Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 940
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Рейви, с вас сме!
Пеони, кога прави изследването с пяна иии как го понесе? Ако искаш ми пиши на ЛС, да не спамим тук темата.
Николаева защо ще пускаш кръвен тест, има ли някаква причина? Опитай се просто да си по-спокойна Simple Smile

# 451
Calinista, въпреки че има много жени, които са забременели естествено с морфология под 4%, аз също съм склонна да вярвам, че те са по-скоро изключения.
Изхождам от себе си, защото ние правихме 3 СГ на ММ: първата беше обикновена - резултата перфектен, Нормоспермиа. Много си отдъхнахме. След 3-4 месеца репродуктивен доктор ни посъветва да пуснем по Крюгер - аййй, 3% морфология... а всички останали показатели бяха топ.. подвижност, количество (380 милиона..уаааааау...) и ни казаха, че моооже да стане с тая морфология, ама е предпоставка за аборти, дори казаха, че моята извънматочна може да се дължи на това...
После почнахме добавки, промяна в начина на живот , две излекувани бактерии и се вдигна на 4%, а на следващия месец забрменях. Всичко друго му беше перфектно кажи-речи Simple Smile
Та.. моят опит е , че морфологията е важна.
Брей, и един процент е от значение явно. Много ти благодаря за споделения опит, Сънче. Сега чакам да видим какво ще излезе на разширената СГ. Аз иначе никакви аборти не съм имала. Нищо не се хваща при нас явно 😕 Вече толкова време не се получава. Няма да сме от хубавите изключения. Дали това може да се преодолее с инсе? Мислим сега декември да направим една инсеминация.

# 452
rave , стискам силно палци и ти пращам положителна енергия!

# 453
Rave , успех , всичко ще е наред , само спокойствие Hug

# 454
Стиснати палци и от мен рейв ! 🤞
Абе момичета , как се справяте със слагането на този вълшебен гел за зачеване ? Аз си го поръчах и днес ще го пробваме за пръв път,  но това ,че ММ знае че отивам в банята да си слагам гел не ми харесва . Как го правите вие и мъжете ви знаят ли ? Чак се засрамих 🤭

# 455
мииииии не се крия с гела, не знам, мисля че ММ е ОК с това

рейвче Hands Fist

# 456
Абе момичета , как се справяте със слагането на този вълшебен гел за зачеване ? Аз си го поръчах и днес ще го пробваме за пръв път,  но това ,че ММ знае че отивам в банята да си слагам гел не ми харесва . Как го правите вие и мъжете ви знаят ли ? Чак се засрамих 🤭
Невърче, и аз гледах моя много да не забелязва, за да не му се отще нещо. Но той няма сякаш толкова проблем с това. Иначе и аз като тебе отивам в банята и с апликатора го поставям. Въпреки че в легнало положение би било доста по-лесно. Те мъжете май няма как въобще да не разбират по принцип. После при акта го усещат. Тебе те притеснява, че примерно той знае че си в банята и си го поставяш ли? Мммм... не знам, Невърче. Както и друг път сме го говорили двойката трябва да е заедно и в не дочак толкова приятните моменти при бебеправенето. Въпреки, че за мъжете това прави акта само по-приятен хихи ☺ Както винаги за нас жените е по-големият дискомфорт.  Ти усетила ли си, че той нещо не е ок с това? Иначе, ако толкова се притесняваш, просто не му обяснявай толкова какво правиш.
Рейв, стиснати палчета и от мен, мила 🤞🏻🤗

# 457
Невърче, и аз гледах моя много да не забелязва, за да не му се отще нещо. Но той няма сякаш толкова проблем с това. Иначе и аз като тебе отивам в банята и с апликатора го поставям. Въпреки че в легнало положение би било доста по-лесно. Те мъжете май няма как въобще да не разбират по принцип. После при акта го усещат. Тебе те притеснява, че примерно той знае че си в банята и си го поставяш ли? Мммм... не знам, Невърче. Както и друг път сме го говорили двойката трябва да е заедно и в не дочак толкова приятните моменти при бебеправенето. Въпреки, че за мъжете това прави акта само по-приятен хихи ☺ Както винаги за нас жените е по-големият дискомфорт.  Ти усетила ли си, че той нещо не е ок с това? Иначе, ако толкова се притесняваш, просто не му обяснявай толкова какво правиш.
Рейв, стиснати палчета и от мен, мила 🤞🏻🤗
Всъщност на него му харесва и няма проблем с това , но знам ли притеснявам се .

