Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 908
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Във връзка с това, ако някой може да препоръча  читав репродуктивен във Варна, моля да сподели. Обмислям за посещение на такъв в София, но за сега не искам да се знае на работа, а не мога да отсъствам често по два дни. Та за това търся  нещо във Варна или наоколо.

Диди, аз ходя в АГ Варна при д-р Кисьов. Чувствам се спокойна при него и му имам доверие. Ако имаш въпроси ми пиши на лични.
Приятен ден на всички Nature High Brightness

Аз съм при Алелсандров.Те май заедно работят 🙂

# 571
Май са заедно,да. Обаче честно казано и за има доста различни мнения. Моя приятелка директно я пратиха да осиновява, а сега са в Шумен й дадоха надежда. Та и аз не знам вече...
Иначе благодаря и на двете за препоръките ❤

# 572
Тикълс, дано да ти потрябват тези тестове и все положителни да са. 💕🙏
Нямах много време да пиша, трудно смогвам и да чета. Цикълът ми е между 28-35 дни и в приложението съм задала 32 дни, за да е уж по-сигурно, че наближава. Днес ми е 33-ти ден, но започнаха болките в кръста, за жалост. Тест последно правих преди 2 дни и беше отрицателен. Преди това правих още, с ясната нагласа, че е рано. Та, сега вече нямам тестове, нямам и лелка. Ако не ми дойде утре, в други ден ще правя тест задължително.
Изказването на доктора, че съм пред цикъл (това на 25-ти октомври) ме гложди и ми дава надежда. Загледах се в снимката от ехографа, но не е измерил лигавицата и не знам колкот точно е много удебелена. Замислих се и още, какви биха били причините за тази толкова удебелена лигавица. Мисля си аз 😂 и си мечтая, както всяка една от нас.

Ще се отчета, каквито и да са новините. 💜

# 573
Май са заедно,да. Обаче честно казано и за има доста различни мнения. Моя приятелка директно я пратиха да осиновява, а сега са в Шумен й дадоха надежда. Та и аз не знам вече...
Иначе благодаря и на двете за препоръките ❤

Диди втора позната ми хвали лекарите в Шумен да ти кажа.Относно Кателия Александров смело мога да заявя,че е много добър ембринолог,но там просто трябва да си готова при него всичко да чуеш..недай си боже да коменираш с добро някой лекар ще те изяде с парцалите 😂 Аз съм му свикнала вече и изобщо гледам да не се връзвам много.Има жени които се отказват от него заради характера му.А за Косьов не съм била,но виждам че доста пациентки чакат за него и той много спокойно им обяснява всичко,за разлика от Александров старши.Александров младши също е добур вариант,но замина за Франция да специализира 🙁

# 574
Меги засича ли О този месец? По принцип дебела лигавица става и като няма О Sad натрупва се яко, М закъснява, защото не е имало О да отключи процеса. Ама дано не ти идва от бебе де!! Споделям ти това, защото писа, че си се размислила за причини за удебелена лигавица. А те не са много... много се надявам да не ти дойде по хубава причина. Hug

# 575
Здравейте! Имам още 8 дни до цикъла а тази сутрин като се събудих имах зацапване -розово червено и то повечко. А сега трябва да пътувам на дълъг път и незнам  възможно ли е 8дни по-рано да ми е дошло  или  имп.зацапване да е Thinking

# 576
Момичета добро утро!!! Честит малък петък, както го нарича ММ.
Не пиша често, ни ви чета всеки ден по няколко пъти.
По темата с агнеса/ витекс да се включа и аз. Всички хормони, които съм изследвала са в норма, но четох напред назад за момичета, които са го пили и забременяли за месец, два, че и аз да не остана назад го пия вече 2 ри цикъл. Също си и купих див ЯМ, а за ММ тинктура от бабини зъби пие от няколко седмици. Без да мрънка, даже е и много сериозен, дали ще помогне за нещо? Един господ знае, мерна ми се в една аптека и викам това е знак 😂😂😂

Вече 2 ри цикъл имам такава очетлива ЦС, че не мога да повярвам, преди бях суха, като поточе в края на лятото 😂😂😂
Дали се дължи на агнеса?
Свела съм употребата на лубрикант почти на нула. А иначе беше неразделна част от щракането години наред.

