата, месец и година и крайният резултат да не е 4 или 8? А за 18 и 29 също не са ударни, така ли?
Благодаря. 🙂

# 377
Имайте предвид, че съгласно ведическото знание, има три основни числа - датата на раждане( числото на душата), общото редуцирано число ( дата+ месец+ година)( числото на Съдбата) и числото от името. Само те всички заедно могат да дадат обективна картина за човека. Взаимовръзката между тях е много важна. Примерно, човек, роден на 4 - ти ден от месеца и дати, които се редуцират до 4 ( 22- ри, 31 - ви) е със силно влияние на Раху....но ако същия този човек има число на съдбата 7 , което според ведите, е число на Кету, то двете енергии, на Раху и Кету при този човек си взаимодействат и неутрализират...така агресията на 4  - ката бива "балансирана"..
Затова, не може да се гледа само датата на раждане. Освен това, едно е да е чиста четворка, а съвсем друго, тази четворка да е съставена от тройка и единица.....
Също, нещо, в което е огромна и съществена разлика- човек, роден преди изгрев Слънце, се счита,че е роден на предната дата..
 Полунощ при ведите не е мярка за започването на новия ден, респективно, отчитането на нова дата.

# 378
Моето дете си има " специално" име, което му е като талисман и ще го пази в трудни моменти и се надявам да му помага да се справя с особената вибрация на числото в дата на раждане.
 Едно добре "подбрано" име помага много, ето защо моят съвет е вниманието да е насочено приоритетно натам. Не случайно в българските обичаи, традиции, назад във времето, лечителите са носели особени и единствени имена  за едно населено място - семейства, в които децата не са траели, са избирали особени имена за новородено, които са имали  "предпазваща сила".

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 04:31 от Анонимен

# 379
  • Стара Загора
Каквато и да е 4-ката или 8-цата - на душата, на съдбата, редуцирана от двойно число, не е ОК да се налага отгоре на душа, която не я търси сама. Това за изгрева на слънцето е много интересно, но въпреки всичко датата се записва календарна и тя ще фигурира във всички документи, ЕГН и т.н. през целия живот на човека, така че няма как да не оказва влияние. Леля ми е родена след полунощ на 13-ти, но поради фатализъм или не знам какви причини е записана на 12-ти. Убедена съм, че тя си е избрала четворката и по-скоро са я объркали повече с промяната, тя е човек с много трудности и препятствия в живота. Името разбира се е също много важно и съобразно датата може да смекчи нещата - винаги съм си мислела как при близнаците основно това може би дава разликата.

# 380
от личен опит, освен от името, при близнаците  разликите идват от личния ни избор, от дробните карти и партньорската карта.
gerda1, много силна публикация!  Съгласна съм с всяка нейна дума. Благодаря ти за нея.
При ведите има една практика, в която се препоръчва дори смяна на името, ако се прецени, че това би допринесло за балансиране на енергиите на индивида. В случай на сериозни и " непреодолими" проблеми.

# 381
  • София
Имам съученик,който е бил на смъртно легло,бил е много зле.Кой и как го е посъветвал да си смени името незнам,но е факт,че се казваше Цветан,а сега е Иван.Деуги подробности незнам.И във фейсбук го намерих като Иван.Жив и здрав.Вече женен с дъщеричка.

# 382
Мога много да напиша за името и имената.
Ако някъде стане въпрос ще се включвам.
Аз съм 8-ца, но освен,че нещата които искам ми отнемат по-дълго време, за да ми се сбъднат, но пък внезапно за една нощ, всичко ми се подрежда, та се чудя, защо толкова дълго съм се хабила да се тръшкам, друг проблем не съм видяла.

# 383
Много ми стана интересно това с имената, момичета Simple Smile
Не знаех, че са така важни...
Е как да избираме за децата си? Кое име, букви са добри и кои не?

# 384
Майчината интуиция е най-важна, вслушваш се в нея.
Според българската традиция, нещастие вещае, ако в едно семейство двама души са с едно и също име, единият - умирал.

# 385
Много фаталистично стана. 🙂 Познавам зрял човек, роден на 04.08 - прекрасна съдба във всяко отношение, направо галеник. Познавам и друг човек, роден на 08.08.84 г. - отново чудесна събитийност дотук. Очевидно трябва да се гледа комплексно.

Това с дублираните имена - какво означава "в едно семейство"? Масово внуците се кръщават на баби и дядовци по стара традиция. На възрастните разрешено ли ще им е да умират, ако са прехвърлили 90-те или ще се счита за черна прокоба? 😃 В последно време с отложеното родителство гледам, че започнаха да кръщават децата на майка/баща и от известните ми примери всички са живи и здрави и все така да бъдат!

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 21:33 от soul81

# 386
Мога много да напиша за името и имената.
Ако някъде стане въпрос ще се включвам.
Аз съм 8-ца, но освен,че нещата които искам ми отнемат по-дълго време, за да ми се сбъднат, но пък внезапно за една нощ, всичко ми се подрежда, та се чудя, защо толкова дълго съм се хабила да се тръшкам, друг проблем не съм видяла.
И аз съм 8-ца абсолютно същото е при мен, всичко се случва много бавно, бавно взимам и решения, но всичко накрая се нарежда добре и никога не съм съжалила за дадено решение впоследствие.

# 387
8 - цата е под влиянието на Сатурн.
Сатурн дава забавяне.
Роденият на 08.08.84 г. ( ако е роден след изгрев) е с число на съдбата 1, което носи жизненост/ енергичност, инициативност, лидерство и постижения.

# 388
Аз решавам много бързо.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 14:08 от Анонимен

# 389
Забавно ми стана това за дублиране на имена и дати. Дядо ми е бил роден на 26 декември, но записан в новата година, както се шегуваше, чакали го да порасне и тогава го записали. Брат ми е роден на същата дата и носи неговото име, по нищо не прилича на дядо ми в характер, освен високия ръст физически. Минаха години, детето на брат ми се роди на рождения ден на майка ми. Всички съвпадения са по решение на съдбата, нищо фатално не се случило от това.

Общи условия

Активация на акаунт