Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Peoney казах, че е лабораторна грешка с тези насищащи се чертички Heart тихичко честито и на финала пухкаво вързопче Heart
rave с вас съм , чакам с нетърпение добри новини Heart
Ро носиш невероятен късмет Heart

За тези лабораторни грешки не знам какво да кажа , пусках разширена микробиология на ММ няма уреа и микоплазма , няма хламидия , кандида , трихомонас всичко отрицателно. Но се яви някаква странна бактеря която няма как да е там , говорихме с уролога , той каза абсурд няма как, според мен пробата е замърсена , няма как при единия всичко отрицателно , при другия тези гадове . За наше спокойствие да повторим...
 Писна ми вече от немарливос и безхаберие...

# 466
Peoney еииии страхотна новина, поздравления, много ни зарадва, успех до края и всичко ще бъде наред.. ПС: нали казват, че счупеното носи щастие, е за това е била счупената епруветка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Rave, всички те мислим и стискаме плаци Hug
Nikolova, прекрасни чертички, дано ни заразиш с такива всички хих Blush
Общо взето хубав понеделник за сега, аиде и тази седмици да ни носи все хубави новини и с този дъжд по вода да ни върви. Прекрасен ден момичета Heart Eyes

# 467
Аз имам един въпрос - имате ли представа дали има връзка с овулацията и последният ден, в който имаме "хлъзгава" ЦС? Дали овулация настъпва в точно този последен ден с ЦС?

Лилакче, по наблюдения върху мен, да на този ден или деня след него.

Момичета мен ми дойде Sad, но пък без зацапване, от което се чувсвам добре. Явно заради полипа са били тези отклонения.

# 468
Аз имам един въпрос - имате ли представа дали има връзка с овулацията и последният ден, в който имаме "хлъзгава" ЦС? Дали овулация настъпва в точно този последен ден с ЦС?

Лилакче, по наблюдения върху мен, да на този ден или деня след него.

Момичета мен ми дойде Sad, но пък без зацапване, от което се чувсвам добре. Явно заради полипа са били тези отклонения.
Значи отново и този месец отписвам... Егати Sad

# 469
Здравейте, момичета нова съм в темата.Прочетох ,че ползвате някакъв "гел за зачеване" искам да попитам как се казва този гел и специално от доктор ли трябва да е изписан?

# 470
Здравейте, момичета нова съм в темата.Прочетох ,че ползвате някакъв "гел за зачеване" искам да попитам как се казва този гел и специално от доктор ли трябва да е изписан?
Продава се свободно. Преферт гел се казва.

# 471
Амиии и на мен ми дойде Simple Smile

Рейв, стискам палци !

# 472
Локо, съжалявам за настъпилата М.
Как ми се искаше аз да мога да се похваля с такава новина, но уви...

Пеони, честито. Пожелавам ти лека бременност и късмет занапред. Минавай само с хубави новини, за да ни радваш.

Николова, ще чакаме да се похвалиш с ЧХГ, но спокойно и честито. Чертичката се е наситила.

Рейв, успех и стиснати палци и от мен, 31-вата 😉

Ели, започна ли подготовката за ЗЕТ?

Сигурно пропускам много от вас, за което се извинявам, но ми е много натоварено и чета по диагонал.
Специално за Ро благодарности за тази така + тема. Личи си, че е направена с огромно желание и положителни мисли за нас 🤩

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 11:41 от MarianaKV

# 473
  • Dope Reach
Ех, че ми чешете егото момичета! Heart Наистина с много желание и обич направих последните две теми. Пък и на мен ми харесва да се занимавам с подобни неща, малко по кифленската, но поне си го признавам чистосърдечно! Grinning
Рейвче, успех! Гледай колко много момичета ти изпращат хубави мисли, няма как да се случи по-различно от най-доброто! Hug

# 474
Рейв - и аз съм с вас!
Ив - браво на ТМ за хубавата СГ, ще трябва да го почерпиш:) Гледам, че от радост си започнала да стихоплетстваш:)))
Пеони - страхотни новини! Аз също се регистрирах за първи път в темата, когато ти я правеше, помня и сватбата ти! Пожелавам ти много споойствие, радост и сладко бебче на финала.
Николова - супер изглеждат нещата засега, честито!
Поздрави на всички, момичета, дано седмицата е много щастлива, а защо не и още един-два + да видим!

# 475
Препишках един ову тест и изксочиха две ярки ярки черти. Дано успеем да хванем днес яйцето..

Иначе повечето стари муцуни се изнизват вече.. Дано и на нас останалите ни се усмихне така късмета Simple Smile)

# 476
  • София
Препишках един ову тест и изксочиха две ярки ярки черти. Дано успеем да хванем днес яйцето..

Иначе повечето стари муцуни се изнизват вече.. Дано и на нас останалите ни се усмихне така късмета Simple Smile)
Здравей, кой ден ти е и колко дни ти е цикълът?

# 477
  • София
Готови сме...

# 478
  • Варна
Рейви, левкоцитите са много, много... Някой еякулат изследва ли изобщо? Пуснете в"Геника" - Андрофлор и обикновена микробиология. Има нещо да знаеш, може там да изскочи зайчето. Не е нормално да има толкова много левкоцити, говори за инфекция.
П. С. Да се допълня, морфологията се влошава много, ако има бактерии. Просто трябва да се търси причината за влошаването.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 12:18 от Arven_89

# 479
Рейв, на мен тази ми се вижда по-добре. Реално проблема е с подвижността и морфологията , по това, което разбирам Simple Smile
Мислите ли да пробвате с добавки? Simple Smile
Ако решиш, пиши на лично, мога да ти кажа нашия “план” какъв беше Simple Smile
П.П аз съм много за един андрофлор в Геника, ако ви се занимава , може да даде отговори, често причината е бактерия ..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт