Коледа 2019/2020

• 139 409
  • 1 921
  •   2
Отговори
# 135
На шега пуснах търсачката на масло 82% в Амазон. Илзезе оферта от 1 кг. Президент на 5,23 евро. При поръчка обаче качва доставка двойно колкото е маслото, и накрая като теглиш чертата , за  опаковка от 250 гр. излиза 4,80 лв.  Маслото  е френско.

а през доставчик?
джиджибиджи? гъбките?
Пускам го през габиели, иска 19 евро до тях за 2 кг, пускам го до холандския адрес на  едното дете, иска 21  евро за същото количество, пускам го до немския адрес на малкия, пак така - 19 евро. Еми, няма да стане....
Закупих някакви неща от Лидъл, взех доставка от декошоп...меракът е повече от възможностите. На вас разчитам за  помощ...

# 136
  • В светлината на слънцето
И аз днес минах през лидл. Много харесвам едни кремове в чаши: какао с парченца кафе, карамел и бял, който е 1:1 с бонбоните Рафаело на вкус. Идеални са за слепване на сладки. И други неща взех де: марципан, шоколад за разтапяне, бял фондан, корички.

# 137
  • Бургас
Лулумба, може ли снимка на този крем? Обожавам Рафаело.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кремчето с карамел съм купувала преди 100 години.
мнооого добро.
ама пусто, лепи се на продължението на гърба....
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-deluxe/shokoladov-krem/p31433
Скрит текст:

може би е този

# 139
Цветовете на фонданите в Лидъл.Има и калъпче марципан-този май става за капучиновите звезди.
Скрит текст:

Друга година е имало и хубаво червено, но сега няма.

# 140
И аз днес си купих 2 пакета от марципана, ами не съм работила с други марки, но лидълския ми хареса и ще заредя още.

# 141
 Доста сме мамите, които са пазарували днес. Ще правя тези капучинови звезди. Навих се.

# 142
Точно това е кремчето.
Аз с лидълски марципан правя звездите, перфектни стават.

# 143
  • София
Точно това е кремчето.
Аз с лидълски марципан правя звездите, перфектни стават.
Даааааа. чудесен марципан взех  да си имам, но първо ще използвам от миналата година, нищо ву няма и е все така мек и еластичен, то и какво да му има, бадем и захар.

# 144
и аз съм метнала око на това кремче от лидл. какъв му е съставът или да не питам Wink

# 145
И аз се олях с марципана- до тук съм с килограм и половина. Мисля да го използвам и за пълнеж на финландските сладки, и за някои от италианските коледни .  От фондана взех само зелен, имам идея за заскрежени елхички, снегът ще имитирам с перлена захар. Не видях боички, иначе бих взела червена и зелена. Надявам се да не свършат много бързо. Взех микс от коледни подправки за сладки, с тях ще овкуся виенските орехови бисквитки.

# 146
и аз съм метнала око на това кремче от лидл. какъв му е съставът или да не питам Wink

Не питай. Joy

# 147

Не питай. Joy

палмово масло и ? Wink

# 148
Момичета, бадемова нуга онлайн срещали ли сте или да се отказвам от бонбоните Моцарт?

# 149
  • София
Момичета, бадемова нуга онлайн срещали ли сте или да се отказвам от бонбоните Моцарт?
Това дали ти върши работа - https://boutiqfoods.bg/1362-bio-tahan-pechen-300gr

И аз се олях с марципана- до тук съм с килограм и половина. Мисля да го използвам и за пълнеж на финландските сладки, и за някои от италианските коледни .  От фондана взех само зелен, имам идея за заскрежени елхички, снегът ще имитирам с перлена захар. Не видях боички, иначе бих взела червена и зелена. Надявам се да не свършат много бързо. Взех микс от коледни подправки за сладки, с тях ще овкуся виенските орехови бисквитки.
Ама... какво ще правиш с толкова много марципан??? Бои имаше  в Лидл, - 4 цвята в тубички. Не съм купувала.

Общи условия

Активация на акаунт