Отговори
# 585
Опасност има винаги, когато правите секс без предпазни средства. Сперматозоиди се отделят и по време на акта, не само при еякулация.

# 586
  • Бургас
Особено опасно е втория път без предпазни средства,дори мъжът да се е измил старателно и да е уринирал.А ако не е,още по-опасно.

# 587
Ако се е мил и уринирал няма разлика с първия път. Т.е. пак е опасно, но все толкова. Но мнозина бързат и пропускат тези неща. Да ги пита човек какво толкова им пречи един презерватив да си сложат.

# 588
  • Бургас
Ако се е мил и уринирал няма разлика с първия път. Т.е. пак е опасно, но все толкова. Но мнозина бързат и пропускат тези неща. Да ги пита човек какво толкова им пречи един презерватив да си сложат.
А,пречели им презервативите.
Било като да ближеш захар през стъкло.И от жени,и от мъже съм го чувала.
Донякъде на мъжете може да се притъпяват усещанията,но е по-коректно да пазят партньорката си.

# 589
Може и да се притъпявало нещо си, ама и по време на акта ти е спокойно, а и в края на цикъла не получаваш инфаркт о няколко дни закъснение.

# 590
  • Бургас
Може и да се притъпявало нещо си, ама и по време на акта ти е спокойно, а и в края на цикъла не получаваш инфаркт о няколко дни закъснение.
Напълно съгласна.
Особено младите момичета,за които е много рано за бременност,много трябва да внимават.
И всички мъже,които уж обичат,трябва да разберат,че са отговорни за здравето на партньорката си.
Имам син,но същото казвам и на него.

# 591
И аз имам син, на когото още му е раничко, но съм говорила и ще говоря - както мисля моето дете, така ще мисля и чуждото.
Отговорност трябва, най-вече на бъдещите мъже отрано да им се внедри в горната глава.
Че както аз ще треперя, така и друга майчица ще се тревожи.

# 592
  • Бургас
Да,и на моя син му е рано (уж, на 14 е),но пък тук пишат и момичета на 14...Знам ли какво ще му хрумне,на тази възраст са малко непредсказуеми.
Определено от рано трябва да се научат на отговорно поведение и към себе си,и към другите.

# 593
  • Mediterraneo
Навремето, когато бяхме още пресни гаджета с ММ, аз на 16 той на 18, майка му вечно ни купуваше презервативи и ни ги буташе по ръцете. Уверявахме я, че няма нужда, ние сме подготвени, но тя държеше да знае, че си е свършила нейната работа. Тогава ми беше смешно и досадно, но от гледна точка на майка вече я разбирам чудесно.

# 594
Здравейте нова съм тук и имам въпрос към жените .
В началото на този месец направих аборт бях в 6-тата седмица , снощи имах полов акт с приятеля ми използвахме предпазни мерки - кондом след свършването на половия акт аз станах след две три минути кодома се беше вдигнал доста на горе а когато станах да се мия от мен потече бяла течност точно като вода но беше бяла въпроса ми е трябва ли да те притеснявам и на някоя от вас случвало ли се е такова нещо страшно съм притеснена .... 😔

# 595
  • София
Къде нагоре се е вдигнал този кондом? Скъсан ли беше? Или спукан?

# 596
Не беше нито спукан нито скъсан

# 597
  • Бургас
Абе как правите секс няма и месец след аборт?Ако вие не се грижите за тялото си,кой друг?
Може да е вагинален секрет,може и сперма,ако се е изхлузил презервативът.
Колко нагоре се беше вдигнал?
Имаше ли в него сперма или е бил изхлузен?
Честно казано спермата изтича по описания начин.

# 598
Какво значи "нагоре"? Изхлузил ли имаш предвид? За мен това е надолу, та да изясним ситуацията.
Иначе когато се ползва кондом пенисът се вади ВЕДНАГА след като мъжът свърши, няма още малко да го подържим вътре, защото членът почва да спада и кондомът се изхлузва. Кондом от еректирал член не се изхлузва (освен ако членът не е доста тънък, де). По-скоро при сухо влагалище се набива неприятно и се опъва до скъсване, но да се изхлузи? Това става само ако твоят човек не си го е извадил веднага. И ако е така, като нищо може да е "изпомпал" сперма през луфта между кондома и поспадналия член. А може и да е вагинален секрет, може да е какво ли не. Но ако се научите как да ползвате презервативи по-малко тревоги ще имате.

# 599
  • Mediterraneo
В училище нямат ли вече показното с банана? Кой от двамата слага и кой маха кондома, как точно се слага и т.н. А и Б в секса, дето се вика. Изхлузил се бил нагоре...

Общи условия

Активация на акаунт