Отговори
# 270
  • Велико Търново
Може да си, може и да не си. И за какво ви е тоя презерватив като ти свършва по гърба не знам :х посетете АГ и се информирайте за начините за предпазване от бременност

# 271
Не е възможна бременност.

# 272
  • София
Не си бременна, спокойно.

# 273
Здравейте!
Имам следния проблем..На 17години съм и от 4 месеца водя полов живот. Закъснява ми с една седмица. Вчера сутринта си направих тест с урина и сода и кипна, но вечерта бях пила газирана напитка. Отидох до близката аптека да си купя тест (сюр чек) и излезе отрицателен. Реших със същата урина да сложа сода, не кипна и не се чу нищо..Някой ако може да ми даде съвет какво да правя..Ще посетя гинеколог, но чак след 3дена.

# 274
  • Пловдив
1. Спри да се занимаваш с простотии - в 21-ви век при цялата информация на един клик разстояние някой препикава соди...
2. Не си бременна.
3. Използвай презервативи.

# 275
Използвам редовно презервативи, просто веднъж се наложи да го направим без.

# 276
  • София
Наложи се? 🤣
Нещо животоспасяващо ще да е било...

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:08 от Nandin

# 277
Здравейте, извинявам се в случай, че вече има такава тема, но съм нова и не съм особено запозната как се случват нещата.Искам да ви попитам за вашия личен опит, дали е възможно да се забременее в последния ден на цикъла, при почти никакво течение и редовен месечен цикъл?Предварително благодаря за отговорите и се извинявам, в случай че не поствам темата на правилното място.

# 278
Забременява се по време на овулация.

# 279
Когато е за беля се забременява по всяко време. Имало издръжливи сперматозоиди, дето можели по повече от седмица да залягат скрити и да дебнат яйцеклетката.

https://www.zanzu.de/bg/semeino-planirane-i-bremennost/zabremenj … eriod-na-zhenata/

# 280
Може овулацията да се падне по време на менструален цикъл или в края на него. Без предпазни средства ли го правихте?

# 281
  • София
Когато е за беля се забременява по всяко време. Имало издръжливи сперматозоиди, дето можели по повече от седмица да залягат скрити и да дебнат яйцеклетката.

https://www.zanzu.de/bg/semeino-planirane-i-bremennost/zabremenj … eriod-na-zhenata/

Сървайвъри... 🤣
Баш по всяко време...
забременяването става само и единствено по време на овулация

Може овулацията да се падне по време на менструален цикъл или в края на него. Без предпазни средства ли го правихте?

Тя овулацията винаги е по време на менструален цикъл, около 14 (12-16) дни преди настъпването на менструацията.

# 282

Да, да.Точно затова и се интересувам има ли шанс.

# 283
Да, става по време на овулация, ама кога ще е овулацията е божа работа. И отделно "сървайвърите" могат допълнително да разширят зоната, в която невнимателен секс да доведе до бременност. Нарочно сложих и линк.

# 284
Цикълът е от първия ден на кървенето до деня преди началото на следващия цикъл, та не е зле на кой ден е станала белята.

Общи условия

Активация на акаунт