Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 949
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Ivied , L-карнитин и коензим Q10 - ключови хранителни вещества в енергийното захранване на сперматозоидите. От голямо значение за способността им да се движат бързо и в права линия.

Rave , като си изпиеш Д-то на  Джеймисън, вземи си вигантол- хем по-евтин, хем с по-добър ефект.

# 391
  • София
Като свърши Джеймисън, ще взема Вигантол. Четох различни отзиви - едни са доволни от едното, други от другото.
Дано той не е със същия дозатор.
Много тъпо е измислено.

Rochellka, мерси, ще пробвам твоята схема, щом няма проблем да се пият заедно. Аз заспивам веднага, проблемът ми е, че всяка нощ се събуждам в периода 4.00-4.30 и повече няма заспиване. Сещаш се после през деня как съм - парцал. Това продължава вече месец...

Dragon girl, добре дошла отново и съвсем скоро да има добри новини ! Наистина настройката ти е супер Flowers Four Leaf Clover.

# 392
Ирен Flowers Bouquet
Диди Честит рожден ден на патерица! Чак сега минах спокойно през последните страници! Желая ти здраве и любов, другото е ясно!
Рейв вигантола беше изчезнал от мрежата, но ако се е завърнал, взимай смело! Евтин е, нищо не губиш. А иначе тия събуждания, това е стрес...по скоро се насочи към нещо алтернативно- йога, медитация, литература тематична...
Драгонс гърл съжалявам, добре дошла при нас, но хайде пак по стъпките на Мама на принцеса, другия месец да си бременна до финал!
Пеони мисля те, сигурно си пуснала кръвен, много се надявам да обориш фактите с чудо!
Локо след втори и трети прочит на сагата “Семерджиева” мисля си, не се връзвай, тя от нейната камбанария си е права. Може би и аз като някои момичета бих си пуснала документите за фонда началото на новата година пък времето да си върви, вие си щракайте... Обичам израза да си вържа гащите. Hands V

# 393
Момичета, здравейте! Имам нужда от вашата помощ. Извинявам се, че нахлувам така, без д аме познавате. Следя ви от известно време и ви стискам палци и се радвам на забременелите. От три месеца се опитаме и ние. Имам детенце на 3.5г. Скоро смених аг-то тъй като моята се премести далеч. Ходих август при новата за редовни изследвания и всичко беше ок. След това не съм ходила и съответно не ми е още позната и няма как да й звънна сега, а имам сериозно притеснение. Вчера 3-4 дни преди цикъл си пуснах ЧХГ и прогестерон, тъй като имах бледа черта на тест. Резултати ЧХГ 38 а прогестерон 116 /Реф.лут.ф. 5.3-86.0;/ Днес рязко спряха да ме болят гърди и спешно отидах за изследвания в 12ч сега. Резултати ЧХГ 81, а прогестерон спаднал на 91. Въпросът ми е може ли и трябва лид а пия нещо, за да повиша прогестерона и евентуално да задържа нещата или щом е тръгнало да заминава, значи има някакъв дефект и трябва да замине. Наистина нямам АГ , което да мога да попитам сега и затова се обръщам към вас, защото знам, че сте компетентни. Благодаря много и успех на всички!

# 394
Момичета, вит д не се капе върху езика, мастноразтворим е, взима се с мазнина. Върху манджа, кашкавал, зехтин...

Биз, принципно се изписва дуфастон, но пък прогестеронът е мн непостоянен хормон, може в един ден да имаш различни стойности, така че не знам

# 395
Момичета, здравейте! Имам нужда от вашата помощ. Извинявам се, че нахлувам така, без д аме познавате. Следя ви от известно време и ви стискам палци и се радвам на забременелите. От три месеца се опитаме и ние. Имам детенце на 3.5г. Скоро смених аг-то тъй като моята се премести далеч. Ходих август при новата за редовни изследвания и всичко беше ок. След това не съм ходила и съответно не ми е още позната и няма как да й звънна сега, а имам сериозно притеснение. Вчера 3-4 дни преди цикъл си пуснах ЧХГ и прогестерон, тъй като имах бледа черта на тест. Резултати ЧХГ 38 а прогестерон 116 /Реф.лут.ф. 5.3-86.0;/ Днес рязко спряха да ме болят гърди и спешно отидах за изследвания в 12ч сега. Резултати ЧХГ 81, а прогестерон спаднал на 91. Въпросът ми е може ли и трябва лид а пия нещо, за да повиша прогестерона и евентуално да задържа нещата или щом е тръгнало да заминава, значи има някакъв дефект и трябва да замине. Наистина нямам АГ , което да мога да попитам сега и затова се обръщам към вас, защото знам, че сте компетентни. Благодаря много и успех на всички!
Честно казано ако залогът ми е запазване на бременност, и на непознат АГ бих звъннала.
Това е сериозно нещо, просто се обади на донторката, обясни че си бременна и помоли ако трябва да идеш на “преглед” смисъл няма какво да те гледа, но ще си платиш за консултацията. Просто казано, запиши си час, иди и обясни.
Стискам ти палци да си се развие нормално бременността! Simple Smile

# 396
Чух се с докторката и тя каза, че е много рано и няма смисъл да пия Дуфастон. Не било добър знак, че спада, но нищо не можело да се направи. Аз защо си мисля, че ако пие Дуфастон и дигна прогестерон може да помогна за укрепване на лигавицата и от там за задържане...но..Объркана съм какво да правя. Дали на моя глава да пия..но идея си нямам за дозата....