Честито бременни момичета. Желая ви само здраве, пак здраве и много хубави моменти през бремеността и след нея! 🤰🏻🤰🏻☺

# 577
Здравейте! Минах изследванията.Срам ме е от себе си,но до сега не ми бяха правили цитономаска. Лекаря се втрещи защо предният ми АГ не е поискал нито един път. Аз пък от страх също не си поисках. Sad Та сега ще си чакам резултатите. Видя една киста 4см и ми каза да отида по време на цикъл(вече като приключва,не в пиковите дни) Макар че сега съм 4 дни след цикъл. Питах го какво ще правим с нея,но каза че ще го обсъдим като я види следващият път. Някой минал през това? Как се оправят тези кисти?

# 578
Меги засича ли О този месец? По принцип дебела лигавица става и като няма О Sad натрупва се яко, М закъснява, защото не е имало О да отключи процеса.
Така де, ама докторът каза, че е имало О. Видяхме ЖТ.
Сега да не се затвърди тезата докаже ли се, че нямаш овулация - си бременна. Докаже ли се, че имаш - не си 😂
Ето снимката
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 10:51 от Re-Born

# 579
Някой минал през това? Как се оправят тези кисти?

Орхидея, аз имам много дълга история с кистите. По принцип много зависи каква е кистата, фуликулярните кисти често изчезват сами със следващия цикъл, но има и други, които са много упорити. Често лекарите изписват хормонални лекарства, за да провокират изчезването им. Ако и това не сработи, може да се наложи лапароскопия, при мен се получи така преди години. Важно е да се следиш и да се потвърди, че образуванието е доброкачествено (ако се наложи лапаро).

Рейв - значи, струва ми се, има светлина в тунела Simple Smile Бъди оптимист и вярвай в предокледните чудеса.

Момичета, на мен днес ми зацапа розово, 4 дни преди цикъл, ясна е работата, лелката се е засилила насам! За първи път истински се отчаях и започвам да работя върху себе си, за да мога да приема факта, че няма да имам пак бебе в този живот. Наистина възлагах много надежди на октомври, просто имах добро предчувствие, но уви! Другия месец ще стане година от началото на опитите ни след миседа... До крайния срок, който съм си дала, остават само 2 месеца опити Sob

Борн, стискам палци за теб!

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:21 от Анонимен

# 580
Хайде Борн стискам палци и чакам и аз с теб. И моята леля още я няма. Ама вярвам повече в теб. Ти имаше едно особено усещане и предчувствие. Дано е било знак! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 581
Здравейте и от мен!

Аз току що си разбрах резултатите от изследването на прогестерона, и хич не съм очарована. Както си и мислех този цикъл не е имало овулация ( отрицателните Ову тестове явно не лъжат), на 24 ден прогестеронът ми е едва 1,22, а естрадиола 43,6. В петък съм в клиниката на преглед, да видим какво ще ме зарадват след тези резултати. Реших да не търся из нета и да се стресирам предварително -  каквото, такова....

Стискам палци на всички нечакащи момичета да ни зарадвате скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 582
Wild boys mum моля те, не се отчайвай! Не поставяй такива срокове и граници. Колкото повече го мислиш става фиксидея и само се тровиш, вместо да се радваш на живота и семейството.
Ще прозвучи клиширано, но намери нещо, което да те провокира, да ти е интересно - хоби, учене. На мен много ми помогна. Само преди месец станах на 40, трета година опити и съм в БГ (т.е. вече съм престаряла според общественото мнение). Реших да приема, че Бог така е предвидил за мен и да се радвам на семейството и дъщеря си. Записах една магистратура, че да имам за какво да се тровя Stuck Out Tongue Winking Eye
Стегни се, помисли каква късметлийка си с това, което имаш... И както всички казват - като се успокоиш може и да стане. Grinning

# 583
  • София/Севлиево
Марго, стискам палци всичко да мине бързо и от само себе си.Аз пък съм все с висок прогестерон когато не трябва...
Бранди, на 40 години изобщо не си стара,не обръщай внимание на подмятанията на околните.
Борн,имам хубаво предчувствие за теб-само ако знаеш за колко съфорумки се е оказало вярно...

# 584
  • Dope Reach
Преди време бях попитала кои са ибейските тестове(за бременност), които толкова се обсъждат, но никой не ми отговори. Гледах в Гугъл дали в България нямаме нещо подобно, единственото, което ми попадна е някакъв Lady Test, по 0.37лв./бр. Някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт