Отговори
# 570
Дължина на цикъл не означава дни на кървене. Със съвета ми да отвориш и да прочетеш за женския цикъл нямах за цел да се заяждам, а да ти дам насока, с която да бъдеш полезна сама на себе си в бъдеще.

# 571
от 1 до 6-ти.следя овулацията от календарче на телефона. възможно е да е грешен

Петрова, това е дължинта на менструацията, мензиса, кръвотечението ти. През колко дни ти идва мензиса? 26, 28, 30, 32, колко?

# 572
Мили дами моля за съвет ! Днес с моят партньор правихме секс - без предпазни мерки ,от 5г.сме заедно ,но ни е рано за деца . Както обикновенно свърши от вън ,но проблема е тук ,че след 1час повторихме -беше се изкъпал и пак свърши от вън ,накара ме да отида до тоалетната и после отидохме за Ескапел  до аптеката ,но беше затворена и ни се наложи да изчакаме ,след 2ч. от вторият полов контакт взех от аптеката аспирин ,тъй като нямаше Ескапел и си сложиш 2хапчета ,моля за съвет ,имали начин да забременея и след колко дни мога да използвам тест за бременност ?

# 573
Винаги има риск щом не ползвате предпазни средства. А аспиринът за какво е?

# 574
Мили дами моля за съвет ! Днес с моят партньор правихме секс - без предпазни мерки ,от 5г.сме заедно ,но ни е рано за деца . Както обикновенно свърши от вън ,но проблема е тук ,че след 1час повторихме -беше се изкъпал и пак свърши от вън ,накара ме да отида до тоалетната и после отидохме за Ескапел  до аптеката ,но беше затворена и ни се наложи да изчакаме ,след 2ч. от вторият полов контакт взех от аптеката аспирин ,тъй като нямаше Ескапел и си сложиш 2хапчета ,моля за съвет ,имали начин да забременея и след колко дни мога да използвам тест за бременност ?
Да, разбира се, че може да забременееш, аспиринът няма как да помогне, най-много да си увредиш лигавицата.
Ескапел може да се приема до 72 ч. Щом имате съмнение, не отлагай, отивай веднага до някоя денонощна аптека или утре сутрин. Тест за бременно се прави след закъснението на менструацията.
И щом ви е рано за деца, повече никога не се съгласявай да правиш секс без презерватив.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 23:23 от Не се сърди, човече

# 575
  • София
И не си прави подобни експерименти с Аспирин, ако изобщо някога искаш да имаш деца. Ако аспиринът, оцетът или нещо друго предпазване от бременност, щеше да се продава като противозачатъчни. Аспиринът точно с такава употреба е много опасен, както и всичко друго, поставяно, без да е предназначено за целта.

# 576
Здравейте!
Знам, че съм поредната от дамите и младежите, които пишат по такъв проблем, но вече не мога да спя като хората от притеснение. Ще ви обясня с подробности в каква ситуация съм.

Момиче на 17 години съм, водя полов живот от 1-ви март тази година. До сега се е налагало 2 пъти да пия хапче Ескапел (едното на 8-ми март, а другото на 25-ти април и причините не са същите като тази), за което поемам изцяло отговорност, че е хормонална бомба както всички казват, но след приемането му не съм имала никакви проблеми и менструацията ми е идвала точно 5 дни след приемането на хапчето, което наистина усложни кога да очаквам следващата ми менструация.

До момента, в който започнах да водя полов живот бях нередовна и приятелка на майка ми, която е лекар ми препоръча да пия Геритамин, за да ми идва като хората и от няколко години го пиех отвреме навреме като пак не гарантираше, че ще ми дойде навреме, а понякога прескачаше с месеци да не идва. Последните ми два цикъла бяха по 32 дни като последният започна на 2-ри юни и приключи напълно на 7-ми.

