Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 946
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Мили момичета, благодаря ви от сърце! Истински ме зарадвахте Heart

Истината е че аз все още не мога да проумея Simple Smile силно се надявам всичко да бъде наред и да се запознаем с нашето чудо след 9 месеца Sparkling Heart

Темата ми е много скъпа, ценя всички ви и от сърце желая на всяка тук да се случи много скоро чудото на живота Flowers Hibiscus

Радвам се че споделих с вас Flowers Maple Leaf

# 436
Мили момичета, благодаря ви от сърце! Истински ме зарадвахте Heart

Истината е че аз все още не мога да проумея Simple Smile силно се надявам всичко да бъде наред и да се запознаем с нашето чудо след 9 месеца Sparkling Heart

Темата ми е много скъпа, ценя всички ви и от сърце желая на всяка тук да се случи много скоро чудото на живота Flowers Hibiscus

Радвам се че споделих с вас Flowers Maple Leaf
Тихичко честито!
Може ли да попитам на кой ден от закъснението пусна кръвен?Аз все още се двоумя за кръвен!?(Май че е страх)
Но мисля че утре ще ида да пусна,пък...каквото сабя покаже.
Мисля утре да направя и още един тест-Трети😁

# 437
Peoney, гледай как накара всички да се разпишат неделно в темата ! Пу, пу, честито и от тук нататък никакви грешки повече да не те терзаят ! Ама каква история ще си имаш за внуците, а ? Тука има-тука нема ! :*

И аз утре или вторник чакам цикъл и от петък още почнаха да ме болят гърдите, но вчера и днеска е страаашно ! Кво е тва нещо, кви са тия хормони, все едно някой ми ги е млатил с метална тръба ! Само ги оглеждам и търся синини дали има. А ММ само им се радва и се навърта, ама го карам като сапьор да пипа леко иначе само ще гледа Grinning

# 438
  • Dope Reach
Николова, на мен предния път кръвният ми засече на 11 ден. После пиклив на датата на лелката. Simple Smile
Ноо очевидно всичко е възможно, та знам ли дали може и по-рано... Simple Smile

# 439
Охоо, Локо, това с гърдите е нещо интересно. При мен бяха така и двата пъти, когато забременях. Не можех да търпя и струйката вода в банята, когато се къпех. Стискам ти палци! 😘

# 440
Peoneyyyy, това е страхотна новина!!! Пу да им се невиди на тия некадърници в лабораторията!! Как може такова нещо бе?! Момичета, това определено е периода на грешните лекарски преценки и лабораторни грешки, завършващи с бременностти Simple Smile Важното, е че сега ЧГХ-то ти върви добре. Ще си го следиш на 48 часа. Всичко ще е наред. Сигурна съм, че ще расте Simple Smile Дано всичко този път да е наред и да се развие едно хубаво и здраво ембрионче в прекрасно и здраво бебенце Flowers Four Leaf Clover Много се радвам за тебе. Kissing Face Аз също свързвам темата с тебе по много специален начин. Гуш! Помня, че ти ходеше в Адела. Смяташ ли, че оттам направиха нещо, което ти помогна?
Локо, първо да кажа, че така ме разсмя с тоя пост за сапьора Satisfied Това наистина е много интересно Simple Smile Я да видим дали няма да избухнеш и ти с някое тестче Simple Smile Айде дано!!

# 441
Шансове за мен за сега няма особено, по принцип винаги два три дена преди цикъл си ме болят, скоро пак беше бая силно и накрая и болките по време на М бяха много големи. Надявам се сега да дойде и да не бъде толкова страшно като преди два месеца.
Днес с ММ и кучо се разходихме в западния парк - рай е в момента , заради ремонта няма никой . Толкова е красива тази година есента !
Та минахме да пазаруваме за вечеря и като фокусирах едно розе на промоция..отворихме си бутилката и седнахме да избираме климатик ! Има си чар в студеното време ! Grinning

# 442
Пеонеииии, уаууууууууууу! Как е възможно! Тея в лабораторията да идеш да им кажеш, че ще ги съдиш- за психически тормоз. Особено в такъв деликатен период! Тва е непростимо! Поне да ти направят следващия тест фор фри.
Но все пак, да не се отмятам от най-важното, за което пиша в неделя- ЧЕСТИТУУУУУ!!! Със здраве да си носиш семенцето, което скоро ще тупти и после ще ти прави голям корема 😘😘😘 ти си ветеранка, отдавна трябваше да ти се е случило, ако питаш мен, но по-хубаво късно, отколкото невър... прегръщам те ❤ Сега е бил твоят момент. Ще ни липсваш- много 🥰

# 443
  • Dope Reach
Та минахме да пазаруваме за вечеря и като фокусирах едно розе на промоция..отворихме си бутилката и седнахме да избираме климатик ! Има си чар в студеното време ! Grinning
Ми, на бебе е. Grinning

# 444
Неделно каква хубава новина. Аз съм отскоро пишещите ( но отдавна четяща Heart ), но се радвам от сърце за всяка една от вас. Честито Heart

# 445
Peoneyyy знаех си Purple HeartPurple HeartPurple Heart тихичко честито и продължавам да стискам палците Simple Smile
И аз като се включих ти правеше темите, ама вече съм казвала де, знам че помниш, ама така да се повторя, от радост Simple Smile

# 446
calinista, да, в Адела съм. Това, което смятам че ми помогна е изследването за проходимост на тръби с пяна. И вярата на д-р Калчев Simple Smile много е важно да си усетиш твоя лекар и да вярваш в неговия подход за твоя случай. Някъде бях чувала, че голям процент от успеха се дължи на доверието в лекаря. Blush

Джулс, пак ще си пишем ❤ аз искам всичко да бъде наред както за мен, така и за всяка от вас! Аа- от лабораторията ще ми направят безплатен тест, ама ха! Joy

Иначе кръвен направих за първи път на 9 ден, после на 10, а днес ми е 13 ден.

Това с тези лаборатории беше много странно ... едната ми изкара нещо сгрешен резултат  (според мен), а в другата  ми счупиха епруветката Flushed

Благодаря ви, момичета! Радвам се, че вие се радвате с мен Heart

# 447
Peoney, тихичко честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност до финал! Нека негативните емоции са преминали, и отсега нататък само спокойствие и хубави мисли!

# 448
  • София
Момичета... Моля ви за стиснати палчета и много положителна енергия за
нас утре Grin...

# 449
Момичета... Моля ви за стиснати палчета и много положителна енергия за
нас утре Grin...
Имаш ги момиче, вярвам че нещата ще се наредят и ще имате по-ясен план за действие.

Общи условия

Активация на акаунт