Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 951
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Това е страхотна новина!!! Честито, лека и безпроблемна и до термин Simple Smile!
Всички събития през последните седмици обаче са сякаш като едно напомняне никога да не се отчайваме, защото постоянно се случват малки и големи чудеса, стига да имаме очите да ги видим. Грешни отрицателни тестове, грешни лекарски мнения и диагнози, никога нищо не е сигурно и винаги всичко е възможно. Нещата просто се случват, хората бъркаме, а телата ни не са машини. Важното е да вярваме и да мислим положително Heart

# 421
Peoney толкова се радвам!! Спокойствие и лекота до щастлив финал! Heart

И аз скоро ви писах за грешни лабораторни резултати, които ме вкараха в болница със страшна диагноза.

В последните теми имаме няколко бременности "грешки". Все на грешки да ни е Blush

# 422
Пеони HeartHeartHeartHeartHeartHeart Ти си знаеш другото Kissing Heart

# 423
Penney Hug честито !!! Както и на другите видели двете чертички.
Не съм писала скоро ,но няма нищо интересно...
Вече съм се отчаяла ,че ще стане ...14 месеца без резултат .
На 2 декември имам записан час при Калчев и незнам какво да правя.
Не ме разбирайте погрешно, но след всичко преживяно нямам сили да поемам по този труден път.Незнам какво да правя.
Усещам ,че ме напускат силите да мечтая и да се боря .
Не искам да ви натоварвам ,но няма на кой да споделя.

# 424
Олеее Пеони страхотна новинааа! ❤🥰
Честито и до гушкав пухкав финал! 👼🤞

# 425
Пеонии, тихичко честито и до финал! 😘
Страшно много се радвам, когато "старите никове" поднесат в групата такива страхотни новини. Също като Ивиед ще кажа, че ми е много мило, защото, когато се включих, ти правеше темите (някак много емоционално приемам новината.) 💞
Вие сте тези, които най-много ни дават надежда. 💗 Успех! Гуш
А и нещо да добавя - може ли да те помоля да коментираш на каква терапия си за тромбофилията (мисля, че ще е полезно за много момичета тук)

# 426
Честито, Пеони! Бъди здрава и нека тези притеснения и препятствия, през които премина, да бъдат последни. Отсега нататък само хубави моменти!

# 427
  • Dope Reach
Честито, Божурче! Знаехме си ние, че има нещо и не се отказахме от надеждата до края! Heart
Айде сега при юлчетата! Или августчета, обърках се... Thinking

# 428
  • София
Пеони! Страхотни новини! И аз като МамаНаПринцеса ти пожелавам да са ти последните притеснения тези. Много се радвам!

Кой беше казал, че най-много бебета ставали по това време на годината?! Голямо забременяване кипи тук, дано да продължи! Стискам палци! Animal RabbitAnimal RabbitAnimal Rabbit (зайци, а не охлюви!)

Хубава неделя на всички!

# 429
Пеони, честито! Много се радвам за теб! Пожелавам ти след девет месеца да гушкаш един сладък, ревлив бебок Heart Eyes Много ме радва нашата темичка напоследък, дано само такива новини да ни посрещат всеки ден, докато всички се изнесем от тук! Heart
Както казва Чери, надеждата винаги трябва да е с нас, да не се отчайваме, хубавото предстои!

# 430
Ехеее! Честито, Peony! Желая ти много лека и прекрасна бременност Hug Heart

# 431
Честито, пеониии, аз също си мислех за лабораторна грешка, случвала се е при моя близка, подобен случай, но нищо не писах, защото все пак не е често срещана, а и за Рамус съм чувала много легенди, ти май там си беше пуснала или бъркам.. малко те изпотиха, но си заслужава 🤰💕 Честито и безпроблемно до финала!

# 432
  • София
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomPeoney, взриви !
Честитоооо !
Още, когато четях без да пиша, ти правеше темичките, та и на мен си
ми ни сърце Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom.

Наскоро си мислех да напиша нещо, ама се отказах, заради риска да бъда линчувана, сега обаче ще си го кажа... радвам се за всяка забременяла тук. Радвам се и за новите момичета, дето пишат 3 поста и аз дори не мога да им запомня никовете, а те вече бременни. Искам всяка да забременее. Най-вече мисля обаче за тези, които са от сумати време тук - те си знаят кои са. Тези, които стават и лягат с темата... Тези, които я правят и вярват, че ще им донесе късмет... които откакто пишат са преживели какви ли не гадости и всичко са си споделяли тук. Тези, които си оставят душите и сърцата тук. Те дават съвети, преживяват всичко с всяка.
Всъщност точно те превръщат темата в това, което Е.
За тях /ще/ се радвам 5 пъти повече, признавам си.
Разпънете ме на кръст, ама така мисля.

Peoney, честито пак и само хубави емоции оттук нататък !

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 17:05 от rave

# 433
Страхотна новина 🤗 Честито Peoney ❤ Лека и безпроблемна бременност и до термин 💙
 Как се радвам на такива грешки 😁

# 434
Честито Пеони и на другите с положителни тестчета,темичката ще мине на един дъх.

Общи условия

Активация на акаунт