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 04:40 от AnMary

# 397
Чух се с докторката и тя каза, че е много рано и няма смисъл да пия Дуфастон. Не било добър знак, че спада, но нищо не можело да се направи. Аз защо си мисля, че ако пие Дуфастон и дигна прогестерон може да помогна за укрепване на лигавицата и от там за задържане...но..Объркана съм какво да правя. Дали на моя глава да пия..но идея си нямам за дозата....
Права е докторката. Недей да пиеш на своя глава, не е шега работа. Всъщност си права и ти като каза по горе “природата си знае работата” или нещо в този дух.
АГ не изписват прогестерон толкова рано, защото вобще не е доказано, че може да подобри лигавица от днес за утре (тя се структурира през целия цикъл и особено в последната фаза), а и идеята е също така, че се “подпомага” нещо, което може да не е “качествено”. Хронозомен дефект и тн.
Няма какво да направиш, просто стискаме палци да е моментен спад. И Бъндъл ти е казала, че хормона варира. Ако искаш след 48ч от последния път пусни пак.
Успех!

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 04:41 от AnMary

# 398
Благодаря ви! Ако до понеделник не прокървя със сигурност пак ще пусна. Не съм запозната дали прогестерон се влияе от час на деня, храна и т.н. Едното беше сутрин на гладно, другото на обяд след храна... Но да..каквото такова. На вас успех и продължавам да ви следя.

# 399
Момичета, моята сага не свършва. Пуснах кръвен, счупили са епруветката и няма как да я изследват. Тук нищо не работи до понеделник.
Тестът от сутринта:
В такава ситуация освен да се ядоса човек друго не може да направи.
Извинявам се, ако досаждам с моите терзания, ще изчакам до понеделник и тогава ще ви кажа какво става. 
Хубав уикенд на всички Hug

# 400
Биз, принципно не е добра практика да се изписва прогестерон на сляпо не само защото не е ясно дали генетично всичко е ок, но и още не е ясно къде е, в матка ли, тръба ли. Но съм чела, че е мн непостоянна величина, може да варира в рамките на деня, така че не се шашкай толкова. Плюс гърдите ту болят, ту не. Стискам палци!

Пеониии, каква каръщина, ужас Sad

# 401
Peoney , съжалявам за случващото се . Надявам се в понеделник да имаш повече яснота . Прегръдки Hug

Момичета , аз пък помня Съншайнчето , която вече роди . При нея беше същата ситуация като при Биз . При повторно изследване на ЧХГ и прогестерон , ЧХГ се беше удвоило , но прогестерона беше паднал и нейното Аг веднага изписа Дуфастон/или Утрогестан/ . Аз не мога да дам съвет , но явно всеки док реагира различно .

Успех , Биз Hands V

# 402
  • Blondeville
Biz, при първата ми бременност, в деня на положителния тест имах прогестерон 116, 10 дни по-късно беше 85. Не са ми изписвали нищо. Имах лека и успешна бременност и се радвам на здраво дете. Не си прави заключения само на тези стойности. Лека и успешна бременност ти пожелавам!

# 403
Biz, при първата ми бременност, в деня на положителния тест имах прогестерон 116, 10 дни по-късно беше 85. Не са ми изписвали нищо. Имах лека и успешна бременност и се радвам на здраво дете. Не си прави заключения само на тези стойности. Лека и успешна бременност ти пожелавам!

Направо ме усмихна, защото стойностите и дните са ни еднакви, с разликата, че моят за ден падна. Нямам много надежди, но Дано! Много благодаря на всички и се извинявам, че така егоистично нахлух в темата ви. Много, много късмет на всички!

# 404
Здравейте момичета-кокичета, имам една чуденка. Днес ми е 14-ти ден от 33 дневен цикъл , от 2-3 дни ме боцка само от лявата страна , преди малко бях до WC , и при избърсване видях  дълго около 4 см лигаво безцветно нещо по хартията , сигурно ако го бях разтегнала щеше да е над 10 см. Чудя се сега това цервикална слуз ли е , какво е не знам ? Откакто правим опити такова нещо не съм виждала , смятам ,че е рано за О . А също така се чудя дали при ПКЯ  овулацията настъпва когато си пожелае ?
Много въпроси в главата ми много нещо .

Общи условия

Активация на акаунт