Коледа 2019/2020

• 139 423
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 1 785
Правя смес от сирена ( комбинирам котидж а чедър, или синьо, или саламурено). Наръсвам ким. Завивам на хлабаво руло. Режа колелца. Слагам ги легнали на пекарска хартия. Пека до леко оцветяване на краищата. Чудесно мезе за вино в хладните ноемврийски вечери.

# 1 786
  • München, Deutschland
Това ще го тествам много скоро. 😃

Всъщност, сещам се, че германцитe така правят Pizza Rolls, само че мажат с доматен сос и наръсват с наситнен колбас.

# 1 787
  • In transit
С бутер тестото стават също много вкусни рулца с пушена сьомга и крема сирене. На същия принцип, който е описала G..D..
Намазва се тестото с 1 пакетче крема сирене, разпределят се 100г пушена сьомга и малко пресен копър. Завива се на руло. Нарязва се на колелца и се пече.

# 1 788
Ето тези ги правих в събота ( с пикантно крема сирене и шунка/бекон)
Скрит текст:

# 1 789
Има вече бадемово брашно в Лидъл, даже май е по-евтино-3.99. Иначе е същото, 200 гр.

# 1 790
От кога? До онзи ден нямаше.

# 1 791
Днес го видях.

# 1 792
Днес го видях.

сигурно ли е? защото аз гледах лешниково, но бадемово не видях. в темата за лидл също не са виждали. а всички се ослушваме Wink

# 1 793
Днес го видях.

сигурно ли е? защото аз гледах лешниково, но бадемово не видях. в темата за лидл също не са виждали. а всички се ослушваме Wink
Тази сутрин ходих да питам в нашия Лидл, има смлени бадеми, но не и бадемово брашно.

# 1 794
Бадемово брашно е. Същото, но го водят смлени бадеми, може би и да това е по евтино. Прилагам снимка -

# 1 795
  • In transit
И миналогодишните са били същите пакети. Сега погледнах в шкафа.

# 1 796
супер, мерси, че сподели!

# 1 797
И миналогодишните са били същите пакети. Сега погледнах в шкафа.
И аз сравних с миналогодишното, защото ме налегнаха съмнения. А в касовата бележка се води смлени бадеми.

# 1 798
  • München, Deutschland
Момичета, това си е бадемовото на Лидл. Hands V

И при нас е в тези опаковки, но си е постоянен артикул. Лично аз предпочитам на вкус това на Кауфланд, но от държава до държава, може да има разлики. Това, поне немското лидълско, де, малко ми бие на варено. Ето кауфландското, но сякаш цветът вече нее тъмно червен/лилавеещ, а някакъв друг, това е снимка от интернет... Също е в постоянния асортимент при нас.

# 1 799
  • София
Само дето е смляно с люспите като това лешниковото на Лидъл.

Общи условия

Активация на акаунт