# 458
Пеони,  честито, момиче!!!! Толкова се радвам за теб и ти желая една прекрасна бременност! !!!
Невърче,  хич не се притеснявай! На мен гела ми дойде след О , та ще го почна от другия месец, и мисля ММ да го поставя 😉! Да има участие хахаха .
Рейвче,  силно стискам палци за утре! Кацаров е добър доктор и вярвам, че ще ви насочи правилно!

# 459
Много ми е приятно така да си отварям темата сутрин като знам, че ден два три и нов тест ще заблести! Grinning
Ро или си на зверския късмет или сезона е такъв, а защо не и двете!
Невър ако ти кажа, че аз лягам (по добре се слага легнала, а и нищо не изтича, гела се втечнява много бързо и може да изгубиш ценен материал иначе) и си го слагам пред ММ. Ама не му пука, аз му споменах, че сигурно малко кофти ама той не го регистрира. Ама ние не сме за пример, действаме като машини и сега мисля това малко да го променя. Мисълта ми е, ако не показва че го притеснява, не се втелясвай. Мисли как може да си Б още този месец!
Рейв яко стискам момиче!

# 460
ден два три и нов тест ще заблести! Grinning
Ив, супер заглавие на нова тема е това Blush
Рейвче, още два броя стиснати палци от мен Hug

И аз купих гела, но още не съм го слагала. Предполагам и аз ще действам в леглото, да не изтече по пътя Grinning

# 461

Това е от днек.Чертичката се насища.На 18 ще ходя на лекар-14дни от закъснението ще е .Предполагам че ще се види😁
Отивам да си пусна кръвен,за собствено успокоение(да видя ст-стите)
После ще ви пиша
Мнооого съм щастлива.
Стискам палци на всички бебеправещи
П.С.Става малко дълго но са ви кажа че с мъжа ми все пак посетихмеЗлатолист и храмът на Преподобна Стойна.Полюляхме се и вписахме своето желание в книгата.Човек трябва да вярва в чудеса😁

# 462
  • София
Благодаря ви !

ММ даде материал, чакаме резултати след 2 часа...

П.П. казах му, че минимум 30 жени чакат с нас, той умря от смях Grinning...

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 09:45 от rave

# 463
Rave, стиснати палци и от мен!
Николаева, много хубави наситени черти, мисля, че от ЧХГ няма смисъл вече на този етап, стискам палци и за теб при прегледа когато отидеш всичко да е наред.
И аз си купих тукашния еквивалент на този гел, чакам О да го тествам и аз. Както си обикалях из дрогерията изведнъж видях, че е на промоция на половин цена, и реших, че е знак и аз да го пробвам Simple Smile
Хубава седмица на всички, и нека положителните тестове да продължат Flowers Four Leaf Clover

# 464
Пеони, направо не мога да повярвам! Супер новина и честито!
Николова, много хубава черта Simple Smile

Аз имам един въпрос - имате ли представа дали има връзка с овулацията и последният ден, в който имаме "хлъзгава" ЦС? Дали овулация настъпва в точно този последен ден с ЦС?
Стана ми интересно, тъй като този месец май не успях да засека точно кога е била/е/ще бъде ову, а последно действахме в петък късно вечер. ММ го нямаше събота и неделя, а и двата дни имах ЦС. Може и да сме изпуснали яйцето... Дано все пак има някой оживял боец, ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт