Отговори
# 660
Да в Понеделник ще отида ,някакви съвети и варианти ,на 23г.съм ..
Ако ти кажат, че ти няма нищо отивай при друг. Случва се, ако не видят киста или нещо др. да неглижират проблема, което само го задълбочава. В най-добрия вариант трябва да ти направят преглед, ехограф и кръвни изследвания на хормоните.

# 661
Преди две седмици

# 662
А като цяло имате ли някаква диагноза? ПКЯ?

# 663
Не,доктора ми каза че и яйчниците и матката са си напълно нормални

# 664
  • Бургас
Искай хормонални изследвания,на ехограф също трябва да те видят.
Много лекари казват- ето едни хапченца,те предизвикват менструация.
Да,обаче най-често не търсят причината за липсващата менструация.
Потърси мнения за гинеколози преди да отидеш.Ако първо минаваш през личния лекар-искай талон.Без оправдания,че няма талони,че вероятно нещо от стрес не ти е дошло,че нищо ти няма...

# 665
А имали  шанс  да е от ацетизала ,който използвах като предпазно средство (след повтаряне  си сложих 2 ацетизала ) ,да не съм бременна ,правих тестове ,цикъла го няма ,а има леко  бяло течение ,както описах по-горе

# 666
  • Пловдив
Стига с тоя ацетизал. Освен да си увредиш лигавицата, друго няма да постигнеш.

# 667
  • Бургас
Лекото бяло течение понякога е нормално.Не е нормално да има странна миризма,да е като пресечено мляко,да има сърбеж,парене при пишкане,дискомфорт...
Щом тестовете за бременност са отрицателни,не е бременност.
Ацетизалът е предназначен(във формата си като таблетки за орален прием) за разтваряне в стомах/черва,при това приет с чаша вода.Така концентрирано лекарство,предназначено за пиене,не се слага във влагалището,не се разтваря там добре,да не говорим,че е салицилова киселина в голяма концентрация и може да увреди лигавицата,да.
Ако няма аптека наблизо е разумно да говориш с лекаря в понеделник какво да правиш в случай,който изисква спешна контрацепция.Ескапел е без рецепта,но има и други варианти.Ако искаш си купи Ескапел,да имаш наличиен вкъщи.
Обаче преди да го купиш виж защо има липса на менструация.Гарантирам,че не е от тези два ацетизала.

# 668
А имали  шанс  да е от ацетизала ,който използвах като предпазно средство (след повтаряне  си сложих 2 ацетизала )

Ми има. Може аспиринът да се е залепил за стената на влагалището и да е направил язва, и сега лигавицата да е възпалена и да отделя секрет.

# 669
При такова закъснение има ли шанс теста да не дава правилен резултат?
Не. Хоромонални са проблемите ви. Пуснете резултатите си в темата, която бяхте пуснали за липса на М, за да ги разгледаме и да ви насочим.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1225281.30

# 670
  • Бургас
А имали  шанс  да е от ацетизала ,който използвах като предпазно средство (след повтаряне  си сложих 2 ацетизала )

Ми има. Може аспиринът да се е залепил за стената на влагалището и да е направил язва, и сега лигавицата да е възпалена и да отделя секрет.
  Има го като вариант да е раздразнил лигавицата,но язва без болка...не ми се вярва.Това е доста чувствително място,щеше да има дискомфорт.На прегледа ще се разбере.

# 671
  • Велико Търново
А защо си пъхате каквото ви кажат във влагалището? Това са не остарели, а неадекватни действия! Има денонощни аптеки, има хапчета които действат до няколко часа след гафа, има хапчета за прекъсване на нежелана бременност при ранно установяване и всичко това е достъпно! Защо сами си създавате проблемите?
Невежото отношение към самите вас, говори за същото и към другите. Бъдете отговорни преди всичко за собственото си здраве!

# 672
Здравейте. Тъй като с приятелката ми правихме секс без презерватив и когато тръгвах да свърша вече беше навън и като свърших пръсна малко по срамните й устни, но не беше вътре. Има ли какво да стане от тази ситуация? ( Знаем, че при секс без презерватив има шансове да се забременее и дори като не съм свършил вътре.).

# 673
Еми ти си си отговорил, има шанс ама е минимален. Ако не искаш да се съмняваш, слагай го тоя презерватив.

# 674
Тя веднага ли се почисти?

Общи условия

Активация на акаунт