Астрология - 16 тема

• 37 604
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
При Пълнолуние светилата нали са в опозиция? Това не дава ли вътрешни конфликти или да показва евентуално неразбирателство на родителите на детето?

# 421
Как двоен скорпион, пък стрелец в първи дом?
Възможно ли е това?

# 422
Как двоен скорпион, пък стрелец в първи дом?
Възможно ли е това?

Картата е в "скрит текст".

# 423
Мислите ли, че съвпада на Сатурн и Плутон има влияние върху развитието на заразата с корона вирус?

# 424
Мислите ли, че съвпада на Сатурн и Плутон има влияние върху развитието на заразата с корона вирус?

И аз днес се сетих за това. Защо не Плутон обича да унищожава със замах. Сатурн пък ограничава, колко много хора са под карантина в домовете си, по хотели и т.н. Цели градове и села са празни. Малко апокалиптично пак в стил Плутон. С Юпитер и Марс наоколо нещата се разширяват и разпространяват скорострелно.

# 425

Момичета това подходящ ден за сключване на брак ли е според вас?

# 426
На невидима Луна и по новолуние не е особено препоръчително. Няма и връзка между светилата.
Елекция се прави с час, не само дата.

# 427
  • SF
Скрит текст:
Здравейте, качвам тази карта. Човека е скорпион с АСЦ - скорпион, обаче първи дом му е в стрелец. Вчера слушах една прогноза за Новолунието и Пълнолунието в кои домове му се пада, обаче при него се изместват, защото първи дом не му е скорпион. Прогнозата за асц. стрелец важи ли в този случай или за него трябва лично да се изготвя?

Първи дом си е в скорпион. Стрелец е интерсептиран знак в дома. Управителят на първи дом е Плутон.
Не знам за какво изместване на домовете питаш. Пълнолунието или Новолунието са в определен градус на конкретен знак. Този човек ще ги има в картата си неизместени.

# 428
Скрит текст:
Здравейте, качвам тази карта. Човека е скорпион с АСЦ - скорпион, обаче първи дом му е в стрелец. Вчера слушах една прогноза за Новолунието и Пълнолунието в кои домове му се пада, обаче при него се изместват, защото първи дом не му е скорпион. Прогнозата за асц. стрелец важи ли в този случай или за него трябва лично да се изготвя?

Първи дом си е в скорпион. Стрелец е интерсептиран знак в дома. Управителят на първи дом е Плутон.
Не знам за какво изместване на домовете питаш. Пълнолунието или Новолунието са в определен градус на конкретен знак. Този човек ще ги има в картата си неизместени.

Мисля, че въпроса е когато слуша прогноза от астролог за цикъла на новолуние, примерно да вземем последното новолуние в риби, от 23 февруари, астролога казва за родените с АСЦ скорпион: "това ще повлияе вашия 5 дом и изрежда темите по 5 дом". Но с тази карта (на интерсептиран знак в 1Д) няма ли всъщност да повлияе темите по 4 дом?
Струва ми се да!

# 429
Скрит текст:
Скрит текст:

Мисля, че въпроса е когато слуша прогноза от астролог за цикъла на новолуние, примерно да вземем последното новолуние в риби, от 23 февруари, астролога казва за родените с АСЦ скорпион: "това ще повлияе вашия 5 дом и изрежда темите по 5 дом". Но с тази карта (на интерсептиран знак в 1Д) няма ли всъщност да повлияе темите по 4 дом?
Струва ми се да!

Точно това питам, много правилно си ме разбрала Relaxed

# 430
Ретроградният Меркурий, .... ... Големи проблеми с колата.
От всичко което съм чела за Ретро Меркурий май само това не ми се е случило през настоящия период. Наталният ми е ретрограден и удобно съм си се настроила, че съм имунизирана Simple Smile Досега явно работеше но за март 2020 не важи Simple Smile
Постоянни проблеми с комуникацията - " изгубени в превода" от български на български,
Скрит текст:
Грешки при писане на документи,
Липсващ деклариран имот, а налично МПС което е продадено ( нали уж ги свързаха с КАТ с ?!?! )
Промени в планове за пътувания,
Проблеми с он-лайн поръчки ( пристигна ми пратка без платеното съдържание - само безплатните мостри ) закъснения в доставянето им - днес случайно докато пазарувах в близък магазин дойде един заблуден куриер търсейки адрес, предложих помощща си и се оказа , че е за мен пратката Smile
В социалните мрежи се изостри тона, даже тук в някой от темите които следя ...

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 22:58 от Casual

# 431
  • При децата ми
Момичета, много съм притеснена!:sad: Ретроградния Меркурий ще ми донесе една много, много неприятна среща с човек когото нито искам да чувам, нито искам да виждам.Cry И човек когото не съм виждала и чувала с години... Човек от миналото. Може ли някоя от вас да погледне и да каже ще се състои ли такава среща? Знам, че се хващам, като удавник за сламка, но наистина ми е много притеснено.
Скрит текст:

# 432
Трябва да се състои - като по учебник !!! Grinning Особено  ако е мъж!

# 433
  • При децата ми
Трябва да се състои - като по учебник !!! Grinning Особено  ако е мъж!
Мъж е. О, Господи! Disappointed RelievedDisappointed RelievedНе искам това да се случва.
Титания, така се надявах на отрицателен отговор! Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:47 от Hrispa76

# 434
  • в 1001-та нощ
Много ситуации в живота не са "искам-не искам". Ако действително не желаеш - избегни я, ако не можеш - подходи осъзнато - как тази среща може да бъде полезна за теб, какво би могла да научиш, каква опитност да получиш. Когато се опитваме да заобиколим нещо, което трябва да срещнем, то рано или късно пак ще застава пред нас. Ако се притесняваш да си сама - потърси опора.

Всяко неща има 2 страни, не гледай само от черната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт