Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 948
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Невърче, по принцип О може да настъпва по различно време, още повече при ПКЯ. Simple Smile това разтегливото е цервикална слуз и тя предшества О. Действайте  Simple Smile

# 406
Peoney, какъв е тоя късмет с тая епроветка?! Много неприятно. Много съжалявам. Ужасно е като умираш от притеснение и любопитство едновременно. Ти искаше да провериш ЧГХ, нали? Мислиш ли, че има шанс да се е задържало? Втората черта ми изглежда бледичка. Ох, не знам какво да ти кажа направо. Чакаме с тебе, дръж ни в течение за резултата. Ако се не се е получило, вече другия трети път за късмет, ще стане Flowers Four Leaf Clover, Бъди силничка, гуш! Някой беше казал, че някои от нас и до оплождане не можем да го докараме. Знам, че това не те успокоява, но е факт.
Аз, момичета съм на вълна СП. Покрай СП на мъжа на Иви се замислих, че моя мъж е с 3.5% морфология. Бяхме пренебрегнали този факт, тъй като от клиниката не го изтъкнаха като нещо, за което да се притесняваме. Може, защото компенсира с другите показатели, които са идеални. Да, ама май не е точно така. Аз си четох, че с морфология под 4% оплождането може да си е предизвикателство. Чакам с нетърпение да видим какво ще покаже разширената СГ сега декември месец.
Невърче, мило, въобще не се чуди какво е това, ами щракайте, защото си е баш овулация. Simple Smile Да си почнала да пиеш някакви добавки за ЦС или за стимулиране на О като цяло? Тази слуз изтича 3-4 преди настъпването на самата О. А имаш и бодежи. Аз също имах О на 14-ти ден последния път, направо щях да падна. Та, аз се радвам, ако имам О преди 20-ти ден, а какво остава на 14-ти ден. Направо като по учебник. Пия хомеопатия и силно вярвам, че от нея се получава така. Действайте и успех!

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 02:32 от Calinista

# 407
Леле Пеони! Айде дано тоя кърък пък да е на късмет накрая! Много стискам палци! Днес прави ли тест? Има ли чертичка?

Ето иначе нещо свежо по случай балотажът днес. Аз съм върл привърженик на гласуването!

# 408
Calinista, въпреки че има много жени, които са забременели естествено с морфология под 4%, аз също съм склонна да вярвам, че те са по-скоро изключения.
Изхождам от себе си, защото ние правихме 3 СГ на ММ: първата беше обикновена - резултата перфектен, Нормоспермиа. Много си отдъхнахме. След 3-4 месеца репродуктивен доктор ни посъветва да пуснем по Крюгер - аййй, 3% морфология... а всички останали показатели бяха топ.. подвижност, количество (380 милиона..уаааааау...) и ни казаха, че моооже да стане с тая морфология, ама е предпоставка за аборти, дори казаха, че моята извънматочна може да се дължи на това...
После почнахме добавки, промяна в начина на живот , две излекувани бактерии и се вдигна на 4%, а на следващия месец забрменях. Всичко друго му беше перфектно кажи-речи Simple Smile
Та.. моят опит е , че морфологията е важна.

# 409
Ив, голям лайк от мен за картинката Hands Plus1

Peoney не знам какво да кажа за твоята ситуация. Гуш от мен Heart

Невърче, действайте! People Couple With Heart

На мен ми подрани М, сега чакам да дойде активния период. Меря Т и съм се заредила с тестове за О още от миналия месец, да видим дали ще засека нещо този път. Направих си един експеримент с 3 различни приложения, които изчисляват предполагаема О и М. Въведох и в трите приложения М ми година назад, базалната температура от последните 50 дни, качих снимки на тестовете за О и очаквах да получа едно и също предположение за следващата ми О, но за моя изненада и трите са различни и то с разлика 3-4 дни, която за бебеправенето е от съществено значение. При мен се получава така, тъй като М ми напоследък е на 24 до 37 дни и явно обърках сметките на приложенията. Все пак очаквах да имат един и същ алгоритъм на изчисленията, но явно не е така. Трябвало си е следене, защото нямам никакви признаци на О, въпреки че щракаме почти всеки ден извън дните на М и би трябвало да я целим, но засега без резултат.

# 410
Момичета, намерих начин да пусна кръвен днес  Simple Smile ЧХГ е 86 Heart
Тестът от днес сутринта:

Изглежда резултатът е бил сгрешен. Тестовете видимо се насищаха.

Не мога да повярвам. Притеснявам се вече Grin

Благодаря ви за подкрепата и търпението, мили момичета. Hug желая това щастие на всяка! Дано бъде до термин ❤

# 411
Здравейте дами,  аз съм с ПМС от днес, а такава хубава овулация имах, нищо др. месец предколедно.
Имам едно питане, бихте ли одобрили ако ваш близък от семейството, постоянно ви натрапва своята бременност. Аз осъждам това като крайно нетактично поведение и понякога реагирам  доста остро. Става въпрос за сестрата на съпругът ми,  с която от години не поддържам отношения поради др.причини.Хубав ден желая и успешна нова седмица !!!:heart:

# 412
Пеонии, супер новина! Не мога да повярвам, че може да има такава грешка. Браво, честито и до финал

# 413
Peoney, тихичко честито и до термин! Стискам силно палци, замерям те с памперси колкото искаш за късмет!

И ние с моята снежинка започнахме с ЧХГ 86 - няма как да не ти е на късмет!

# 414
  • Варна
Леле Пеоней, тия са за публичен линч направо... Много, много стискам палци това да е твоето чудо и да си го гушнеш около термин!

# 415
Peoney, преди няколко часа започнах да пиша....писах, писах и изтрих.
Аз, като вечен оптимист, си мислех за лабораторна грешка. Сега с този резултат затвърдяваш нагласата ми, че никога не трябва да се отказваме...поне докато не дойде лелката 😁
Прегръщам те и ти пожелавам спокойствие и лека бременност.
Ив,
Скрит текст:
за гласуването - никога не пропускам, но днес сякаш мен избират 😁. Много, много близък приятел е на балотаж, заедно с дългогодишен кмет и ми е едно напрегнато.

Утре ми е датата за М, тестове правя всеки ден - отрицателни са, та при мен е едно и също.

# 416
Ха имало чудеса значи ❤ Честито, Божурче Simple Smile

# 417
Оооо е това чаках Пеонииии! Направо забременяването на сезона го обявявам твойто! Когато започнах да пиша ти правеше темите и го намирам за много символично! Heart
До финал!!! Дръж ни на течениееее! Simple Smile))
(Лабораторната грешка изобщо не искам да я коментирам!!! Dizzy Face браво че си действала и не си седяла да чакаш!)

# 418
Браво, Peoney!
Казах ти аз, че няма как с ЧХГ 4 да е така видима тая черта!! 😍
За лабораторните грешки мога много да говоря, ама не е момента 😂 Майната им.. явно, че има нещо и стискам палци всичко да е наред! ✊🙏🏻
Ти си една от “старите” тук и мнооого се радвам, че те споходжа това щастие!😊

# 419
Пеони това е чудесна новина. Стискам палци дано е до финал!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт