Отговори
# 645
Аптека има на 45км от мен ,а поръчвах от интернет -тестовете не стават за нищо,дори и една чертичка нямаше ...! Имали  някакъв метод за домашен тест за бременност или интернет аптека от която сте поръчали и сте доволни ?

# 646
  • Бургас
Аптека има на 45км от мен ,а поръчвах от интернет -тестовете не стават за нищо,дори и една чертичка нямаше ...! Имали  някакъв метод за домашен тест за бременност или интернет аптека от която сте поръчали и сте доволни ?
В годност ли бяха?Никога не съм попадала на тест,който да не даде една чертичка поне(контролната),а когато забременях,в началото се появяваше и втора,много бледа черта,но я имаше.
На коя фирма бяха тестовете?
Шуър чек са хубави уж.
Може да поръчаш от sopharmacy и ремедиум.Аз лично чакам една поръчка от аптека Медея,но до сега не съм поръчвала от нея,реших да рискувам.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 18:25 от Не се сърди, човече

# 647
Здравейтее... не знам откъде точно да започна.., така преди 2 дена с приятеля ми имахме полов акт, но след като приключихме, той видя презерватива.., беше скъсан. Накара ме да се изпикая, а на 15ти трябва да ми дойде цикъла. Та въпроса ми е дали има шансове да съм бременна??

# 648
Изпикаването не е контрацептив. Ако ти е такъв късметът може и да си. Поне Ескапел да беше взела (може би още може, действа до 72 часа). Ако не са минали два дни, а повече, можеш само да стискаш палци и да палиш свещ.

https://apteka.framar.bg/30003049/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF … -5-%D0%BC%D0%B3-1

# 649
  • София
Пикаенето Не предпазва от бременност.
Как ви хрумват такива идеи?

# 650
Здравейтее... не знам от къде точно да започна.., така преди 2 дена с приятеля ми имахме полов акт, но след като приключихме, той видя презерватива.., беше скъсан. Накара ме да се изпикая, а на 15ти трябва да ми дойде цикъла. Та въпроса ми е дали има шансове да съм бременна??
Ами не, че искам да те плаша, ама си има вероятност. Защото може и да си била в овулация. Ако ти закъснее си вземи един бърз тест за бременност, а може и кръвен да си направиш.

# 651
  • Бургас
Здравейтее... не знам откъде точно да започна.., така преди 2 дена с приятеля ми имахме полов акт, но след като приключихме, той видя презерватива.., беше скъсан. Накара ме да се изпикая, а на 15ти трябва да ми дойде цикъла. Та въпроса ми е дали има шансове да съм бременна??
Зависи дали си била в овулация.Може,не е невъзможно.
Защо не купихте Ескапел?Това лекарство е за точно такива случаи,ако още има време,купете!

# 652
Здравейте! Ако съм помогнала с ръка на приятеля си да свърши възможно ли е да съм забременяла?

# 653
  • София
Не.

# 654
Здравейте,последната ми менструация беше на 22.04 до сега няма и следа от нея,ходих на доктори уж всичко е наред(може би защото за 2 месеца свалих 9 кг), но от една седмица имам пулсации в областта около пъпа и е доста неприятно,на вас случвало ли се е?
При такова закъснение има ли шанс теста да не дава правилен резултат?

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 20:53 от Не се сърди, човече

# 655
Здравейте! По-рано писах ,че цикъла ми закъснява ,всеки месец ми едва от 7-мо  до 9 -то число ,правих 4 теста за бременност ,единия беше невалиден и за това си купих още три 😄😕🤦😅.. и трите са отрицателни ! Цикъла ми закъснява с една седмица ,не съм бременна ,а имам бяло течение ,не е много ... На какво може да се дължи това ?

# 656
На какво може да се дължи това ?
Причините може да са различни, няма как да се каже без преглед. Не отлагайте.

# 657
Да в Понеделник ще отида ,някакви съвети и варианти ,на 23г.съм ..

# 658
Да в Понеделник ще отида ,някакви съвети и варианти ,на 23г.съм ..
Ако си забременяла, поне един от тестовете щеше да покаже положителен резултат! Може да е хормонално нарушение. Ама задължително на преглед мини!

# 659
Кога ходихте на лекар?

Общи условия

Активация на акаунт