Коледа 2019/2020

• 139 388
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 105
Вкъщи обичаме да похапваме масло и точно от това на краварката взех преди седмица. Добре, че не взех голяма опаковка. Оставено на стайна темпартура се размекна и стана като маргарин, креместо. Да ви кажа честно хич не ми хареса и няма да повторя.
Сега издирвам това ирландско, което препоръчахте по назад. В кои вериги го има?
п.с. Мисля, че това цилиндрично масло с кулата е Elle&Vive. Вкъщи много го обичаме. Но е много скъпо. На промоция го взимам за 6.50 от Фантастико, но не е на промоция често. Sad

# 106
  • Mostly in my mind
Всяко масло на стайна температура ще омекне. Simple Smile

# 107
  • София
В последно време по препоръка на приятелка взех масло от Берьозка.Това е едно от най-хубавите масла, които през годините от демокрацията насам сме консумирали у дома. За съжаление и то идва скъпичко - 200 гр  са около 5.90 лв.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 23:44 от Mari_qana

# 108
Следващата седмица в Лидъл стартира Коледа. Има много сладкарски продукти, форми за печене и т.н.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-04-11-do-10-11-broshura/view/flyer/page/1

# 109
  • В светлината на слънцето
Вчера купих експериментално 2 пакета италианско масло от Парма. Не че е евтино - около 5 лв някъде беше. Масленост 83%. Ще видя как е с някои по-дълготрайни сладки.
Ей това. Някой да го е ползвал?

# 110
  • София
В последно време по препоръка на приятелка взех масло от Берьозка.Това е едно от най-хубавите масла, които през годините от демокрацията насам сме консумирали у дома. За съжаление и от идва скъпичко - 200 гр  са около 5.90 лв.
Ми..........вече не е 5.90, а е 10 лв. Отказах се, а иначе и наистина истинско масло, няма такова другаде.

Вчера купих експериментално 2 пакета италианско масло от Парма. Не че е евтино - около 5 лв някъде беше. Масленост 83%. Ще видя как е с някои по-дълготрайни сладки.

Не съм го ползвала, къде се продава?
Следващата седмица в Лидъл стартира Коледа. Има много сладкарски продукти, форми за печене и т.н.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-04-11-do-10-11-broshura/view/flyer/page/1

Снощи минах през Лидл и имаше някои неща които взех, например бадемово брашно още се заредих, кафявата захар и на много прилична цена, някакви ампулки с аромати...имаше и подправки..

# 111
Мнения за това масло?

# 112
  • София
Марчева таз година с какво масло ще работиш?Извинявам се,ако вече си писала,а аз съм пропуснала.

# 113
Марчева, от Била взех италианското масло. Ще го видя как е и ще споделя.

# 114
  • София
Марчева таз година с какво масло ще работиш?Извинявам се,ако вече си писала,а аз съм пропуснала.

Имам онова с кравата, и 2 пакета френско, това е по 250 г всяко, и ще купа онова дет`най-много го харесвам Elle&Vire, скъпо е, гадовете не го намаляват.

Лулумбичка- толумбичка,  Wink сподели как ти се вижда това италианеЦко масълце, ако е хубаво да купя от него.

# 115
Ще споделя задължително. Мисля да забъркам първите сладки този уикенд.

# 116
Аз следващите дни ще пробвам една нова рецепта, да видим дали ще се одобри и за Коледа. С меласа е, в био магазините ли да я търся?
От Джъмбо си взех печати, 2 бр. за  4 лв.
Скрит текст:
Марчева, да разбирам ли, че са пуснали бадемовото брашно в Лидъл? Миналата седмица гледах и нямаше още.

# 117
Марчева, отде го купуваш това френското масло?

# 118
  • Mostly in my mind
Бадемовото брашно в Лидл изобщо не ми харесва. Миналата година два пъти правих линцер сладките на Марчева. Втория път с лидълското...хвърлих тестото, за мое съжаление. Ужасно се работеше с него. А първия път беше песен. По-лесно и от меденките.

# 119
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

опитахме едно много подобно, но с черна опаковка.  бляк!
имаше мноого силна миризма, не на крава, а на дядото на кравата Confounded

Общи условия

Активация на акаунт