С приятеля ми правихме секс с презерватив както всеки път и тъй като той не беше толкова близо решихме да сменим позицията. Презерватива си беше като хората и всичко беше точно до този момент, но по-малко от две минути след като сменихме позицията той забеляза, че презерватива се е скъсал и веднага спряхме. Случвало се е и преди около 1-2 пъти и не е имало проблеми, но не помня на кои дати. Използваме Дюрекс, което най-вероятно не е най-надеждната марка. Този път не пих Ескапел, защото преценихме, че не беше нужно. Това се случи на 16-ти юни, а вагиналното ми течение (което би трябвало да е овулацията ми) се появи за първи път два дни по-късно и беше лепкаво като желе. Ако трябва да съм точна, трябва да ми дойде на 4-ти юли, но не мога да спра да се притеснявам да не би да е станало беля тъй като въобще не планирам да забременявам в близките 7 години най-малко. Да потвърдя - 100% сме сигурни, че той НЕ свърши в мен, а отвън тъй като и двамата го видяхме. Четох какви ли ти не неща, свързани с предеякулат и това ме притеснява още толкова.

Възможно ли е да е станало беля или аз си внушавам? Моля ви, отговорете ми!

# 577
  • Пловдив
Нищо ти няма. Но проблемът за толкова скъсани презервативи не е в марката, а в това, че вероятно остава въздух при поставянето на презерватива.

# 578
Нищо ти няма. Но проблемът за толкова скъсани презервативи не е в марката, а в това, че вероятно остава въздух при поставянето на презерватива.

Обсъдихме въпроса по причините, поради които може би това се случва сравнително често и той също достигна до заключението, че понякога се случва да остава въздух или да не съм достатъчно овлажнена и мислехме да вземем лубрикант за тази работа, но първо да се оттърва от това притеснение и после ще ги мислим тези работи. Grinning

# 579
За да приемеш Ескапел трябва да сте сигурни, че той е еякулирал вътре в теб. При други обстоятелства шансовете са много ниски, още повече щом ползвате презерватив. Казвам го просто защото не знам при предишните 2 пъти как са стояли нещата, а това хапче, както сама знаеш, трябва да се избягва! Мисълта ми е да не го взимаш на всяка цена и при най-малкото съмнение. Успех!

# 580
  • Mediterraneo
Хубаво е да се закове на началната страница информация относно що е това цикъл, кога започва и кога свършва! Масово младите жени считат, че цикъл е дължината на кръвотечението! Не знам в училище спряха ли да се учат тези неща, интернетът ли им идва бавен, но е масово.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 14:42 от Тарталета

# 581
Масово се използва израза "дойде ми цикъла" .. оттам идва и объркването може би с цикъл и "мензис"

# 582
  • София
'Щот' това е много грозна дума.

# 583
Аз пък бих посъветвала младите момичета да използват презервативи, които са допълнително със спермициден лубрикант. Все е някаква допълнителна сигурност, както и внимателното поставяне, разбира се.
Но притесненията "закъснява ми, олеле" са наистина ужасни и с повечко разум и информираност те си отиват.

# 584
Мили дами моля за съвет ! Днес с моят партньор правихме секс - без предпазни мерки ,от 5г.сме заедно ,но ни е рано за деца . Както обикновенно свърши от вън ,но проблема е тук ,че след 1час повторихме -беше се изкъпал и пак свърши от вън ,накара ме да отида до тоалетната и после отидохме за Ескапел  до аптеката ,но беше затворена и ни се наложи да изчакаме ,след 2ч. от вторият полов контакт взех от аптеката аспирин ,тъй като нямаше Ескапел и си сложиш 2хапчета ,моля за съвет ,имали начин да забременея и след колко дни мога да използвам тест за бременност ?
Да, разбира се, че може да забременееш, аспиринът няма как да помогне, най-много да си увредиш лигавицата.
Ескапел може да се приема до 72 ч. Щом имате съмнение, не отлагай, отивай веднага до някоя денонощна аптека или утре сутрин. Тест за бременно се прави след закъснението на менструацията.
И щом ви е рано за деца, повече никога не се съгласявай да правиш секс без презерватив.
Аз имам сходен случай, самоче втория път не свърши. Отново ли има опасност?

Общи условия

Активация на акаунт